Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για βιβλίο μυστηρίου

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια σειρα βιβλιων που ειχα βρει πολυ ενδιαφερουσα και την προτεινω,ειναι το Επος της Γαιοθαλασσας ,απο την Ursula Le Guin. Ανηκει στη φανταστικη λογοτεχνια,παρεα με Tolkien,Lovecraft κλπ.

Οσον αφορα την Αγκαθα Κριστι,συνιστω ανεπιφυλακτα το 10 Μικροι Νεγροι,που ειναι απ'τα καλυτερα βιβλια μυστηριου που εχω διαβασει.

Και τελος,απο Stephen King,η μαλλον απο Richard Bachman -ειναι το πρωτο που κυκλοφορησε μ'αυτο το ψευδωνυμο-βρηκα συναρπαστικη την Οργη. Ξεφευγει λιγο απο το μεταφυσικο τρομο που χαρακτηριζει τα βιβλια του King, και ειναι περισσοτερο ψυχολογικο θριλερ.

cheers

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οσον αφορα την Αγκαθα Κριστι,συνιστω ανεπιφυλακτα το 10 Μικροι Νεγροι,που ειναι απ'τα καλυτερα βιβλια μυστηριου που εχω διαβασει.

Συμφωνώ με zenso, αν είναι να διαβάσει κανείς κάτι από Άγκαθα Κρίστι, καλό είναι να διαβάσει αυτό ή το Φόνο του Ρότζερ Άκρουντ.

Δημοσ.

Χτες ειχα παει πρωτοπορια και πηρα το πρωτο τομο με το πυργο και το ιστοριες μυστηριου και φαντασιας του ποε.Το 2 λεει τπτ?

Επισης ζητησα το los mojos και μου ειπε αυτη οτι αν δεν ξερει ελληνικο τιτλο δε μπορει να με βοηθησει.

Δημοσ.

@revil: Για την ακρίβεια είναι "Los Ojos" και ο ελλήνικός τίτλος είναι "Μάτια" εκδόσεις ΟΞΥ, σείρα ΚΟΛΑΣΗ. Α! είδα το pm σου, απαντάω σήμερα, no worries!

Δημοσ.
@revil: Για την ακρίβεια είναι "Los Ojos" και ο ελλήνικός τίτλος είναι "Μάτια" εκδόσεις ΟΞΥ, σείρα ΚΟΛΑΣΗ. Α! είδα το pm σου, απαντάω σήμερα, no worries!

thanx mate.

με την ησυχια σου ρε δε τρεχει τπτ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...