Προς το περιεχόμενο

Blast from the past

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πεταλούδα?

Τα γκλοπάκια με την αλυσίδα?

νουντσάκος; yeah !

οι περισσότεροι που δεν είχαμε λεφτά, τα φτιάχναμε από σκουπόξυλα.

Δημοσ.
νουντσάκος; yeah !

οι περισσότεροι που δεν είχαμε λεφτά, τα φτιάχναμε από σκουπόξυλα.

και στραβωμένη πρόκα να κρατά την αλυσίδα. και ταινία για τις λαβές:-D

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω υπογραφη ??

παω επεξεργασια υπογραφης,γραφω κατι για να δω εαν δουλευει αλλα δεν μου βγαζει τιποτα....

τι κανω λαθος??

και θελω να μου πειτε επισης πως θα ανεβασω μια εικονα....

Δημοσ.

λολ, τυροσούζας !

Επίσης προσπαθώ να καταλάβω πως γινότανε σε μια αντιαμερικάνικη χώρα, τις απόκριες να ντυνόμαστε όλοι σούπερμαν και καμπόϋδες.

• Members
Δημοσ.

Α δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως τις απόκριες ή που θα ντυνόμουν τσιγγάνα κι έλεγα τη μοίρα (με το αζημίωτο φυσικά!) ή δράκουλας και τρόμαζα τις γριούλες... :roll:

(ps: αντιαμερικάνοι γινόμαστε μετά το λύκειο... μέχρι τότε μεγαλώναμε με τους ηρωικούς αγώνες του Μπλέκ και του Λοχαγού Μαρκ για την αμερικάνικη ανεξαρτησία)

Δημοσ.
Α δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως τις απόκριες ή που θα ντυνόμουν τσιγγάνα κι έλεγα τη μοίρα (με το αζημίωτο φυσικά!) ή δράκουλας και τρόμαζα τις γριούλες... :roll:

(ps: αντιαμερικάνοι γινόμαστε μετά το λύκειο... μέχρι τότε μεγαλώναμε με τους ηρωικούς αγώνες του Μπλέκ και του Λοχαγού Μαρκ για την αμερικάνικη ανεξαρτησία)

Αγόρι γαμάει....

Μπλεκ ξανθό γκέι πιπινάκι.

Slayn rulez:twisted:

Δημοσ.
μεγαλώναμε με τους ηρωικούς αγώνες του Μπλέκ και του Λοχαγού Μαρκ για την αμερικάνικη ανεξαρτησία

και μην ξεχνάμε τον τερματοφύλακα γιατρό...

• Members
Δημοσ.

Χεχε, το Αγόρι όντως είχε μερικές ωραίες ιστορίες, και είχε γενικά πιο "underground" στυλ από τα άλλα περιοδικά του είδους... Από ένα σημείο και μετά άρχισα κι εγώ να το προτιμώ από το Μπλεκ (το οποίο βέβαια ποτέ δεν σταμάτησα να διαβάζω - γενικά διάβαζα ότι κόμικ έπεφτε στα χέρια μου).

• Members
Δημοσ.
και μην ξεχνάμε τον τερματοφύλακα γιατρό...

Γενικά το Μπλεκ είχε αρκετές ποδοσφαιρικές ιστορίες... νομίζω ήταν ακόμη ο Έρικ της Μπάρτσα (ή κάπως έτσι), τα γκολ του Τζίμι Γκραντ και μια άλλη ιστορία με έναν τύπο που έπιανε κάτι απίθανα φαλτσαριστά σουτ που δεν γινόταν να τα πιάσει τερματοφύλακας.

Δημοσ.
Γιατί τα αυτοκόλλητα Panini ποιός τα ξεχνάει?

Λολ.

Γιατί ειδικά αυτά με τους ποδοσφαιριστές τα παίρνω ακόμα σε κάθε Μουντιάλ. Στο τελευταίο ήμουν 30 χρόνων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...