giankyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ένα θα σου πω. Πάρε inverter!! Πέρα από την πιο σωστή παραγωγή ψύξης, είναι και πολύ πιο οικονομικά από την άποψη κατανάλωσης ρεύματος. Κι όταν μιλάμε για 24άρι μιλάμε για ρεύμα με 4ρχ1δια, όχι αστεία
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ta Daikin, den yparxoun?Den vgazoun sta 24? Vevaia einai kai t' akrivotera.. daikin θα βρείς μόνο σε καταστήματα daikin. Δεν πωλούνται σε σαραφίδηδες, κωτσόβολους κλπ. Ειναι πανάκριβα, αλλά μάλον είναι με διαφορά τα καλύτερα.
alet Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Παντως αν παρεις 24αρι να εχεις υποψη πως η τροφοδοσια ρευματος γινεται κατα κανονα απο την εξωτερικη μοναδα του κλιματιστικου.Επισης τσεκαρε αν το σηκωνει η πριζα σου γιατι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει ηλεκτρολογος για να τραβηξει απευθειας αλλη γραμμη απο τον πινακα δια μεσω των κουτιων μεχρι την πριζα της τροφοδοσιας.
ZELDA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 eimai psyktikos exo sto spiti 4 Mitsubishi , na dialexis inverter.
cac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 απλά αρκετοί μου λένε ότι είναι καλύτερο το inverter αλλά επειδή θα είναι κυρίως για ψύξη στο σαλόνι και δεν θα είναι για πολύ μεγάλη κατανάλωση να πάρω απλό. Επίσης την mitsubishi την έχω πολύ ψηλά, όμως το μαγαζί που συνεργάζομαι δεν την έχει. Για αυτό ψάχνω (κυρίως) άλλες λύσεις (toshiba, hitachi, fujitsu κλπ) το ίδιο αξιόπιστες... Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
FireJim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 File pare inverter exei diafora peripou 300 euro alla se va8os xronoy kanei ekoikonomhsh kai epishs protinw na pareis mitsubishi. posa tetragwnika einia to saloni kai 8el;eis na pareis 24ri????prepei na exeis 55 tetragwnika saloni!!!exeis kai mpiliardo mesa?
cac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ειναι 45 τετραγωνικά και είναι μαζί και η κουζίνα ενωμένη με πάσο... Ο χώρος δεν είναι τετραγωνος αλλά κάνει ένα γάμα...
giankyr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Air Condition χωρίς Inverter είναι σαν αυτοκίνητο χωρίς Injection, πλέον δεν είναι θέμα προτίμησης αλλά είναι η ίδια η εξέλιξη της τεχνολογίας.
moiwii Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Καλημέρα Παιδιά!!!! Θέλω να πάρω ένα κλιματιστικό 24.000 btu χωρίς inverter! Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10052 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=41661 Ποια η γνώμη σας? Και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο στα ίδια χρήματα!! Ευχαριστώ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.