^^JuNiOr^^ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 exo ena compaq presario 1700 me p3 sta 642Mhz k 256ram. gia thn ora exo xp mesa k sernete paaaraa poly k skeftika na dokimaso na peraso linux. poia dianomh protinete k giati? eyxaristooo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 puppy http://www.puppyos.com/ http://www.puppylinux.com/hard-puppy.htm για να "πετάει" αντί να "σέρνεται" ! ο πιό απλός τρόπος είναι να το τρέξεις απο live cd και να χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα που έχει για εγκατάσταση σε usb disk, hard disk κλπ. δες και αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1679414&postcount=3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Η πιο γρήγορη binary διανομή που έχω δοκιμάσει είναι με διαφορά το Zenwalk. Για μόνιμη εγκατάσταση, δε θα πρότεινα λύσεις τύπου Damn Small Linux/Puppy κλπ. Πιο δυσκίνητες από το να έχεις μία γνωστή διανομή με το PMS (Package Management System) της και τις ευκολίες που αυτό σου προσφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 πες και σε τι pc το τρέχεις parsifal. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Το είχα δοκιμάσει σε PIII-600MHz/256ΜΒ RAM. Πήγαινε απίστευτα σφαιράτα, ειδικά το boot-up! Τώρα τη θέση του έχει πάρει Debian testing, λόγω της μεγάλης ποικιλίας έτοιμων πακέτων που παρέχουν τα repositories του. Από ταχύτητα, είμαι και με αυτό ικανοποιημένος, αλλά με εγκατάσταση από net-install δισκάκι και πέρασμα μόνο των απαραιτήτων. Και πάλι, υπάρχει διαφορά. Τελευταία, κινούνται πολύ οι Zenwalk-άδες στο θέμα package coverage. Για να φτάσουν το Debian όμως (σιγά να μην), θέλουν πολύ ψωμί... ***Edit: Στο Debian του servero-pc για Desktop Environment έχω XFce, ενώ στου «καλού» PC, Gnome. Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου Fluxbox, αλλά ακούω ότι είναι πολύ ελαφρύ περιβάλλον, χωρίς τραγικές παραχωρήσεις σε λειτουργικότητα. Αν ισχύει, ίσως κάνει και κανένα Fluxbuntu για το λαπτοπάκι του φίλου ^^JuNiOr^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Zen έχω σε ένα amd 64/2 με 2 gb ram οπότε δεν γίνεται σύγκριση. το puppy το χρησιμοποιώ σε ένα amd k6 me 128mg ram (live cd) που έχω μόνιμα knoppix, αλλά είναι λίγο "βαρύ" (μάλλον λόγω ram), και σε ένα amd duron με 1gb ram, που έχω ubuntu 6.06 μη ξεχάσω και το iloog που είναι ταχύτατο!!! αλλά μόνο το puppy τρέχει γρήγορα στα 128mb. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valemon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις το vector linux το οποίο έτρεχα αξιοπρεπώς σε p3 ~ 700mHz με 64 ram. Το ubuntu με gnome έτρεξε στο ίδιο σύστημα με 256 ram χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 katelixa sto Zenwalk ! tha to katevaso simera k avrio to pernao k sas leo entiposeis k tixon provlimata!! eyxaristooo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ArchLinux. 686 optimized. Θα "φυσάει". ArchLinux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 τελικά μόλις χθές κατέβασα το Live cd απο gentoo αλλα οταν πήγαινα να μπουταρω με τo cd μου έβγαζε : isolinux : Disk error 35 AX = 4200 drive 9F τι πήγε στραβά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Έλεγξες το MD5 checksum του iso πριν το κάψεις... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Έλεγξες το MD5 checksum του iso πριν το κάψεις... ; εμμμ... δλδ ? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Συνήθως, εκεί από όπου κατεβάζεις το iso υπάρχουν και μικρά αρχεία μερικών KB τα οποία βοηθούν να συγκρίνεις το αρχείο iso που τελικά έφτασε σε εσένα με αυτό που έπρεπε να πάρεις τελικά, για να αποκλείσεις την περίπτωση corrupt download. Στο Gentoo, είναι τα αρχεία με την κατάληξη *.DIGESTS. Π.χ. για το αρχείο livecd-i686-installer-2007.0.iso αναφέρει MD5 checksum ίσο με 7a21c2f09edd51612fb2cd7984dd3577. Δίνεις σε κονσόλα Linux: >md5sum livecd-i686-installer-2007.0.iso και θα πρέπει να σου επιστρέψει το ίδιο checksum. Σε Win, μπορείς να το τσεκάρεις με το md5sum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δες και το puppy linux http://www.puppylinux.org/user/viewpage.php?page_id=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 κατέβασα και gentoo και arch αλλά μου είπαν οτι θα μου πάρει πολλλύ χρόνο μόνο για να κάνω την εγκατάσταση επειδή θα χρειαστεί και κάποιο μέρος μου είπαν compile.. τα xubuntu θα τ σηκώνει το λαπτονι ? Δώστε τα φώτα σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.