zoranb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Θέλω να πετάξω τις xtra δυνατότητες με τα προγραμματάκια (άχρηστα) για μένα που έχει το ενλόγω flash disk. πώς κάνω το format γιατί υπάρχει και ένα 2ο partition Που πρέπει να ενοποιήσω! το έχει κάνει κανείς υπεύθυνα??
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δοκίμασε με το GParted LiveCD, δεν είναι δύσκολο. Υπάρχει και εκτενές documentation διαθέσιμο εδώ...
zoranb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δοκίμασε με το GParted LiveCD, δεν είναι δύσκολο. Υπάρχει και εκτενές documentation διαθέσιμο εδώ... Tί ακριβώς κάνει το GParted LiveCD? Μοιάζει με το partitionmagic μήπως?
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μοιάζει πάρα πολύ με το Partition Magic και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά (δημιουργία/διαγραφή/μη καταστροφικό resizing των partitions, formatting κλπ).
zoranb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 ok, να ρωτήσω επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα τέτοιο πρόγραμμα ή μπορώ και μέσα απο τα windows να κάνω αυτό που θέλω? υ.γ. έχεις το cruzer by the way?
Ather Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Έχω το ίδιο flash. Το partition που αναφέρεις χρησιμοποιείται στην τεχνολογία U3 που υποστηρίζει η εν λόγω συσκευή. Τα προγράμματα που κάνουν format δεν μπορούν να το αφαιρέσουν καθώς αυτό σχετίζεται και με firmware. Η εταιρία δίνει link αν θες να το αφαιρέσεις. Νομίζω όμως ότι κάνει υποχρεωτικά και format οπότε κράτα ένα αντίγραφο των δεδομένων που έχεις μέσα στο flash. Launchpad Removal Tool
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ουπς! Αν μιλάμε για U3 και όχι απλή συνένωση 2 partitions σε ένα, o Ather έχει απόλυτο δίκιο. Το utility αφαίρεσης του U3 υπάρχει επίσης και στο http://www.u3.com/uninstall/
zoranb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Oκ το έκανα το format, τώρα το θέμα είναι... τί φορμάρισμα πρέπει να κάνω στο flash disk μου? ΝΤFS? Fat32? FAT16? η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιώ και σε Macs!
zoranb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Έχω το ίδιο flash. Το partition που αναφέρεις χρησιμοποιείται στην τεχνολογία U3 που υποστηρίζει η εν λόγω συσκευή. Τα προγράμματα που κάνουν format δεν μπορούν να το αφαιρέσουν καθώς αυτό σχετίζεται και με firmware. Η εταιρία δίνει link αν θες να το αφαιρέσεις. Νομίζω όμως ότι κάνει υποχρεωτικά και format οπότε κράτα ένα αντίγραφο των δεδομένων που έχεις μέσα στο flash.Launchpad Removal Tool Είσαι ευχαριστημένος φίλε με το ενλόγο flash disk? Δεν ξέρω εάν χρησιμοποιείς mac, αλλά εμένα εάν το αφήσω το Τitanium συνδεδεμένο για λίγο χρόνο και μετά πάω να το χρησιμοποιήσω κολλάει το σύμπαν, ναι φίλε κολλάνε τα μακ αλλά λόγω titanium, άσε έχω σκάσει!
IOSTEFO Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Καλησπερα, Εχω ενα δισκο χωριμενο σε δυο partition σε C και σε D το ερωτημα μου ειναι αν μεταφερονται αρχεια απο C σε D και αν ναι πως? γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα, μπορη να βοηθιση καπιος, ευχαριστο.
zoranb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Με ένα απλό drag n drop (σύρε κιάσε) των αρχείων της επιλογής σου είσαι έτοιμος!
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 i alios markareis ta arxeia pou thes ta kaneis dexi klik antigrafi meta pigeneis sto d kai ta kaneis dexi klik epikolisi.copy paste sta agglika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.