Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 μα δεν του πρότεινε κανεις να πάει να αγοράσει πράγματα ακόμα αν φταίει κάτι αργά η γρήγορα θα φανεί πιο έινια αλλα αν δεν έχεις υπομονή κανε format
Mafias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μαλλον εχει ηδη ξεκινησει να αγοραζει πραγματα...
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι για αυτό τον λόγο ακριβώς του λέω να κοιτάξει την διαχείριση ενέργειας και δεν πρότεινα να αγοράσει τίποτα ακομα sorry κιόλας έτσι αλλα δεν το πέτυχα από την αρχή το topic και είχε πάρει ήδη το τροφοδοτικό το παλικάρι
.:VenoM:. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι Format μου λετε ? 10 Format το έχω κάνει και δεν εχει "στρώσει". BTW τα Windows είναι πειρατικά και η θερμοκρασία της CPU δεν φτάνει τους 50! Οσο για την διαχείρηση ενέργειας που να κοιτάξω ;
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ξεκινα και κανε memtest clear Cmos στο Βίος και τρέξε το memtest86+ να δεις αν φταίνε οι μνήμες σου αν έχεις κάνει οποιοδήποτε Oc back to stock αν το memtest σου βγάζει λάθη τότε οι μνήμες σου τα έφτυσαν αφού λες ότι άλλαξες και τροφοδοτικό και με την προϋπόθεση ότι έχεις κάποιο που να αντέχει το σύστημα σου τότε οι μνήμες μείνανε λογικά. τσέκαρε τες memtest και πες μας
.:VenoM:. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μα σας λεω έκανα Mem Test και όλα τα έβγαλε καθαρά! Δεν το έκανα βεβαια με αυτο το προγραμμα αλλα με αλλο. Πως δουλεύει το Memtest86+ ?
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 το κατεβάζεις το τηγανίζεις σε ένα δισκάκι και ξεκινάς το pc σου από αυτό
.:VenoM:. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 α, επίσης θέλω να πω, οτι ενώ αφήνω το Pc μου για κανα 20 λεπτο ανοιχτό και δεν κανω τπτ παλι κανει απο μονο του επανακινηση!
.:VenoM:. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Eκανα Μεμτεστ και ολα καθαρά!!! Μήπως να καθάριζα λίγο τις μνήμες γιατι απο τη μέση και κάτω είναι καφέ (απο τη σκόνη), αλλά δεν ξέρψ πως να τις καθαρίσω... με ένα απλό πανί και λίγο νερο ?? :S
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 αέρα αλλιώς πήγαινε πάρε σπρέι επαφών ΧΩΡΊΣ λάδι
novice21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 αν βάραγε από θερμοκρασία επεξεργαστή θα έκανε shuden shutdown το pc αν ήταν από κάρτα γραφικών η θα κόλλαγε η θα έκανα throatling η κάρτα με τα πολλά εγώ επιμένω να κοιτάξει το παιδί αν έχει κάποια επιλογή ανοιχτή την διαχείριση ενέργειας και μετά από ώρα του κλείνει το pc και μετά κοιτάμε αν έχει hardware πρόβλημα novice21 πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο δοκίμασε να ζορίσεις το μηχάνημα σου με κάτι άλλο να δεις αν κάνιε τα ίδια Δυστυχως το ζορισα οπως μου ειπες σε converting,avi to vcd,svcd,dvd.Στα μισα της διαδικασιας,παλι μια απο τα ιδια.Η cpu στην διαρκεια της μετατροπης,ειναι γυρω στα 40-50%.Υποψιαζεσαι psu?>Μπορει να ειναι και απο το λειτουργικο αραγε?.
21century Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Αν δεν ειναι οι μνημες τοτε σιγουρα ευθυνεται το τροφοδοτικο σου φιλε μου...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 φιλε μου και εγώ έτσι πιστεύω ότι θα είναι τροφοδοτικό γιατί και εγώ αν είμαι με το ένα από τα 2 μονο το pc όταν ανοίξω ένα game τότε χέζετε πάνω του δοκίμασε να αποσυνδέσεις dvd cd extra δίσκους και άσε μονο τα απαραίτητα πάνω να δοκιμάσεις
Johnnie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Είναι πολύ πιθανό όμως να φταίει και η ίδια η Motherboard (τρέχα γύρευε δηλαδή...:neutral:). Καλό κουράγιο...:wink: 8) 8) 8)
novice21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Παιδια οταν ζοριζεται με καμια βαρεια αγγαρεια,ακουγεται ενα ανεπαισθητο τσιρ-τσιρ,τσιριγμα ρε σεις,μην γελατε ρε...Λοιπον, ισα που ακουγεται,και αυτο γιατι τον εχω τελειως ανοιχτο,και απο τις δυο μεριες.Δεν μπορω να το προσδιορισω ομως εαν ειναι απο την cpu η απο το psu.Αυτο το κανει στα ζορια.Παντως η θερμοκρασια της cpu,παιζει απο 45-55 Βαθμους.Πιστευω ειναι καλα.Αρα μαλλον εχετε δικιο.Παω για καινουργιο psu.Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το λειτουργικο?.Εαν παω για τροφοδοτικο,εκτος απο την ισχυ του,τι αλλο πρεπει να προσεξω, απο ανεμιστηρα,καλωδια,φισσες κλπ?. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις τυχον απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.