xrest Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 The Legend of Zelda: Ocarina of Time has topped a poll of readers of Edge magazine and industry experts to find the top 100 games of all time. 1. Legend of Zelda: Ocarina2. Resident Evil 4 3. Super Mario 64 4. Half Life 2 5. Super Mario World 6. Zelda: A Link to the Past 7. Halo: Combat Evolved 8. Final Fantasy XII 9. Tetris 10. Super Metroid http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6261546.stm
sheik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Αναμενομενο... Ηδη εδω και τοσα χρονια,στο http://www.gamerankings.com ειναι στη κορυφη ακλονητο. Το αξιζει παντως....
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 4. Half Life 2 ???? 8. Final Fantasy XII ???? Pou einai to vii? oeo? Tragiko pou to xii einai sth lista kai den einai to vii h to viii!!! Ti na pei kaneis?? Oso gia to hl2...no comment :} Ola ta ypoloipa aksizoun sigoura na einai ekei gyro kai NAI to TLOZ OOT EINAI to kalytero ever... Makari na bgei kati isaksio... (to TP htan konta alla xoris idiaiteres kainotomies (pera apo ton amfilegomeno xeirismo))
jimaros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ontws to a3izei to zelda...Einai to teleio paixnidi gia mena...Dn pyrovoleis mono sa m@@@@kas opws sta perissotera game alla skeftesai, kai poly malista...Kai einai ap' ta liga game pou den exoun ena sygkekrimeno senario pou den mporeis na vgeis apo ayto...Me liga logia teleio!!
panther_512 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Eγώ χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω στη δεκάδα και το τρομερό Zelda: A link to the past.
Ancientlight13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Eγώ χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω στη δεκάδα και το τρομερό Zelda: A link to the past. Αγαπητέ panther ήταν πιο ρομαντικά εκείνα τα χρόνια, κ το link to the past είναι παιχνίδι ορόσημο για την rpg κατηγορία. Αλήθεια όμως πού είναι τα ff7,9:confused: Τα θεωρώ ανώτερα του 12.
Panahs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Που είναι το Kick Off το κέρατό μου! Λίστα είναι αυτή?
Trapper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Που είναι το Kick Off το κέρατό μου! Λίστα είναι αυτή? Γιατί το pacman; Το pro; Τα sonic;
ReZonanZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Οριστε και η λιστα με τα 100 καλυτερα παιχνιδια all time συμφωνα παντα με τους "ειδικους" του Edge... http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=6231&Itemid=2 Κατα τη γνωμη μου (και οχι μονο πιστευω) αυτη η λιστα ειναι εντελως ακυρη.Μα ειναι δυνατον να εχει μεσα 10 παραλλαγες του Super Mario και να μην εχει εστω και μια του Sonic;;;Ελεος! :evil::evil: Και φυσικα λειπουν και πολλα αλλα διαμαντια οπως καποια απο Mortal Kombat,Command & Conquer,Need for Speed,Metal Slug,King of Fighters....και η λιστα δεν εχει τελειωμο :evil::?
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Λείπουν και πολλά διαμάντια από το PC. Πάλι καλά που βάλαν ένα Deus Ex και ένα System Shock 2. Το Diablo νομίζω απουσιάζει, όπως και Dune II, Eye of the Beholder ή έστω ένα Dungeon Master και πάει λέγοντας.... Νομίζω και το Civilization απουσιάζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ποτέ δεν μου κάθονταν καλά τα "best of". Πάντα έχουν διαφορετικά κριτήρια οι διάφοροι συντάκτες όπως κι εμείς.
KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Οριστε και η λιστα με τα 100 καλυτερα παιχνιδια all time συμφωνα παντα με τους"ειδικους" του Edge... http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=6231&Itemid=2 Κατα τη γνωμη μου (και οχι μονο πιστευω) αυτη η λιστα ειναι εντελως ακυρη.Μα ειναι δυνατον να εχει μεσα 10 παραλλαγες του Super Mario και να μην εχει εστω και μια του Sonic;;;Ελεος! :evil::evil: Και φυσικα λειπουν και πολλα αλλα διαμαντια οπως καποια απο Mortal Kombat,Command & Conquer,Need for Speed,Metal Slug,King of Fighters....και η λιστα δεν εχει τελειωμο :evil::? απο το ελιτιστικο edge δεν περιμενα κατι καλυτερο.
MiltoZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Νομίζω και το Civilization απουσιάζει. Σωστός. Καταπληκτικά παιχνίδια από το πρώτο μέχρι το τελεταίο.
ReZonanZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Νομίζω και το Civilization απουσιάζει. To Civilization βρισκεται στην 20η θεση.. 20. Civilization IV Αλλη μια λιστα αχταρμας που καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα. Ακους εκει να μην εχει τον Sonic ουτε στους 100... :evil:
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εδώ έχει το Halo στην θέση 7... τα υπόλοιπα σας πείραξαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.