skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εδω στη λαρισα εχει πολυ σαβουρα παντως το καταστημα.Ειδικα στις τηλεορασεις.
dks_1979 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 e-shop έχει η ηλεκτρονική Αθηνών και ο ΣΕΗΟΣ. Τώρα ετοιμάζει και η αλυσίδα Expert. Ε αυτά δεν είναι σοβαρά e-shops. Μικρή ποικιλία και φτωχή παρουσίαση. Τα έχουν απλά για να λένε ότι έχουν.
ekeinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 τo θεμα δεν ειναι ποια καταστηματα διαθετουν e-shop,αλλα τι υποστηριξη και οργανωση εχουν.Ο κωτσο ειναι ακομα στην αρχη....
pctechgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 στην πρώτη σελίδα έφυγε το countdown, στις άλλες υπάρχει ακόμα (μάλλον δεν έχουν ανοίξει έκανα και εγγραφή, ακόμα περιμένω email επιβεβαίωσης, μάλλον το έφτιαξαν απλά για να υπάρχει
stkamos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ε αυτά δεν είναι σοβαρά e-shops. Μικρή ποικιλία και φτωχή παρουσίαση.Τα έχουν απλά για να λένε ότι έχουν. Mαγαζι ΣΕΗΟΣ εχω, αλλα αν σου πω οτι παρεξηγηθηκα με αυτο που γραφεις θα με και μ@$#@ςΕχεις δικιο μια απλη παρουσια για να λεμε οτι υπαρχουμε και εμεις ειναι αυτο και οχι e-shop.
dks_1979 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Mαγαζι ΣΕΗΟΣ εχω, αλλα αν σου πω οτι παρεξηγηθηκα με αυτο που γραφεις θα με και μ@$#@ςΕχεις δικιο μια απλη παρουσια για να λεμε οτι υπαρχουμε και εμεις ειναι αυτο και οχι e-shop. Δεν είπα κάτι για τα μαγαζιά. Τα μαγαζιά ΣΕΗΟΣ μια χαρά μαγαζιά είναι, το e-shop της αλυσίδας χωλαίνει (όπως και όλων βασικά...)
stkamos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δεν είπα κάτι για τα μαγαζιά.Τα μαγαζιά ΣΕΗΟΣ μια χαρά μαγαζιά είναι, το e-shop της αλυσίδας χωλαίνει (όπως και όλων βασικά...) Ναι βρε και εγω συμφωνω μαζι σου ,αυτο λεω και απο πανω...
kyrnikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Καταστήματα τύπου ΣΕΗΟΣ δεν χρειάζονται e-shop τύπου Πλαίσιο κλπ. Κατά βάση πουλάνε οικιακές συσκευές και η μόνη αξία του e-shop τους είναι να δεις τη διαθεσιμότητα προϊόντος και τιμή για σύγκριση. Δε νομίζω ότι θα αγοράσει κανείς ψυγείο-κουζίνα-πλυντήριο on line. Ακόμα και μια LCD TV θα πας να την πάρεις επί τόπου , εξάλου αυτές οι αλυσίδες έχουν σχετικά πολλά μικρά υποκαταστήματα. Λόγω τζίρου και αντικειμένου δεν τους συμφέρει κιόλας να έχουν καθαρό ηλεκτρονικό εμπόριο. Μια καλή παρουσίαση και σταθερή ενημέρωση αρκεί. Ακόμα και ο Κωτσόβολος δεν νομίζω ότι έχει κέρδος από το e-shop του σε είδη υπολογιστών κλπ γιατί πολύ απλά δεν έχει ποικιλία και δεν εμπνέει και εμπιστοσύνη. Ότι μπορείς να πάρεις από αυτόν σχετικά με computing μπορείς να το βρείς σε καταστήματα με παράδοση στο είδος και σε τιμές ίδιες ή καλύτερες. Για τα υπόλοιπα, έτσι κι αλλιώς το 99% των αγοραστών θα πάει επι τόπου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.