illandsickness Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Γειά χαρά σε όλους. Είμαι κατά κάποιο τρόπο μουσικός (ερασιτέχνης) και έχω το εξής notebook Toshiba Tecra A8-103 και η ερώτησή μου είναι η εξής. Θα ήθελα να βάλω MacOS στο notebook για τα music utils & progs που θα έχω τη δυνατότητα να εγκαταστήσω, αλλά δεν ξέρω αν και ποιά έκδοση μπορώ να βάλω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δε μπορεις να βάλεις, επίσημα τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Γιατί να πας σε MacOS για μουσικά προγράμματα μόνο, ενώ πλέον ακόμα και το ProTools βγαίνει σε έκδοση για Windows? Υπάρχει πληθώρα προγραμμάτων και σε Windows πλατφόρμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 To Pro Tools βγαίνει αλλά δεν βγαίνει το Logic. Υπάρχει διαφορά στον ήχο και δεν είναι μόνο η εφαρμογή αλλά και το λειτουργικό (Core Audio) Aλλά για αυτά θέλεις Mac, όχι Toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
illandsickness Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ούτε καν σπασμένα δεν μπορώ να βάλω? Η Apple δεν έχει Duo Core επξεργαστές πλέον? Εφόσον είναι της ίδιας αρχιτεκτονικής για ποιό λόγο δεν μπορώ να βάλω? Αν είχα τη δυνατότητα να βάλω σπασμένο MacOS ποιά έκδοση να προτημίσω? (αν γίνεται βέβαια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Περί Core Audio: Αντίστοιχο performance δεν μπορεί να επιτευχθεί και με 0 latency ASIO drivers που προσφέρουν οι σοβαρές κάρτες ήχου? (δεν υποστηρίζω τα windows, απλά ρωτάω για να καταλάβω τα πλεονεκτήματα του Core Audio) Όσο για το Logic, υπάρχουν αντίστοιχα δυνατά προγράμματα και σε windows πλατφόρμα... Πάντως καλύτερα να θες να παίξεις με Mac OS να πάρεις ένα Mac να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς παίδεμα. Στο θέμα μας τώρα, αν είσαι έτοιμος να παιδευτείς, ρίξε μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ούτε καν σπασμένα δεν μπορώ να βάλω? Η Apple δεν έχει Duo Core επξεργαστές πλέον? Εφόσον είναι της ίδιας αρχιτεκτονικής για ποιό λόγο δεν μπορώ να βάλω? Αν είχα τη δυνατότητα να βάλω σπασμένο MacOS ποιά έκδοση να προτημίσω? (αν γίνεται βέβαια...) http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195865 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.