revil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 (μια ψιλό-οφ τόπικ συμβουλή: όσοι διαβάσετε βιβλία του στ.κινγκ,και σας αρέσουν, μην προσπαθήσετε να δείτε τις ταινίες του,γιατί το 90% αυτών,είναι από μέτριες ως χάλια,και θα σας ξενερώσουν πλήρως σε σχέση με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο βιβλίο!). ΜΟΝΟ τη λαμψη εχω δει και μου αρεσε. και αυτο πιστευω οφειλοταν σε νικολσον και κιουμπρικ. Απο κει και περα το αυτο ηταν απιστευτη πατατα,πολυ πολυ καλυτερο το βιβλιο,το ιδιο με το χρησιμα αντικειμενα,το ιδιο και με το δρομεα(που βαλανε το σβατζενεικερ ελεος) και το ιδιο με το καταπληκτικο βιβλιο για μενα λανγκολιερς.
Sellers Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Το κοράκι για μένα είναι το πιο απίστευτο βιβλίο του Κινγκ... Το πρώτο βιβλίο που με έκανε να κολλήσω τόσο πολύ και να θέλω να δω τι θα γίνει στο τέλος... Πάντως στην κατηγορία μυστηρίου θα μπορούσαμε να κατατάξουμε και Αγκάθα Κρίστι και Κόναν Ντόυλ, όχι αναγκαστικά τρόμου...
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ΜΟΝΟ τη λαμψη εχω δει και μου αρεσε.και αυτο πιστευω οφειλοταν σε νικολσον και κιουμπρικ. Απο κει και περα το αυτο ηταν απιστευτη πατατα,πολυ πολυ καλυτερο το βιβλιο,το ιδιο με το χρησιμα αντικειμενα,το ιδιο και με το δρομεα(που βαλανε το σβατζενεικερ ελεος) και το ιδιο με το καταπληκτικο βιβλιο για μενα λανγκολιερς. Η λάμψη ήταν πράγματι Πολύ καλή. Το αυτό,σαν βιβλίο είναι καταπληκτικό,αλλά σαν ταινία, μιλάμε για την πατάτα του αιώνα! (συμφωνώ και σε όλες τις υπόλοιπες κριτικές σου για ταινίες)!. καλές μεταφορές ήταν το πράσινο μίλι,το στάσου πλάι μου!Μετριο,παρότι έπαιζε ο τζόνι ντεπ,ήταν η τελευταία μεταφορά του βιβλίου που έγραψε για το νετ ,κ το πουλούσε μόνο μέσω νετ. καλούτσικο σαν μεταφορά είναι το "thinner","ριτα χέιγουορθ",αυτό με το παράθυρο κ τον κήπο που δε θυμάμαι ακριβώς όνομα ...και μόλις θυμήθηκα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλύτερη πατάτα του αιώνα,το λεγόμενο "cat's eye". Παιδιά,αξίζει να το δείτε,για να εκτιμήσετε πόσο χάλια μπορεί να είναι μια ταινία!!!! καλή ήταν μια μίνι σειρά του κινγκ που είδα,που δε θυμάμαι όνομα,αλλά ήταν σε ένα νοσοκομείο. Και για έρθω λίγο ον τόπικ,για τα βιβλία, σας συστήνω την ...εφταλογία που έβγαλε!
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ερώτηση προς αντρέα : μάπα βρήκες το "the shining" του Kubrick ?
revil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Το ριτα χειγουορθ εμενα μαρεσε, μαλλον επειδη μαρεσει πολυ ο ρομπινς οσο για την 7λογια, αυτο με τους πυργους λες?
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ερώτηση προς αντρέα : μάπα βρήκες το "the shining" του Kubrick ? οχι βρε χάπι, είπα ότι αυτό ήταν πολύ καλό! Το ριτα χειγουορθ εμενα μαρεσε, μαλλον επειδη μαρεσει πολυ ο ρομπινς οσο για την 7λογια, αυτο με τους πυργους λες? εντάξει,δεν ήταν κακό,το είπα!!! για την 7λογία,ναι , αυτό λέω,τον Μαύρο Πύργο!
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ρε φιλε βαριεμαι να διαβαζω 7 τομουυυυυυς καλά,καλά! διάβασε τους πρωτους 2, και μετά έλα πες μου αν μπορείς να ξεκολλήσεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Η λάμψη ήταν πράγματι Πολύ καλή.[...] Τo Shining είναι πράγματι πολύ καλό και ως βιβλίο και ως ταινία. Αρκεί να έχουμε υπ'όψιν μας ότι, ιδίως στη συγκεκριμένη περίπτωση, άλλο η ταινία, άλλο το βιβλίο. Η ταινία είναι ε-ξαι-ρε-τι-κή αλλά είναι από τις κάκιστες μεταφορές βιβλίων του Stephen King. Δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο.
wizzy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 @Japan: δεν βλέπω τηλεόραση, δεν έχω καν σπίτι μου μία, οπότε μόνο σε DVD αν το βρω και το ενοικιάσω, αλλά από ότι λένε τα παιδιά εδώ δεν είναι και ό,τι καλύτερο... @paredwse: αυτό που λες για το "The Shining" δεν το ήξερα! Ε, κοίτα, αν το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία - έστω και άσχετο - να το βάλω στα υπόψιν!
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Τo Shining είναι πράγματι πολύ καλό και ως βιβλίο και ως ταινία. Αρκεί να έχουμε υπ'όψιν μας ότι, ιδίως στη συγκεκριμένη περίπτωση, άλλο η ταινία, άλλο το βιβλίο. Η ταινία είναι ε-ξαι-ρε-τι-κή αλλά είναι από τις κάκιστες μεταφορές βιβλίων του Stephen King. Δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο. συμφωνώ απόλυτα! βεβαια,υπάρχει κ η 4ωρη λαμψη, που είναι πιο κοντά στο βιβλίο....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ε; η ποια; μίλα ρε! Ο Αντρέας προφανώς μιλάει για την μίνι σειρά "The Shining", στην οποία ο Stephen King έγραψε το σενάριο και χρημάτισε και exec producer (και third unit director και παιδί που σέρβιρε τους καφέδες άμα λάχει να'ουμ'). Συμπαθές. Πολύ κοντά στο βιβλίο, καμία σχέση με το αριστούργημα του Kubrick (το οποίο είναι μακρυά από το βιβλίο, όπως προανέφερα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.