themis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Γεια σας.επειδη όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος έχω μονίμως πρόβλημα με τη μετακίνηση στα νησιά,σκέφτομουν να βγάλω ένα δίπλωμα για 50ρι να κάνω τη δουλειά μου.ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω κα πόσο καιρό θα παρει περίπου? (έχω δίπλωμα αυτοκινήτου 1μιση χρόνο,έχει σημασία/?) ευχαριστώ!
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δίπλωμα για 50αρι βγάζεις στην τροχαία. Νομίζω κανονικά δίνεις και εξετάσεις σε ένα αστείο βιβλιαράκι σχετικό με σήματα κλπ, ίσως επειδή έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου να το γλιτώσεις. Μετά δίνεις κάτι γελοίες εξετάσεις με μηχανάκι, κάτι κώνους, κάτι αναστροφές και διάφορες βλακωδείες. Στην τροχαία θα σου τα πουν καλύτερα.
kage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 εννοειται δεν το γλυτωνεις το βιβλιαρακι απλα το θεμα ειναι να παρεις ημε/νια να δωσεις πριν κλεισουν πηγαινε ρωτα... εχεις ξαναοδηγησει μηχανακι?περιττο να σ πω οτι πρεπει να πας με δικο σ ή δανεικο αν σ δωσει καποιος εκει... αν θυμαμαι καλα καπου στο 80ε αλλα με 250-300ε θα παρεις κανονικο διπλωμα κ δεν θα ξανασχοληθεις με διπλωμα μηχανης γιατι γινεται αοριστων κυβικων μετα απο 2 χρονια.
ekeinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 στην τροχαια της περιοχης σου,θα πας ετσι και αλλιως για να κλεισεις ημερομηνια.Δινουν 3 φορες το μηνα.νομιζω καθε 10 ,20,30.Εκει θα σου πουν αν θα δωσεις κατι απο τα σηματα.
aGka8l Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 δινεις στανταρ το μικρο βιβλιαρακι για μηχανακι, γλυτωνεις το μεγαλο αφου εχεις για αμαξι δν ξερω αν πρεπει να ξαναπερασεις απο γιατρους
mithrid Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δινεις σηματα(ενα βιβλιαρακι μικρο ειναι μονο,απο το οποιο απαντας σε 10ερωτησεις μεσω υπολογιστη-αν δεν εχει αλλαξει κατι μεχρι τωρα)και παρουσιαζεσαι για οδηγηση.Αν δεν απατωμαι τωρα πλεον υπαρχουν μονο 2κατηγοριες διπλωματος μηχανης.Η πρωτη καλυπτει μεχρι 250cc και η δευτερη απο 250 και πανω.Σε 4χρονια ομως αλλαζουν οι νομοι και αυτοματως οι 2κατηγοριες συνχωνευονται και οσοι εχουν βγαλει διπλωμα 1ης κατηγοριας,οπως καταλαβαινετε,αποκτουν δικαιωμα οδηγησης μεγαλυτερης κατηγοριας. Βεβαια,για να μην ανχωνεσαι καθολου πεταξου σε μια γειτονικη σχολη οδηγησης και μαθε οσα χρειαζεσαι ακριβως.
kage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 @gponiris auτα π λες δεν ειναι για 50ρια αλλα για Α1 π πας υπουργειο κτλ...
mithrid Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 συγνωμη αλλα οπως αναφερα 'Αν δεν απατωμαι τωρα πλεον υπαρχουν μονο 2κατηγοριες διπλωματος μηχανης',οποτε καλυπτομαι κατα καποιο τροπο στα λεγομενα μου
kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 η τροχεα ειναι ανεξαρτητη με αυτες...τα 50CC βγαινουν στα 16 γι αυτο οπως ειπαμε καμμια σχεση
ekeinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους ,υπαρχουν τα διπλωματα για μοτοποδηλατα<μεχρι 50cc>,τα οποια εκδιδει η τροχαια Και τα διπλωματα για μοτοσυκλετες <απο 50cc και πανω>τα οποια εκδιδει το υπουργειο συγκ.Αναλογα τι θελεις,απευθυνεσαι.
savvvas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μια ερώτηση: Έχω ακούσει πως αν και οι δύο γονείς υπογράψουν στην τροχαία, τότε μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για 50αρι, πριν τα 16. Ισχύει??? Ένας φίλος που είναι 14 χρονών, λέει ότι έχει δίπλωμα. Δεν τον πιστεύω πάντως.
savvvas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 OXI.ΑΧΧΑΧΑ τι ψευτες υπαρχουν... Σίγουρα??? Νόμιζα και εγώ ότι σώθηκα! Δυστυχώς πρέπει να περιμένω και άλλο καιρό μέχρι να γίνω δεκάξι....:(:(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.