cac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 καλησπέρα! Εχω ένα πρόβλημα στην άμεση επιλογή air condition. Χρειάζομαι να παραγγείλω ένα 24αρι και φυσικά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω... Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο. Αν και ήθελα inverter μετά πό αυτά που διάβασα σε άλλα post και μετά απο ερώτηση σε κάποιους φίλους κατέληξα ότι δεν είναι αναγκαίο. Το μηχάνημα προορίζεται για σπίτι σχεδόν μόνο για ψύξη με λογική λειτουργία. Ολοι τονίζουν ότι με αυτά τα δεδομένα δεν είναι αναγκαία η οικονομική υπερβαση για inverter. Θα ήθελα τη γνώμη σας για 24αρια γύρω στα 1200 ευρώ. Ψάχνω για αθόρυβο, αξιόπιστο κλπ κλπ Ευχαριστώ!
mihalakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 toshiba ή carrier θα σου πρότεινα.Αρκετά αθόρυβα, ποιοτικά και αξιόπιστα. Μιλάω εκ πείρας....
greekparot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Στα χρηματα που συζητας πιθανων να βρεις και Mitsubishi. Εχω 2 κ' ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.
mihalakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 και τα Mitsubishi πιστευω ανήκουν στην καλύτερη τριάδα...Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα
cac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 η αληθεια είναι ότι εψαξα πιο πολύ για toshiba η hitachi... Απλά ψάχνω την καλύτερη λύση. Για το inverter έχετε όλοι την ίδια γνώμη?
mihalakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 αν σκοπεύεις να πας σε σοβαρή μάρκα κλιματιστικού τότε πιστεύω οτι θα έχει έτσι κιαλλιώς ινβερτερ.Καλό θα είναι να υπάρχει γιατί το ινβερτερ επεμβαίνει στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού και έτσι ρυθμίζει την ικανότητα (ισχύ) ψύξης στον συμπιεστή του μηχανήματος. Πρακτικά αν πάρεις ενα κλιματιστικό των 24000 βιτιού χωρίς ινβερτερ αυτό απο τη στιγμή που θα το θέτεις σε λειτουργία θα δουλεύει και τα 24.Με το ινβέρτερ θα ρυθμίζεται η ισχύς ανάλογα με τις ανάγκες ψύξης και δεν θα ρυθμίζεται απλά η ταχύτητα του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας. Αυτό λογικά πέρα από τα περιβαλλοντικά οφέλη συμβάλλει και στη μείωση των λογαριασμών της ΔΕΗ. Βέβαια δεν ξέρω αν θα τα βγάλει τα λεφτά του αλλά εγώ το συνιστώ. Και φυσικά όλα εξαρτώνται και από τη χρήση του κλιματιστικού, δλδ όταν βάζεις το κλιματιστικό στους 19 βαθμούς το κακόμοιρο θα βαράει υπερωρίες,και ούτε την τεχνολογία ινβερτερ θα χρησιμοποιεί. Πάνω απόλα είναι η σύνεση στη χρήση...
NeithaN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 egw phra 2 Gorenje 26aria me 550 eura ekasto germanikes prodiagrafes kai 3 xronia eggyhsh! e3oxh pou eimai kanei apistefth douleia kai gia ta lefta tou eimai poly ikanopoihmenos sxedon a8oryvo (8ymhzw pws einai 26ari) me tis klasikes leitourgies to mono meionekthma einai oti exei megalh eswterikh monada opws ta mitsubishi alla den yparxei provlhma! Provlhma einai pws h apistefth psy3h kai 8ermansh se 0 xrono erxetai me apistefth katanalosh sto revma 3000watt...
gpanitsi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 exw 1 mhna pou agorasa ena 24 ari kai ena 12 inverter ths fujitsu! mazi me ta ergatika 2100?! pisteuw oti ekana kalh epilogh! pianoun thn epithymhth thermokrasia polu grhgora kai meta douleuoun se quiet mode kai oute akougontai! bebaia logariasmos deh den exei erthei gia na dw kai katanalwsh alla apo tis prodiagrafes kai lambanontas ypopsh oti einai taksis A toso sth thermanhs oso kai sthn psyksh nomizw oti de tharthei fouskwmenos
Greek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Αφου πας για σοβαρη μαρκα θα προτινα και εγω Mitsubishi. Απο της καλυτερες Αγορασα Περσυ (δεν θυμαμαι μοντελο) στα 20 χιλιαρικα inverter 1100 ευρω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και ειναι και αθορυβο. Απο αυτον που το ειχα παρει ειχε πει δεν θα εχεις προβλημα χειμωνα καλοκαιρι (χειμωνα θα σου βγαινει και φθηνότερα να το χρησιμοποιείς αντί για καλοριφέρ) Παντως αφου δινεις τοσα χρηματα διαλεξε αναμεσα σε γνωστες και μεγαλες μαρκες, για αυτο προτινω Mitsubishi γιατι ειναι απο της μεγαλυτερες (αν οχι η μεγαλυτερη) στα κλιματιστικά
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι για τόσο μεγάλα κλιματιστικά (24000btu) η τεχνολογία inverter θα βγάλει τα λεφτά της από την οικονομία ρεύματος. Ένα 24άρι μηχάνημα καίει τα άντερά του, πάνω από 3 kw, οπότε (ανάλογα και με την χρήση) ο λογαριασμός της ΔΕΗ θα πονέσει. Το inverter δεν αξίζουν τον κόπο σε μικρά κλιματιστικά, 9000 ή 12000 btu, όπου η κατανάλωση είναι 0,8 ως 1.2 kw. Ως προς τις μάρκες, η μιτσούμπα μάλον είναι κορυφή, μαζί με τα daikin.
NeithaN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 actorgr phra 2 kai gia afto phra afthn thn timh sthn HLEKTREMPORIKH sthn kalli8ea htan skra 97 metrhta kanei treles times afto to magazaki!!!
Nix_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ta Daikin, den yparxoun? Den vgazoun sta 24? Vevaia einai kai t' akrivotera..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.