privateer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 [gt]21155[/gt] HD: http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_ptboats_dx9vsdx10_h264.wmv
john2gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Και ναι κυρίες και κύριοι....το DX9 είναι τόσο αδύναμο που δεν μπορεί να έχει πιο έντονο χρώμα σκιών από το DX10 . Γενικώς ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ όσα "υλοποιεί" το DX10 στο comparison γίνονται το ίδιο καλά και άνετα στο DX9 με το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα,πφφφφφφφ
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Eσύ όμως την χτύπησες την 8800.... Μην επαναλαμβανόμαστε. Την 8800 την πήραμε πρωτίστως για τις επιδόσεις της ( σε DX9 ) και όχι λόγω του DX10.
john2gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Eσύ όμως την χτύπησες την 8800.... Εδώ και 7 μήνες την έχω χτυπήσει γιατί ήταν η πιο γρήγορη κάρτα ΑΠΟ ΟΛΕΣ όταν έκανα αναβάθμιση. And damn i'm happy with my decision :mrgreen:
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Όμως η διαφορά του Crysis απο DX9 σε DX10 είναι σημαντική...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω. Αυτά τα comparisons πια, έχουν αρχίσει να μου την δίνουν. Ωραίο παιχνίδι φαίνεται πάντως το PT Boats. (από γραφικά τουλάχιστον )
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως τα βλέπω πολύ καχύποπτα αυτά τα video... Άλλα σου δείχνουν πως το DX10 έχει το διπλάσιο βαθμό αληθοφάνειας, και στο παραπάνω, δεν βλέπεις κάποια ουσιαστική διαφορά... Πιθανόν να κατευθύνονται, ή να κατευθύνουν ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν για πωλήσεις DX9 και DX10 καρτών... Άμα δεν τα δώ με τα μάτια μου σε παιχνίδι, και όχι video, που μπορεί να το έχουν ''μοντάρει'' όπως τους βολεύει, δεν βγάζω συμπεράσματα... ps. Η Ώρα Της ''crysis" πλησιάζει ! ! ! :twisted:
takos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Den exi k tromeres diafores. einai sxedon san na siggrineis Pixelshader 2 me 3. akoma to pixel shader 4 den exi ftasi sto epakro, otan afto egine gia kapia pexnidia me dx9c oloi aporisane gia to apotelesma... (dirt, raibow6:vegas, SCDA klp), ousiastika to ps4 ferni merika vimata pio konta sta kinimatografika grafika, opos edo k poles genies mas iposxete i NVIDIA-ATI. einai agnosto pio 8a einai to timima gia ta fps se dx10 mode se sxesi me dx9c. mexri k 300% pio argo, dld apo 60fps se 20-25fps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.