Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για parallels

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους.

Είμαι ένας απο τους πάρα πολλούς υποψήφιους switchers, και πιστεύω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχω στην κατοχή μου το black macbook ειδικά τώρα που αναβαθμίστηκε.

Είμαι αποφασισμένος μετα απο αρκετό καιρό που έχω το MacOS στο desktopPC μου ότι εφαρμογές έχουν να κάνουν με καθημερινές εργασίες και επεξαργασία-ήχου-εικόνας-βιντεο κ.λ.π να μεταφερθώ ολοκληρωτικά σε MacOS

Επειδή όπως οι περισσότεροι έχουμε κάποια εργαλεία στα windows που δεν θέλουμε να τα αποχωριστούμε σκέφτομαι πολύ το θέμα bootcamp-parallels.

Επειδή δουλεύω κυρίως developer εφαρμογές που αφορούν το e-learning και δε με απασχολούν τα παιχνίδια και επειδή προτιμώ το switching απο MACOS σε Win live(που είναι και ψαρωτικό) απο το να κάνω επανεκκινηση μιας και θα θέλω παράλληλα να κάνω browsing - κοιτάζω τα mail μου κ.λ.π θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Στο macbook που η φυσική ανάλυση είναι 1280Χ800 με το parallels θα έχω αυτή την ανάλυση και στα Win ή θα έχω θέματα όπως στο VMWare που πάει στο Virtual PC έως 1024Χ768?

Αυτό αν και κυκλοφορούν άπειρα βιντεάκια στο Youtube για switching που φαίνεται να είναι native η ανάλυση δεν το έχω δει κάπου γραμμένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν το Parallels στο δινει με την αγορα του

MacBook Pro και αν οχι πρεπει να το αγορασεις?

Η μπορει να το φερει ο Θειος?

Από όσο ξέρω πρέπει να το αγοράσεις (κοστίζει γύρω στο 50$ αν δεν κάνω λάθος). Είναι μεγάλος ο Θείος...

Νομίζω βέβαια ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου εδώ στο insomnia ότι από το Leopard υπάρχει πιθανότητα αυτή η λειτουργία να υποστηρίζεται εγγενώς από το ΛΣ (OS :P). If not pls correct me

• Super Moderators
[...]

Νομίζω βέβαια ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου εδώ στο insomnia ότι από το Leopard υπάρχει πιθανότητα αυτή η λειτουργία να υποστηρίζεται εγγενώς από το ΛΣ (OS :P). If not pls correct me

Υπήρχε τέτοια φήμη αλλά στην beta έκδοση που εμφανίστηκε στην WWDC στις αρχές Ιουνίου δεν επιβεβαιώθηκε. Αντιθέτως, ο Steve Jobs τόνισε τη διαφορετικότητα των τριών λύσεων (BootCamp, Parallels, VMware), υποστήριξε δε ότι η Apple χαίρεται που υπάρχουν αυτές οι λύσεις και υπενόησε ότι δεν θα ανταγωνιστεί τις άλλες δύο εταιρείες στο θέμα του virtualization.

Κανείς βέβαια δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι τον Οκτώβριο αλλά θεωρώ απίθανο να αλλάξει ξαφνικά γραμμή πλεύσης η Apple.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...