gretel_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 καλημερα. εχω εδω και μερικες μερες που το mozilla firefox τα εχει παιξει. κανει κανα τεταρτο να μου ανοιξει την σελιδα, αν τελικα μου τιν ανοιξει . Το internet explorer λειτουργει πιο καλα αλλα κι αυτο κανει πολυ ωρα να ανοιξει τις σελιδες. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Δεν εχω πειραξει τιποτα στον υπολογιστη μου. To mozilla το ξανα εγκατεστησα αυτες τις μερες μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα. βοηθηστε με..ποια μπορει να ναι τα πιθανα αιτια γι αυτο ??
gretel_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Υ.Γ. την αρχικη σελιδα στο mozila μου την ανοιγει κανονικα, οταν κανω search μου βγαζει κανονικα και γριγορα τα αποτελεσματα αλλα οταν παταω την σελιδα, οποιαδηποτε σελιδα δεν την ανοιγει, βγαζει μια ασπρη οθονη και ουτε η μπαρα απο κατω που δειχνει οτι φορτωνει δειχνει κατι . . .help!!!!
isspro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 superantispyware, kai koita k ligo tin registry (registry cleaner) ;-)
sotris99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 είναι θέμα spyware Antispyware Doctor και καθάρισες... Ένας υπολογιστής ενός τσοντάκια συναδέλφου είχε μολυνθεί με spyware και δεν μπορούσα να μπω στο windows update. Με το παραπάνω πρόγραμμα τον καθάρισα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Einai thema OPERA http://www.opera.com kai ksexase tous allous browsers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.