Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για βιβλίο μυστηρίου

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να βρω κανένα ωραίο βιβλίο που να έχει μέσα μυστήριο και αγωνία. Κάτι σαν θρίλερ (π.χ. Stephen King) ή περιπέτεια με αναζητήσεις, μυστικούς ναούς κλπ σε στυλ Indiana Jones.

Να σας πω ότι δεν είμαι fan των βιβλίων και γι' αυτό δεν έχω ιδέα τι να πάρω, αλλά τώρα θέλω κάτι για να περνάει ευχάριστα η ώρα μου.

Αν υπάρχει και κανένα link με την περιγραφή του βιβλίου και απόψεις αναγνωστών ακόμα καλύτερα. Εννοείται ότι μεγάλη σημασία έχει και η δική σας άποψη.

Ελπίζω να σας κατατόπισα κάπως σχετικά με το τι ψάχνω.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάρε αυτό που διαφημίζει το alter,

Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

η κόρη στα ναρκωτικά

ο πατέρας με γκόμενα

και η μάνα που κατάντησε πουτ*να

Δημοσ.

Και εγώ Dan Brown έχω να σου προτείνω....Δεν είναι και τα ωραιότερα βιβλία που θα διαβάσεις ποτέ όμως αλλα μυστήριο κ αγωνία έχουν....Υπάρχει πάντα βέβαια κ η αξεπέραστη Agatha Christie αν σ ενδιαφέρει....

Δημοσ.

Αν γουστάρεις μυστήριο, αγωνία, occult και τυφλή ανίερη βία τότε βρες οτιδήποτε του Graham Masterton. Ειδικά τον Άρχοντα του ψεύδους.

Δημοσ.

να προσθέσω κι εγώ την αγαπημένη μου Daphne du Maurier:)

(ειδικά η ''ρεβέκκα'', που είναι και το πιο κλασσικό της, καθώς και ''τα πουλιά'' είναι απίστευτα βιβλία)

Δημοσ.
Αν γουστάρεις μυστήριο, αγωνία, occult και τυφλή ανίερη βία τότε βρες οτιδήποτε του Graham Masterton. Ειδικά τον Άρχοντα του ψεύδους.

Μυστήριο ζήτησε μωρέ. Όχι να χεστεί επάνω του.

(το βιβλίο είναι γαμάτο)

Δημοσ.

Edgar Alan Poe - Ιστορίες τρόμου και φαντασίας

Θα σου έλεγα και Aleister Crowley αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι δικό του οπότε επιφυλάσσομαι :P

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα τα βιβλία που έχω διαβάσει :

Αγωνία δράση μυστήριο και σύντομη λήξη καθώς τα βιβλία είναι μικρά : Μια σειρά από ατυχή γεγονότα - Λέμονι Σνίκετ.

Χάρρυ Πόττερ ( Σπαταλάει πολλές ώρες)

Η Λάουρα Και το μυστικό της Αβεντέρας

Η Σειρά DUNE (μόλις την ξεκίνησα)

Δημοσ.

ανεπυφυλακτα

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΕΥΧΩΝ-ΠΑΤΡΙΚ ΡΕΪΝΤΜΟΝΤΣ(αν θυμαμαι καλα)

θα σε κανει να ανατριχιασεις σε ορισμενα σημεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...