Προς το περιεχόμενο

Blast from the past

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΧΑ, αυτό που ήταν σαν απορρυπαντικό στην όψη;

Δε θυμάμαι γαμώτο.

Αν και πέρα από όλα αυτά τα ευτελή και υλικά, νομίζω ότι 2 λέξεις χαρακτηρίζουν το παρελθόν των 30+ : Βίνα Ασίκη.

Δημοσ.
Γιατί τα αυτοκόλλητα Panini ποιός τα ξεχνάει?

Panini rulez. Τρελο κολλημα με τα album που τα αγοραζαμε και τα γεμιζαμε σχεδον ολα. Σε μενα παντα λειπαν κανα δυο παιχτες :(. Καθε χρονο στο σχολειο η ιδια ιστορια, αγορασε το album και σε μια βδομαδα πανω απο το μισο ηταν γεματο με τους ποδοσφαιριστες. Μπουγελοφατσες, τρελο κυνηγητο με τον γυμναστη για να μιας πιασει.

Δημοσ.

Αν και πέρα από όλα αυτά τα ευτελή και υλικά, νομίζω ότι 2 λέξεις χαρακτηρίζουν το παρελθόν των 30+ : Βίνα Ασίκη.

Γιατι αφηνεις τους 20+ παραπονεμενους? Σε παρακαλω... :(

Δημοσ.

Η Λίντα Γίγα είναι η μόνη που θα έβαζα στο ίδιο πάνθεον με τη Βίνα Ασίκη.

Και λίγο πιο κάτω τη Γκέλυ Γαβριήλ.

Ειδικά η σκηνή στο The Κόπανοι, την καθιέρωσε στη συνείδησή μας.

η Τέτα ποια ήταν ρε συ;

• Members
Δημοσ.

Όντως, μοναδική η ερμηνεία της στο The Κόπανοι (το prequel του Ocean's 11, όπως είχε πει και ο Kaizer νομίζω σε άλλο topic)...

Εμένα από Βίνα Ασίκη μου έχουν μείνει οι ερμηνείες της στο πλευρό του Ταμτάκου και κυρίως μία ταινία με τον Μουστάκα νομίζω, που ανακαλύπτει έκπληκτος πως η γυναίκα του (η Βίνα) είναι πορνοστάρ.

Δημοσ.

Να μην ξέρεις τη Τέτα Κωνσταντά, σε δικαιολογώ...(Η γκόμενα του Κωστή στη μεγάλη απόφραξη-και αλλού βέβαια-)

Αλλά την Τέτα Ντούζου ρε αντίχριστε;

Φωτιά θα πέσει να μας κάψει...

Υ.Γ: Ξέχασα και τη Βέρα Γκούμα....

Δημοσ.

gsarig και lalanis, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ! ΤΕΛΟΣ !

με ψαρώσατε !

Και προς Θεού !! Την Κωνσταντά εννοώ.

Η άλλη η Τέτα με είχε μαγέψει ήδη από την ταινία με τον ΛεΠα "Ένα Αστέρι Γεννιέται". Χωρίς να υπολογίζουμε και όλες τις άλλες υπερπαραγωγές με τον Μπίλια.

Δημοσ.

Ντροπή και αίσχος να λησμονείτε το ΒΑΡΥ πυροβολικό του βιντιοσινεμά....

Ισμίνη Καλέση....

Προσκυνώ και ξαποσταίνω κάτω από τα στήθη σου....μανούλα.

Δημοσ.

παιδια δειτε το παρακατω λινκ ,εγω ανατριχιασα και ηρθαν δακρυα στα ματια :oops:

http://http://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA

επισης

ζητησα απο το παιδι που το παιζει το μπ3 σε τελεια ποιοτητα και το εχω σαν μελοδια...οποιος το θελει ας ερθει μσν ή σκαιπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...