Skylined Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ο σκληρός μου ετοιμάζεται να τα τινάξει κατά τα φαινόμενα. Όταν ξεκινάνε τα παράθυρα μου εμφανίζει το μύνημα ότι είναι corrupt και ότι πρέπει να τον ελέγξει με το ckdsk. Άφησα τη διαδικασία να ολοκληρωθεί επιτυχώς αλλά τίποτα δε διορθώθηκε. Τα προβλήματα μεγάλωσαν και σε κάθε επανεκίνηση μου βγάζει το ίδιο μύνημα για corrupt driver. Πολλά βασικά προγράμματα δε λειτουργούν(outllok, nvidia drivers corrupt,winamp, antivirus κ.α.) και κάνει συνεχώς επανεκινήσεις. Καμία λύση προτείνει κάποιος; Έχω ήδη κάνει τα πάντα back-up μαζί και την πρόοδό μου στο Tomb Raider anniversary(παιχνιδάρα) που παίζω αυτό τον καιρό. Έχω φτάσει στη μέση και δε θα ήθελα να το ξεκινήσω από την αρχή! Όταν εγκαταστήσω ξανά το παιχνίδι και βάλω τα saved games στο c:/my documents/eidos όπου και βρίσκονται κανονικά θα τα βρεί από μόνο του ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Skylined Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Τελικά δεν ήταν ο σκληρός. Αναγκάστηκα να κάνω εγκατάσταση τα παράθυρα σε άλλο σκληρό και άρχισε να μου κάνει τα ίδια. Οπότε ψάχνω να βρω τί είναι και υποπτεύομαι μνήμες παρόλο που δεν τις άλλαξα. Από τότε που έβαλα τον υπολογιστή μου σε άλλο κουτί και άλλαξα τροφοδοτικό είχα κάποια σποραδικά μικροπροβλήματα. Τα θεώρησα τυχαία αλλά τις τελευταίες τρεις μέρες κορυφώθηκαν. Kαμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει;
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 αν δεν είναι ο σκληρός τρέξε memtest να τσεκάρεις τις μνήμες και σιγουρέψου ότι το τροφοδοτικό σου αντέχει το pc σου για πες το σύστημα σου μια
ezhrorh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Όσο για τα σωμένα παιχνίδια δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αφού το έχω κάνει και εγώ μετά απο format.
Skylined Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εκτιμώ τη βοήθειά σας, ευχάριστα τα νέα σου ezhrorh. Έβαλα το σύστημά που έχω στην υπογραφή μου. Τελικά μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους(έβγαλα τα πάντα αφήνοντας τα απολύτως βασικά, άλλαξα ραμ, κάρτα γραφικών,σκληρό) εντόπισα πρόβλημα στους δύο 250άρηδες που έχω. Πριν από δέκα μέρες προσπάθησα να τους βάλω σε raid 0, ανεπιτυχώς γιατί κολλούσε και μετά έκανε επανεκίνηση. Προσπάθησα τρεις φορές και το άφησα. Στις επόμενες ημέρες κόλλησε 3 4 φορές ο υπολογιστής αλλά δεν έδωσα σημασία. Τρείς μέρες πριν άρχισαν τα χοντρά κολλήματα. Γιατί πέρασαν μερικές μέρες μέχρι να εκδηλώσουν το πρόβλημα άραγε και όχι αμέσως; Τελικά έφαγαν ένα φορμάρισμα και οι δύο, έλεγχο με το chkdsk και είναι μια χαρά. Στον έναν εγκατέστησα τα παράθυρα χθές χωρίς να εμφανίζει κανένα πρόβλημα πλέον. O ένας είναι WD2500KS-22MJBO και ο άλλος WD2500KS-00MJBO. Δεν πιστεύω αυτή η μικρή διαφορά στα part numbers να είναι πρόβλημα για raid 0; Είχα κάνει κάποιο λάθος πριν 10 μέρες γιατί δεν διάβασα προσεκτικά το manual της μητρικής. :mrgreen:
tsakonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 /offtopic/ me paromoio susthma me to diko sou....alla me vista x64 ulti...to tomb raider (kai ta perissotera paixnidia) pezoun kalutera apo oti sta XP
Skylined Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κοίτα σύμπτωση... Ετοιμάζομαι να βάλω Vista Ultimate 64 (σε Raid 0) σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.