Προς το περιεχόμενο

Blast from the past

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωρε ποτε πηγαινατε εσεις σχολειο??? Στην κατοχη με το συσιτειο???

για το γάλα σε σκόνη[ή γάλα σκόνης/γάλα-σκόνη] δε λένε , γιατί νομίζουν ότι θα τους περάσουμε για

χούφταλα.πείτε το ρε παιδιά δε παρεξηγούμε :-D:-D:-D:-D:-D

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμάς μας έδιναν έναν απαίσιο, πηχτό, σιχαμερό χυμό ροδάκινου, μέσα σε τενεκεδένια πεντάκιλα βαρελάκια. Νομίζω αν ψάξω στο πατρικό μου θα βρω κανα-δυό ξεχασμένα από τότε...

Εγώ τον λάτρευα αυτό το χυμό!!!

Δημοσ.

Ε, τίποτα το ιδιαίτερο μωρέ.

Απλά είναι ο χυμός που μεγάλωσε τους σημερινούς 30+

Και κάποιοι από αυτούς τους 30+, έχουν για πλάκα σε φυσική κατάσταση, τους 20χρονους αυθάδεις μπουχέσες.

Δημοσ.

Πλακα θα ειχε να μαζευομασταν οι 30+ (και βαλε) του insomnia σε καποιον ξεχασμενο δρομο να παιξουμε καρτες, ξυλικι, το αλλο με ατ περιοδικα και καπακια στην ακρη του πεζοδρομιου....

Δημοσ.

image002rz6.jpg

Ένα απ'τα μακαρίτικα για όσους τα προλάβανε Πειραιά-Ηράκλειο και τα θυμούνται με νοσταλγία. Θρυλικά πλοία παρότι γιαπωνέζικα φτιαγμένα την μαύρη δεκαετία του '70. Οσοι δεν ξέρανε τα λέγανε σαπάκια αλλά απλά είχαν πιο παλιά μετασκευή αφου ήρθαν πρώτα πρώτα.Λίγο η απελευθέρωση, λίγο τα θαλασσοδάνεια, η κάμποση απληστία , τα σκοτώσανε τελικά.Λίγοι τα κλάψανε, τώρα που πήγαν τρεις φορές πάνω τα εισιτήρια όλοι τα θυμήθηκαν, too late .

Δημοσ.

Θα θέσω μερικά θέματα προς συζήτηση...Food for thought που λέμε στα ελληνικά...

1) Μπουγελόφατσες....

2) Biomen (προάγγελοι των power rangers)

3) Του κουτιού τα παραμύθια(''Ο Ρούχλας είναι Λα'' και τα ρέστα)- Φρουτοπία - Κάπου κάπως κάποτε...

4) Ηero Quest- Ghost Castle- Το παιχνίδι της Ζωής και λοιπά επιτραπέζια...

5) Ηλεκτρονικά tiger, τότε που το gamebοy ήταν ακόμα κάτι εξωτικό....

Early '90s baby! :D

Δημοσ.

Κάτσε ρε Bchris με τα υπερατού ξεκίνησε το Thread όχι με τα πεντόβολα...

Γιατί είμαι μικρός;

Έκαστος στο είδος του...

Δημοσ.
Τι επαιζε ρε παιδια με αυτους τους χυμους? Πειτε να μαθουμε και οι νεωτεροι :mrgreen:

Είχαν μεγάλη παραγωγή από ροδάκινα, και είπανε αντί να τα πετάξουν, ας τα κάνουν χυμό να τα δώσουν στα σχολεία.

Δεν ήταν και άσχημος πάντως ο χυμός...

Δημοσ.
Είχαν μεγάλη παραγωγή από ροδάκινα, και είπανε αντί να τα πετάξουν, ας τα κάνουν χυμό να τα δώσουν στα σχολεία.

Δεν ήταν και άσχημος πάντως ο χυμός...

Χαχαχαχαχα, πωπωπω τι μου θύμισε αυτο. Ωραίος ο χυμός αν και δεν τον πρόλαβα για πολύ. Το κουβάλημα ήταν τίποτα μπροστά στην ευχαρίστηση που ένιωθα όταν τον έπινα. Καλές φάσεις τότε, που και που εύχομαι να ήμουν πάλι σε εκείνα τα χρόνια.

EDIT: Επίσης θυμάμαι και το Candia. Δεν είχα ταξιδέψει με αυτό αν θυμάμαι καλώς, μου έχει μείνει το El Greco το οποίο θυμάμαι τότε πήγαινε Ιταλία και επειδή το King Minos (?) είχε βλάβη το είχαν γυρίσει στις Κρητικές γραμμές.

Δημοσ.

Υπερατού... total respect!!!

Είχε ένας ξάδερφος μου την έκδοση με αεροπλάνα. Θυμάμαι πως υπήρχε ένα αεροπλάνο με χαρακτηριστικά που δεν μπορούσε καμιά άλλη κάρτα να κερδίσει. Το λέγαμε δεκάροδο γιατί είχε 10 ρόδες!

Να προσθέσω food for thought : Κύβος Ρούμπικ

Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν πήγαινα δημοτικό, ήταν μόδα τα σπίρτα που άναβαν στον τοίχο, στο παντελόνι κλπ. Όλη την ώρα βάζαμε φωτιές. Μέχρι που ξέχεσαν τους γύρω περιπτεράδες, οι δάσκαλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...