silverthan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πως το λέγανε ρε παίδες το άλλο που τρώγαμε και έκανε εκρήξεις μέσα στο στόμα?
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ΧΑ, αυτό που ήταν σαν απορρυπαντικό στην όψη; Δε θυμάμαι γαμώτο. Αν και πέρα από όλα αυτά τα ευτελή και υλικά, νομίζω ότι 2 λέξεις χαρακτηρίζουν το παρελθόν των 30+ : Βίνα Ασίκη.
firewalker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πως το λέγανε ρε παίδες το άλλο που τρώγαμε και έκανε εκρήξεις μέσα στο στόμα? Peta Zeta, Zeta Peta... Κάπως έτσι.
dalton85 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Γιατί τα αυτοκόλλητα Panini ποιός τα ξεχνάει? Panini rulez. Τρελο κολλημα με τα album που τα αγοραζαμε και τα γεμιζαμε σχεδον ολα. Σε μενα παντα λειπαν κανα δυο παιχτες . Καθε χρονο στο σχολειο η ιδια ιστορια, αγορασε το album και σε μια βδομαδα πανω απο το μισο ηταν γεματο με τους ποδοσφαιριστες. Μπουγελοφατσες, τρελο κυνηγητο με τον γυμναστη για να μιας πιασει.
trelosjack Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αν και πέρα από όλα αυτά τα ευτελή και υλικά, νομίζω ότι 2 λέξεις χαρακτηρίζουν το παρελθόν των 30+ : Βίνα Ασίκη. Γιατι αφηνεις τους 20+ παραπονεμενους? Σε παρακαλω...
lalanis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Βίνα Ασίκη, Γκέλυ Γαβριήλ, Λίντα Γίγα, Τέτα Κωνσταντά, Τέτα Ντούζου... Ζούμε μεγάλες στιγμές!!!!
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Η Λίντα Γίγα είναι η μόνη που θα έβαζα στο ίδιο πάνθεον με τη Βίνα Ασίκη. Και λίγο πιο κάτω τη Γκέλυ Γαβριήλ. Ειδικά η σκηνή στο The Κόπανοι, την καθιέρωσε στη συνείδησή μας. η Τέτα ποια ήταν ρε συ;
Members gsarig Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Όντως, μοναδική η ερμηνεία της στο The Κόπανοι (το prequel του Ocean's 11, όπως είχε πει και ο Kaizer νομίζω σε άλλο topic)... Εμένα από Βίνα Ασίκη μου έχουν μείνει οι ερμηνείες της στο πλευρό του Ταμτάκου και κυρίως μία ταινία με τον Μουστάκα νομίζω, που ανακαλύπτει έκπληκτος πως η γυναίκα του (η Βίνα) είναι πορνοστάρ.
lalanis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Να μην ξέρεις τη Τέτα Κωνσταντά, σε δικαιολογώ...(Η γκόμενα του Κωστή στη μεγάλη απόφραξη-και αλλού βέβαια-) Αλλά την Τέτα Ντούζου ρε αντίχριστε; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει... Υ.Γ: Ξέχασα και τη Βέρα Γκούμα....
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 gsarig και lalanis, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ! ΤΕΛΟΣ ! με ψαρώσατε ! Και προς Θεού !! Την Κωνσταντά εννοώ. Η άλλη η Τέτα με είχε μαγέψει ήδη από την ταινία με τον ΛεΠα "Ένα Αστέρι Γεννιέται". Χωρίς να υπολογίζουμε και όλες τις άλλες υπερπαραγωγές με τον Μπίλια.
theglassicon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ντροπή και αίσχος να λησμονείτε το ΒΑΡΥ πυροβολικό του βιντιοσινεμά.... Ισμίνη Καλέση.... Προσκυνώ και ξαποσταίνω κάτω από τα στήθη σου....μανούλα.
nikos_e34 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 παιδια δειτε το παρακατω λινκ ,εγω ανατριχιασα και ηρθαν δακρυα στα ματια :oops: http://http://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA επισης ζητησα απο το παιδι που το παιζει το μπ3 σε τελεια ποιοτητα και το εχω σαν μελοδια...οποιος το θελει ας ερθει μσν ή σκαιπ
Members gsarig Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μάλλον το κοπυ πειστ δεν δούλεψε καλά. να το κανονικό λινκ:
nikos_e34 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 μηπως εχει κανεις το τραγουδι απο σιλβερχωκς???? πλζ πμ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.