Members gsarig Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ρε σεις, ένα παγωτό "Πίπιζα", γρανίτα με γεύση κοκακόλα που περίμενες να λιώσει και το ρούφαγες με καλαμάκι το θυμάται κανείς ή μόνο στο χωριό μου είχε γίνει μόδα για ένα καλοκαίρι;;;; Δεν το ξέρει κανείς από όσους έχω ρωτήσει πάντως...
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μόνο στο χωριό σου... Έπρεπε να σε κάνει να ψιλιαστείς και το όνομα πάντως... Συμπιεζόμενο ποτηράκι, αυτό με τους πλαστικούς δακτυλίους είχε κανείς;
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Και τι χρώμα γιο-γιο είχατε; Πριν εντρυφήσετε στο subutteo.
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Συμπιεζόμενο ποτηράκι, αυτό με τους πλαστικούς δακτυλίους είχε κανείς; Βρε παπάρα λόγιε, πες Παγουρίνο να συνεννοηθούμε.
Members gsarig Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κι όμως ήταν "Δεληολάνης" - επώνυμη μάρκα δηλαδή, από μια εποχή που το είχε γυρίσει στα παγωτά περιπτέρου.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Και τι χρώμα γιο-γιο είχατε;Πριν εντρυφήσετε στο subutteo. Πράσινο φυσικά. Βρε παπάρα λόγιε, πες Παγουρίνο να συνεννοηθούμε. Άλλο το παγουρίνο ρε βλαμμένε. Το παγουρίνο έμοιαζε με του στρατού και έπερνε καπάκι από πάνω. Κι όμως ήταν "Δεληολάνης" - επώνυμη μάρκα δηλαδή, από μια εποχή που το είχε γυρίσει στα παγωτά περιπτέρου. Ο Δελητσογλάνης όπως λέγαμε εδώ στα Φιλαδέλφεια.
DaddyCool Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Τρελή κατανάλωση σε αυτά πλαστικά ποτηράκια KWSN_Men! Δυστυχώς δεν άντεχαν και πολύ στα χέρια μου! Αντε κ τώρα που τα θυμήθηκα πάρτε κ μια foto!! Btw κ τα σνορκελς είχαν σιδερότυπα κ είχα αρκετές μπλούζες!
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Τρελή κατανάλωση σε αυτά πλαστικά ποτηράκια KWSN_Men! Δυστυχώς δεν άντεχαν και πολύ στα χέρια μου! Και εγώ τα άκουγα συνέχεια από τη μάνα μου επειδή τα έσπαγα.
theoritikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 χμμ, εγώ είχα μπλουζάκι με σιδερότυπο απο τον voltron...
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ε, πως λεγόντουσαν ρε αυτά τα πτυσσόμενα; Δεν μπορεί, κάποιο όνομα θα είχαν. Και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι τρώγατε παγωτό "σπρώξε-γλύψε".
Members gsarig Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Είναι "σΜπρώξε - γλύψε" και είναι διαχρονικό. Τρώγεται και στις μέρες μας.
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ρε σεις, ένα παγωτό "Πίπιζα", γρανίτα με γεύση κοκακόλα που περίμενες να λιώσει και το ρούφαγες με καλαμάκι το θυμάται κανείς ή μόνο στο χωριό μου είχε γίνει μόδα για ένα καλοκαίρι;;;; Δεν το ξέρει κανείς από όσους έχω ρωτήσει πάντως... Εγώ την θυμάμαι την πίπιζα με το καλαμάκι. Ήταν σε ένα σακουλάκι διάφανο. Γίναμε δύο!!!
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 E sorry για το λάθος. Εγώ δεν το έτρωγα. Ούτε είμαι και του παγωτού γενικά. Ήμουν απασχολημένος να κοιτάζω τα κορίτσια που φορούσαν φούστα, την ώρα που έπαιζαν με αυτή την παπαριά που είχε μια πλαστική μπάλα στην άκρη και την έδεναν στο πόδι του για να πηδήξουν πάνω κάτω. Πως λεγόταν αυτό;
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ρε πάνκη, ούτε τα ποστ του όμνισλας δεν με έκαναν να εύχομαι ΤΟΣΟ πολύ να μην ήμουν μοντ.
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Είναι κάτι σαν την ηθική δυσκολία που υποτίθεται ότι έχουν οι κατέχοντες μαύρης ζώνης στο καράτε, στο να δείρουν κάποιον; και μόλις θυμήθηκα τα αστεράκια νίντζα που είχαμε στο γυμνάσιο και ήταν τίγκα τα δέντρα του Πειραιά από δαύτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.