Προς το περιεχόμενο

ενιαίο partition στο Sandisk Cruzer Titanium

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πετάξω τις xtra δυνατότητες με τα προγραμματάκια (άχρηστα) για μένα που έχει το ενλόγω flash disk. πώς κάνω το format γιατί υπάρχει και ένα 2ο partition Που πρέπει να ενοποιήσω! το έχει κάνει κανείς υπεύθυνα??

Δημοσ.

Μοιάζει πάρα πολύ με το Partition Magic και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά (δημιουργία/διαγραφή/μη καταστροφικό resizing των partitions, formatting κλπ).

Δημοσ.

ok, να ρωτήσω επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα τέτοιο πρόγραμμα ή μπορώ και μέσα απο τα windows να κάνω αυτό που θέλω?

υ.γ.

έχεις το cruzer by the way?

Δημοσ.

Έχω το ίδιο flash. Το partition που αναφέρεις χρησιμοποιείται στην τεχνολογία U3 που υποστηρίζει η εν λόγω συσκευή. Τα προγράμματα που κάνουν format δεν μπορούν να το αφαιρέσουν καθώς αυτό σχετίζεται και με firmware. Η εταιρία δίνει link αν θες να το αφαιρέσεις. Νομίζω όμως ότι κάνει υποχρεωτικά και format οπότε κράτα ένα αντίγραφο των δεδομένων που έχεις μέσα στο flash.

Launchpad Removal Tool

Δημοσ.

Oκ το έκανα το format, τώρα το θέμα είναι... τί φορμάρισμα πρέπει να κάνω στο flash disk μου? ΝΤFS? Fat32? FAT16? η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιώ και σε Macs!

Δημοσ.
Έχω το ίδιο flash. Το partition που αναφέρεις χρησιμοποιείται στην τεχνολογία U3 που υποστηρίζει η εν λόγω συσκευή. Τα προγράμματα που κάνουν format δεν μπορούν να το αφαιρέσουν καθώς αυτό σχετίζεται και με firmware. Η εταιρία δίνει link αν θες να το αφαιρέσεις. Νομίζω όμως ότι κάνει υποχρεωτικά και format οπότε κράτα ένα αντίγραφο των δεδομένων που έχεις μέσα στο flash.

Launchpad Removal Tool

Είσαι ευχαριστημένος φίλε με το ενλόγο flash disk? Δεν ξέρω εάν χρησιμοποιείς mac, αλλά εμένα εάν το αφήσω το Τitanium συνδεδεμένο για λίγο χρόνο και μετά πάω να το χρησιμοποιήσω

κολλάει το σύμπαν, ναι φίλε κολλάνε τα μακ αλλά λόγω titanium, άσε έχω σκάσει!

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα δισκο χωριμενο σε δυο partition σε C και σε D το ερωτημα μου

ειναι αν μεταφερονται αρχεια απο C σε D και αν ναι πως? γιατι ειμαι λιγο

ασχετος με το θεμα, μπορη να βοηθιση καπιος, ευχαριστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...