.:VenoM:. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα! Εκεί που παίζω ένα παιχνίδι ή ειμαι στο Office ή ακούω μουσική και κανω download ξαφνικα σβήνει η όθόνη του υπολογιστή και ο υπολογιστής μπαινει σε αναμονή και μετα απο περίπου 20 δευτερόλεπτα κάνει επανεκίνηση βγαζοντας ενα μηνυμα που λεει οτι το συστημα εχει ανανηψει απο ενα σοβαρο σφαλμα. Τι μπορει να φταει? Συστημα: Intel P4 2,66 Mhz(Northwood), VGA: Fx5500 256Mb, Ram: 1*512 400Mhz, τροφοδοτικο άγνωστης μάρκας 350Watt.
system Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=200721 Για κοίτα λίγο και εδώ Εχεις ελέχξει τροφοδοτικό τίποτα?
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα!Εκεί που παίζω ένα παιχνίδι ή ειμαι στο Office ή ακούω μουσική και κανω download ξαφνικα σβήνει η όθόνη του υπολογιστή και ο υπολογιστής μπαινει σε αναμονή και μετα απο περίπου 20 δευτερόλεπτα κάνει επανεκίνηση βγαζοντας ενα μηνυμα που λεει οτι το συστημα εχει ανανηψει απο ενα σοβαρο σφαλμα. Τι μπορει να φταει? Συστημα: Intel P4 2,66 Mhz(Northwood), VGA: Fx5500 256Mb, Ram: 1*512 400Mhz, τροφοδοτικο άγνωστης μάρκας 350Watt. Μου εχει συμβει παρα πολλες φορες αυτο που λες και αλλαξα τροφοδοτικο.Λογικα αυτο θα φταει καθως και εγω ειχα αγνωστης μαρκας q-tec:oops: Λογικα παρe ενα αλλο psu...
.:VenoM:. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Παιδιά πήρα άλλο τροφοδοτικό και πάλι τα ίδια τη αν συμβαίνει ?
system Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μάλλον φταίνε οι θερμοκρασίες φίλε και πρέπει να βρεις ένα πρόγραμμα να τις ελέγξεις
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 όχι βρε πείτε του παιδιού να αλλάξει pc αν ήταν θερμοκρασίες θα έκλεινε άμεσος αν ήταν μνήμες θα έτρωγε BSOD με τα πολλά τσέκαρε την διαχείριση ενέργειας από τον πινακα ελεγχου
novice21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εμενα μου το κανει οταν κανω scaning με οποιοδηποτε προγραμμα για ιους.Nod32,Avast. Στα μισα του ψαξιματος, τσουπ restart !!!!Μονο σε αυτη την λειτουργια το κανει. Τι συμβαινει?.Εχει συμβει σε καποιον απο εσας παιδια?.
alani_gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 αν ήταν θερμοκρασίες θα έκλεινε άμεσος αν ήταν μνήμες θα έτρωγε BSOD με τα πολλά τσέκαρε την διαχείριση ενέργειας από τον πινακα ελεγχου για ποιες θερμοκρασιες θα εκλεινε αμεσως? επεξεργαστη,γραφικων,ram? αν ηταν γραφικων θα εκανε restart?γιατι μαλλον το pc μου αυτο εχει κ οταν παιζω wow (συγκεκριμενα) σβυνει η οθονη κ κολλαει το pc...
.:VenoM:. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τσεκαρα τις Ram και ολα οκ, για θερμοκρασίες γενικώς ο υπολογιστής δεν ξεπερνάει τους 48! Τι άλλο μπορεί να φταίει ? Ίσως η CPU ?
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 αν βάραγε από θερμοκρασία επεξεργαστή θα έκανε shuden shutdown το pc αν ήταν από κάρτα γραφικών η θα κόλλαγε η θα έκανα throatling η κάρτα με τα πολλά εγώ επιμένω να κοιτάξει το παιδί αν έχει κάποια επιλογή ανοιχτή την διαχείριση ενέργειας και μετά από ώρα του κλείνει το pc και μετά κοιτάμε αν έχει hardware πρόβλημα novice21 πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο δοκίμασε να ζορίσεις το μηχάνημα σου με κάτι άλλο να δεις αν κάνιε τα ίδια
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ωραία λύση προτείνεις βρε mafia τότε γιατί να ποστάρει από την αρχή εδώ το παιδί ? το format είναι η εσχατη λύση και όχι για να το κάνουμε ανά 1 βδομάδα
Mafias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Απο το να παιρνει νεα τροφοδοτικα,νεες μνημες ....νεο pc,θεωρω πως ενα format ειναι μια πιο φθηνη λυση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.