Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για βιβλίο μυστηρίου

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick[;1685150']Edgar Alan Poe - Ιστορίες τρόμου και φαντασίας

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!

Εκεινο που περιγραφει οτι ονειρευται πως παθαινει νεκροφανεια και την παθαινει σταληθεια και το Pit and the Pendulum ειναι...παναγια μου βοηθα, θυμαμαι με ειχε πιασει τρελη κλειστοφοβια και στηθαγχος.

Ειναι σαν να σου ζηταει το παιδι να παιξει φιλικο τον Ιουλιο και να του κλεινεις την Γιουναιτεντ, δεν λεει

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν γουστάρεις μυστήριο, αγωνία, occult και τυφλή ανίερη βία τότε βρες οτιδήποτε του Graham Masterton. Ειδικά τον Άρχοντα του ψεύδους.

ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ,και γενικά πολύ καλός συγγραφέας!

ΥΓ:φίλε, επειδή βλέπω ότι ζητάς κάτι ΣΑΝ στ.κινγκ, αλλά λες ότι δεν έχεις διαβάσει πολύ...Δεν έχεις διαβάσει κινγκ?αν όχι, μπορείς να ξεκινήσεις και από αυτόν!έχει δεκάδες καλά βιβλία!

Δημοσ.

Ρε διαβασε εκει εναν Μαρκησιο Ντε σαντ να γουσταρεις :D

Ζυστιν η σαλο κατα προτιμηση :D

φίλε, επειδή βλέπω ότι ζητάς κάτι ΣΑΝ στ.κινγκ, αλλά λες ότι δεν έχεις διαβάσει πολύ...Δεν έχεις διαβάσει κινγκ?αν όχι, μπορείς να ξεκινήσεις και από αυτόν!έχει δεκάδες καλά βιβλία!

Ο Κινγκ κατα την αποψη μου εχει βγαλει μερικα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ βιβλια αλλα κατα βαση ειναι λιγο υπερεκτιμημενος.

Δημοσ.

Μια που ειμαι τρελο fanboy με τον κινγκ, να πω απλα οτι αυτο που τον κανει μαγικο δεν ειναι το θεμα που εχει ενα βιβλιο, αλλα ο τροπος γραφης του και το υφος του... Μιλαμε για ανθρωπο που εχει γραψει διηγημα για ενα στεγνωτηριο που δαιμονιζεται, και βγαινει παγανια να φαει κοσμο... Και οσο γελοιο και αν ακουγεται, τα σπαει... Αν θες απο κινγκ προτασεις πες το να σου πω τα καλυτερα του....

Δημοσ.

Να διαβάσεις το "Η ζωή μετά" του Αρκά..:mrgreen:

Πέρα απ'την πλάκα,προτείνω το "Αυπνία" του Stephen King.Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα τρομακτικό,και είχε στοιχεία μυστηρίου.Απ'τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει,ενιωθα κυριολεκτικά σαν να είμαι ο ήρωας του βιβλίου ώρες ώρες...Αν και καλύτερα είναι να το διαβάσεις Φθινώπορο με Χειμώνα,να έχει βροχή και να έχεις χουχουλιάσει στις κουβέρτες...*sigh*

Δημοσ.
nick[;1685150']Edgar Alan Poe - Ιστορίες τρόμου και φαντασίας

Αυτό και τη "Μάσκα του Κόκκινου Θανάτου" ! Ο D.Brown είναι υπερεκτιμημένος, κατά τη γνώμη μου. Αν διαβάσεις τον Κώδικα θα είναι σα να έχεις διαβάσει και το "illuminati" (και αντίστροφα). Προτείνω πάντως το "illuminati"... Το τελευταίο του (το "ψηφιακό οχυρό") ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ !
Δημοσ.
Προτείνω πάντως το "illuminati"... Το τελευταίο του (το "ψηφιακό οχυρό") ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ !

Σε αυτό συμφωνώ! εκτός των 2 ,τα επόμενα 2 ήταν πολύ μετρια!

κ εγώ απο τα 2,προτιμώ και προτείνω ιλουμινάτι,το οποίο μου άρεσε πολύ.

Τώρα,για τον κινγκ. Το σάλεμ΄ς λοτ, το αυτό, είναι 2 απο τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει όποιος του αρέσει αυτού οτυ είδους η λογοτεχνία"¨!

Πραγματικά δεν είναι ότι γράφει εξαίσια,αλλά ο τρόπος γραφής του είναι μοναδικός! (πως να το πω?ας πούμε,η φωνή του σιδηρόπουλου,ή του σαββοπουλου,ή του θάνου μικρούτσικου κ του αγγελάκα, δεν είναι καταπληκτικές. είναι αρκετά μέτριες.παρολαυτα, αν ερμηνεύσουν αυτοί πρώτοι ένα τραγούδι, είναι σχεδόν αδύνατο να σου αρέσει μετά από άλλον καλλιτέχνη)! κάπως έτσι είναι κ ο κινγκ στο είδος του!

Θα επιμείνω για μάστερτον και πάλι!

καλό είναι κ το οχτώ.

τη λάμψη την έχεις διαβάσει?την έχεις-εστω-δει?

Δημοσ.

Η λαμψη ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ βιβλιο να το διαβασεις asap.

Το μονο βιβλιο που διαβασα μονορουφι. και πιστευω οτι ειναι (κλασικα) πολυ καλυτερο απο την ταινια.

Απο νταν μπραουν και το νταβιντσι και το ιλουμινατι μου αρεσαν αλλα για ενα περιεργο λογο μου αρεσε και το ψηφιακο οχυρο.Το ιλουμινατι παντως συμφωνουμε οτι ειναι το καλυτερο.

Και η αυπνια ειναι καλουτσικο βιβλιο.

Ενα βιβλιο του κινγκ που θα προτεινα να διαβασεις ειναι το λαγκολιερς.ειδικα αν δεν εχεις δει την ταινια θα σαρεσει.

Δημοσ.

Brian Lumley Νεκροσκόπος... Ειναι 5 βιβλια αν θυμαμαι καλα και τα σπανε (Βρυκολακες:mrgreen:)

Και φυσικα τον "Δρακουλα" που ειναι κλασσικο:mrgreen:

Δημοσ.
Ρε διαβασε εκει εναν Μαρκησιο Ντε σαντ να γουσταρεις

Οι εκδόσεις Οξύ έχουν ένα βιβλιαράκι κάποιου Δελαπουέρτα....ο Σαντ μπροστά σε αυτό είναι προσκοπάκι.

Να πω και τον αγαπημένο μου. Clive Barker....στέλνει τον King για χόρτα. Ο Υφαντόκοσμος στέλνει και τον Τόλκιεν.

Δημοσ.
Οι εκδόσεις Οξύ έχουν ένα βιβλιαράκι κάποιου Δελαπουέρτα....ο Σαντ μπροστά σε αυτό είναι προσκοπάκι.

wow εχεις περισοτερα info??

να το δω αν ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...