Xdanger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 έχω μια κάρτα TV της K-world με τσιπάκι ΒΤ878 δεν θυμάμαι ακριβώς το ονομά της και έχασα το cd, χρειάζομαι τώρα το πρόγραμμα της το PVR Plus αλλά στην σελίδα της έχει μόνο το patch το οποίο χρειάζεται και την παλιά εκδοση, αν το χει κάποιος ας το ανεβάσει κάπου (δεν νομίζω να παραβιαζω τους κανόνες εφόσον το πρόγραμμα είναι τσάμπα) EDIT: νομίζω PVR-TV878 λεγόταν
rallis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 File mou exo mia ''X-pert tv pvr 883'' i opoia erxetai mazi me ena programma ''pvr plus''.A) Sou kanei? Olos o fakelos einai 180mb opote an ton xreiasteis tha parei xrono... G)In any case, post me kalitera na mi gemizoume to forum
Xdanger Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 το βρήκα τελικά το CD χτες το βραδυ, δεν πρόλαβα να ποστάρω ευχαριστώ
largko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αν και αργά αναφέρομαι σε αυτό το τόπικ ψάχνω και εγώ το cd για το X-pert tv pvr 883.Όποιος το έχει θα το ήθελα.
a0300 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το ψάχνω και εγω.... καμια ιδεα που μπορω νατο βρω? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.