Προς το περιεχόμενο

Νεο Τροφοδοτικο

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον έπαθα έμαθα πλέον...

Καλύτερα 20-30 ευρώ παραπάνω τώρα-παρά "κλάματα" και μεγαλύτερο κόστος αργότερα...

Για να καταλάβεις γιατί το λέω,πήρα της ίδιας σειράς στα 550w.Η κατάληξη?Το πήρα Παρασκευή και σήμερα το άλλαξα γιατί τα έφτυσε,ευτυχώς χωρίς παραπάνω ζημιές...

Δημοσ.

Φιλε Sadamiraq σωθηκες τωρα...Κανεις ερωτηση για τροφοδοτικο απο την στιγμη που εδω μεσα ο καθενας εχει την δικια αποψη.Δηλαδη ο ενας θα σου λεει Heroichi ο αλλος ocz και τετοια.Αποφασισε ποιο θες και απλα θα σου πουμε ενα ναι ή ενα οχι

Δημοσ.
Κι εγω heroichi θελω ρε αλλα δεν υπαρχει ρευστο και φαντασου μπορω να παρω οποιο heroichi θελω χωρις το φ.π.α

Αν δεν εχεις ρευστο, περιμενε μεχρι να αποκτησεις. Το τροφοδοτικο ειναι ισως το σημαντικοτερο μεσα σε ενα κουτι. Αν σε "προδοσει" παιρνει μαζι του και ολα τα υπολοιπα...

Ειναι κριμα για 20-30 ευρω να κλαις μητρικη, καρτα γραφικων κτλ κτλ. Ακραιο μεν αλλα εχει συμβει πολλες φορες.

Για το Thermaltake δεν ξερω να σου πω τι λεει, αλλα θα σου προτεινα ενα πιο επωνυμο.

Δημοσ.

Δηλαδη εχει βγαλει προβληματα το εν λογω τροφοδοτικο?Δεν πολυασχολουμε με τροφοδοτικα pc αλλα αποτι ειδα εχει καλη δομη το ολο συστημα.

Δημοσ.

Κοίτα η φάση με τα Τruepower, Purepower, κ.λ.π. είναι μπερδεμένη. Φτιάχνονται από διαφορετικούς κατασκευαστές ακόμα και ίδια ακριβώς μοντέλα (αμφότερα είναι rebranded).

Aνάλογα τα revision κάποια είναι καλά και κάποια όχι...

Προτίμησε κάτι άλλο.

Υ.Γ. Μην δώσεις κάτω από 80 ευρώ για 500άρι. Σε παρακάτω κόστος κάνεις παραχωρήσεις σε ποιότητα, αντοχή και απόδοση.

Δημοσ.

Για να καταλάβεις για τα TR2 της Thermaltake όταν ρώτησα έναν πωλητή τους να μου πει ειλικρινά κατά πόσο βγάζουν προβλήματα, μου είπε ότι από τα Thermaltake που υπάρχουν τα TR2 έρχονται πάρα πολύ συχνά για service...

Και εγώ Thermaltake είχα και σου περιέγραψα τι συνέβει.

Η επιλογή φυσικά θα είναι δική σου και φυσικά πάντα βάση των χρημάτων που μπορείς να δώσεις....

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700112

αν το θες για το συστημα 1 της υπογραφης σου σου κανει μια χαρα.

Μπα εχω ενα 430αρη και ηδη ζοριζεται ασχετα αν ειναι noname,θα μου εκανε αν ειχαι το pc στα μαμασια επιπεδα αλλα εχω κανει Ο/C το cpu και την καρτα γραφικων.Τελικα πηρα το ΤR2 το εχω εδω και δυο μερες,ελπιζω να μη βγω Μ@λ@κ@ς που το πηρα.

Δημοσ.

Παιδες για να κανω μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο topic....

Σχετικα με θορυβο και PSU, οσο ανεβαινουμε watt αυξανει γραμμικα ο θορυβος? Δηλαδη ενα τροφοδοτικο 700watt κανει σαν τουρμπινα αεροσκαφους??

Ρωταω γιατι μεχρι προτινος ειχα δυο τροφοφοτικα no name (Enlight & Deer) ~300watt εκαστο (350watt max το Deer) τα οποια ηταν σχετικα αθορυβα. Οταν περασα στο HEC 385watt Windmill ο θορυβος αυξηθηκε, θα ελεγα σημαντικα. Βεβαια στο HEC ο αερας που βγαινει απο πισω ειναι κρυος σε αντιθεση με τα αλλα δυο που ηταν θερμος. Αν αγορασω το HEC 500 watt στο μελλον εχω την αισθηση οτι ο θορυβος δεν θα παλευεται (για να εργαστεις μιλαω, οχι για μουσικη/games)....

Οταν μιλαω για θορυβω τι εννοω:

Το PC3 της υπογραφης εχει 2 8cm fan Zalman.... Τα ειχα σε silent mode με τη βοηθεια καλωδιου ποτενσιομετρου ετσι ωστε τα fan να δουλευουν στις 1800rpm. Τα fans ακουστικα δεν υπηραχαν. Εβγαλα τα ποτενσιομετρα, τα fans πηγαν στις 3400rpm, εκαναν θορυβο αλλα συνολικα ο θορυβος που βγαινει τωρα απο το PC ειναι ο ιδιος. Το 12cm του HEC κανει τη ζημια, δεν νομιζω η stock ψυκτρα του PIV 1,8GHz να ειναι η αιτια του θορυβου.

Δημοσ.

εξαρταται την εταιρια τη μεθοδο εφαρμοζει. αλλες φραμικη αυξηση(φτηνος τροπος αλλα οχι καλος) αλγοριθμικος(καλος) ε και παραλαγες διαφορες μετα. αυτα σε σχεση με τα βατ(πραγμα που επιρεαζει θερμοκρασια που ανεβαζουν-θερμοτητα που εκλειουν) που δινουν καθε στιγμη και οχι με τη μεγηστη ονομαστικη.

Δημοσ.
φραμικη

γραμμικη μαλλον εννοεις.

αλγοριθμικος

λογαριθμικος μαλλον, ορθοτερα εκθετικη αυξηση θορυβου ως προς watt?? Αλλα αυτο ειναι χειροτερο απο γραμμικη αυξηση. Μαλλον εννοεις αυξηση θορυβου ως προς watt με μειωμενο ρυθμο. Thanks παντως.

EDIT:

Γυρισα τις Zalman σε Silent Mode παλι και ο θορυβος μειωθηκε αισθητα. Νομιζω οτι ειχα ενα προβλημα συντονισμου στο κουτι που μεγενθυνε το προβλημα, δεν ξερω πως απο το βιδωμα ξεβιδωμα μειωθηκε.

Το γεγονος μαλλον οτι χρησιμοποιω το PC3 κατα κανονα βραδυ που εχει ησυχια ειναι η κυρια αιτια που μου φαινεται κατα καποιον τροπο θορυβωδες το HEC. Ειναι ωστοσο το καλυτερο τροφοδοτικο που εχω αγορασει ποτε (οταν το πιασεις στα χερια σου καταλαβαινεις ποιοτητα) ασχετα αμα γκρινιαζω λιγο....

Δημοσ.

γραμικη ναι και λογαριθμικη(λολ διαβαζα μαθημα αλγοριθμους για μεθαυριο...:P)...ηθελα να γραψω και οντως λαθος εκθετικη ειναι το σωστο. και δεν εινα χειρωτερο. ειναι αμα σιγκρινεις απο την αρχη των αξωνων με ιδιες μοναδες. ε και δεν ειναι εντελως εκθετικη εκθετικοφερνει. δλδ μεχρι ξερω γω τα 200κατι βατ δουλεβει ο ανεμιστιρας στις 900 σροφες και μετα ανεβαινει εκθετικα καπως μεχρι τις 2000 στροφες. κατι τετοιο. το χεκ ναι ειναι πολυ καλο. αλλα δε καταλαβαινω. δεν ειναι θορυβοδες στα δικα μου αφτια τουλαχιστον και το μεσημερι που το δουλεψα λιγο στο πισι του αδερφου μου στο χωριο. μια χαρα μου φανηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...