Προς το περιεχόμενο

Ο Dark Alex εγκαταλείπει!

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Dark Alex παρατάει τη σκηνή PSP με τα απίθανα custom firmware που έφτιαχνε και μας αφήνει ορφανούς στο έλεος της S@NY..?

{{ http://www.dark-alex.net/ }}

Ένα μεγάλο πλήγμα για τη PSP scene..

:?

Δυστυχως βλεπω οτι σιγα σιγα οι μεγαλες εταιριες αρχιζουν να παιρνουν δραστικα μετρα εναντιον της πειρατιας και μακαρι να μας βγει σε καλο ...γιατι αν παρουν τα μυαλα τους αερα ζητω που καηκε η τσεπη μας ....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αμα τα ειχαν κανα 20ευρο παει και ερχεται,αλλα δεν μπορουν ολοι να σκανε 60e,τουλαχιστον οχι για ολα τα παιχνιδια..

Δημοσ.

όλη η ιστορία δεν είναι ότι η S@NY κλειδώνει συνεχεια το PSP για τα παιχνίδια της,που είναι και δικαίωμα της στο κάτω-κάτω..

αλλα όσοι θέλουν να τρέξουν free homebrew και emulators γιατί να την πληρώνουν τόσο άσχημα?

και καλά εμείς με 1.50 & custom firmware που έχουμε ήδη.

οι νεότεροι γιατί να βρίσκονται συνεχεια εγκωβισμένοι? είναι αδικία.

Δημοσ.

Οι hackers είναι σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας,ένα κεφάλι κόβεις 2 νέα φυτρώνουν.Προσωπικά αφήστε με να έχω τις αμφιβολίες μου για την πραγματική θέση του Αλέκου.Έχουμε να μιλήσουμε στο MSN τουλάχιστον 2 εβδομάδες,μέχρι να τ ακούσω με τα αυτάκια μου από το στόμα του θα έχω τις αμφιβολίες μου.

Θυμηθείτε λίγο και στο παρελθόν τι έγινε με τον Humma τον δημιουργό του umd emulator.Είπε ότι παραιτήθηκε,ναι καλά,εκτός ότι συνέχιζε να μας παρέχει καλούδια με διαφορετικό nickname όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν σε τι αναφέρομαι εμφανίστηκε πολλές φορές και με το κανονικό του nickname όπως τότε που μας έδωσε τον πηγαίο κώδικα του πυρήνα του umd emulator.

Να αναφέρω ότι υπάρχουν και εναλλακτικά custom firmwares τα οποία μάλλιστα έχουν πολλές ομοιότητες με του Αλέκου αλλά προσφέρουν και έξτρα πράγματα όπως διπλό recovery menu.

Να τονίσω ότι τα ΟΕ τα έφτιαχναν 2 άτομα κι όχι 1.Πιο συγκεκριμένα ο Αλέκος με τον Mathieulh.Ο Mathieulh δεν θα τα παραιτήσει οπότε μπορεί να συνεχίσει το έργο άνετα και αν συνεργαστεί και με τον becus ακόμη καλύτερα.

Δημοσ.
όλη η ιστορία δεν είναι ότι η S@NY κλειδώνει συνεχεια το PSP για τα παιχνίδια της,που είναι και δικαίωμα της στο κάτω-κάτω..

αλλα όσοι θέλουν να τρέξουν free homebrew και emulators γιατί να την πληρώνουν τόσο άσχημα?

και καλά εμείς με 1.50 & custom firmware που έχουμε ήδη.

οι νεότεροι γιατί να βρίσκονται συνεχεια εγκωβισμένοι? είναι αδικία.

καλά τα λές αλλά δεν βλέπω την αδικία,μια κονσόλα την αγοράζεις για να παίζεις τα νόμιμα παιχνίδια της και για να χρησιμοποιείς τις νόμιμες υπηρεσίες που σου παρέχει,κι όχι επειδή μπορείς να τρέξεις ανυπόγραφο κώδικα και πειρατικό υλικό.

Δημοσ.

Λάθος gherudos! Δεν θέλω να λογομαχήσω μαζί σου αλλά υπηρεσίες αγοράζεις όταν παίρνεις λογισμικό. Με το hardware έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις με αυτό(Αν και η νομική περιοχή αυτή είναι λίγο γκρίζα)! Και δεν υποστηρίζω τα πειρατικά παιχνίδια απλά λέω για το homebrew και για το πόσο πλάκα έχει να βλέπεις ένα κομμάτι κώδικα που εσύ έγραψες να τρέχει. Θα σου άρεσε η MS να σε υποχρεώνει να τρέχεις μόνο εμπορικά κομμάτια software ή να μην σε αφήνει να αλλάξεις λειτουργικό?

Δημοσ.
Λάθος gherudos! Δεν θέλω να λογομαχήσω μαζί σου αλλά υπηρεσίες αγοράζεις όταν παίρνεις λογισμικό. Με το hardware έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις με αυτό(Αν και η νομική περιοχή αυτή είναι λίγο γκρίζα)! Και δεν υποστηρίζω τα πειρατικά παιχνίδια απλά λέω για το homebrew και για το πόσο πλάκα έχει να βλέπεις ένα κομμάτι κώδικα που εσύ έγραψες να τρέχει. Θα σου άρεσε η MS να σε υποχρεώνει να τρέχεις μόνο εμπορικά κομμάτια software ή να μην σε αφήνει να αλλάξεις λειτουργικό?

καλά τότε εσύ αγόραζε τις κονσόλες γι αυτό τον λόγο "για το πόσο πλάκα έχει να βλέπεις ένα κομμάτι κώδικα που εσύ έγραψες να τρέχει για"

και όχι για τα παιχνίδια της.

Δημοσ.

Καλά αυτό κατάλαβες εσύ? Τότε εσύ αγόραζε τις κονσόλες και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της εκάστοτε εταιρείας!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Τόρα υπάρχει η ρώσσικη ομάδα Μ33.Αλλά πιστέυω οτι τα firmware του Dark Alex ήταν καλύτερα

To firmware της M33 είναι καλύτερο κατα την γνώμη μου...

Το PSP μόνο για τα παιχνίδια του θα είχε πολύ μικρή αξία. Τώρα όμως: PDF, mp3, customize μέχρι το τέλος... PYTHON!!! Καλύτερο για γενική χρήση απο ένα PDA..

Δημοσ.

Ο Dark-Alex όχι μονο δεν εγκατέλειψε τελικά, αλλα επανήλθε δριμύτερος ως κύριος βοηθός στο ''σπασιμο'' του firmware του νέου PSP Slim,

πράμα που σημαίνει ότι θα έχουμε σύντομα downgrade και στο Νέο PSP-2000..

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20501

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αντε ρε.Επανηλθε ο Αλεκος?Κατσε να το πω στο PSPISO!

Αλλα ρε παιδια ΟΚ ειπε οτι θα βγαλει slim downgraders,με την pandora

τι θα γινει γιατι στο σχολειο μου εμεις τα πιτσιρικια με τα PSP

κοιταμε να βρουμε καποιον τροπο να κανουμε downgrade στα PSP

(εχουμε και εναν με μπρικαρισμενο ουτε το λαμπακι δεν αναβει...)

και τα εχουμε παιξει!Που να βρεις pandora battery στα Γιαννενα...

Στειλτε ρε παιδια καμια μπαταρια και δω εστω και hardmoded

γιατι θα γινουμε PSP χαρακιρηδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...