Προς το περιεχόμενο

dual core kai centrino

saint_vitus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει ποιες η διαφορες τους.ποιος ειναι καλυτερος?και γενικα τι θα προτεινε καποιος να βαλω?

• Super Moderators
Δημοσ.
θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει ποιες η διαφορες τους.ποιος ειναι καλυτερος?και γενικα τι θα προτεινε καποιος να βαλω?

o Dual Core einai epe3ergasths...eite gia laptop eite gia desktop...

to Centrino einai platforma laptop h opoia syndiazei sygkekrimeno motherboard epe3ergasth kai wireless network interface...

ara opws katalavaineis den yparxei kamia sygkrish meta3y tous...(mhla me portokalia...)

twra ti psaxneis esy gia laptop h gia desktop?

Δημοσ.

οι centrino ειναι σχεδιασμενοι για notebooks, υπαρχουν και οι centrino duo οπως οι core duo, βασικο πλεονεκτημα η χαμηλοτερη καταναλωση. Με λιγο google θα μαθεις περισσοτερα. Ελπιζω να μιλας για notebook αλλιως τα εχεις μπερδεψει

Απλα βαλε εναν Ε6600...ΕΚΤΟς και αν εχεις money οποτε παμε σε κατι ποιο extreme...

κατσε να δουμε για ποιο πραγμα μιλαει πρωτα...

edit: με προλαβες thresh...

Δημοσ.
Απλα βαλε εναν Ε6600...ΕΚΤΟς και αν εχεις money οποτε παμε σε κατι ποιο extreme...

μαλλον τα μπερδεψες λιγο. το παιδι θελει να παρει λαπτοπ.

αγιε βιτους ποιες ειναι οι αναγκες σου? εργονομια/φορητοτιτα/επιδοσεις σε εφαρμογες πλην παιχνιδιων/παιχνιδια???

edit:

ουψ...αργισα να απαντησω....ειχα πολλα tabs :D

Δημοσ.

το θελω κυριως για δουλεια.δηλαδη c++,sql(oracle),java,builder k.o.k.θελω να ειναι αξιοπιστο.βεβαια καμμια φορα να παιζω και κανα παιχνιδακι αλλα οχι τρελα πραγματα..

• Super Moderators
Δημοσ.
Πόσα χρήματα διαθέτεις; Κοντεύω να γίνω γραφικός προτείνοντας πάλι κάτι σε Ντελλ ή Τοσίμπα...

eilikrina ka8olou...kai egw akrivws ta idia proteinw...alla kaneis den mas akouei gmt :(

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908124 τρεξε!!!

τοσιμπα μμμ ναι πρωτη! αλλα και τα ασους ειναι ολα τα λεφτα. το συγκεκριμενο δε... φαινεται πολυ καλο. απο αυτονομια μονο δε ξερω πως τα πηγαινει..λοηω της 8600....το διαλεξα γιατι ειπες πως παιζεις και κανα παιχνιδαλι. το αμεσως χειρωτερο ηταν με 50-100 ευρο φτηνοτερο κατι με 7600 που δε λεει γιατι να μην εχεις 8600? ε και μετα <1000 ητανε με χ3100(της ιντελ) ή με 7300 ή gma950 μπλιαξ δλδ

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι τα service των ASUS τα έχει αναλάβει η infoquest, πράγμα που αν ισχύει, για μένα αυτά τα μηχανήματα παίρνουν κόκκινη κάρτα. Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό αν κάποιος το γνωρίζει σίγουρα ας το πει.

@Thresh: Μόνο όταν δεν με ακούει κάποιος γνωστός μου με στενοχωρεί. γιατί πάνε και πέρνουν κάτι ACER και στο παραμικρό πρόβλημα με τρελαίνουν στα τηλέφωνα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...