Προς το περιεχόμενο

Blast from the past

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναί είχα πολλά τέτοια :P (ακόμα τα έχω δηλαδή :mrgreen:)

Πλάκα είχανε παίζαμε με τους φίλους μου ειδηκά το καλοκαίρι.... Που τα θυμήθηκες? :-D

Δημοσ.

Για να έχει κάποιο υποτυπώδες νόημα το θρεντ, ας ποστάρουμε εδώ ό,τι μας φέρνει στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις, υπερατού, φρουτοπίες, silverhawks κτλ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμείς το λέγαμε "Περατού" για συντομία...

Xωρίς το ύψιλον μπροστά; :?

Δημοσ.
ας ποστάρουμε εδώ ό,τι μας φέρνει στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις

Ωραία. Εγώ θυμάμαι την Μάργκαρετ που ήταν η καθηγήτρια αγγλικών μου όταν πήγαινα δημοτικό και ήμουν έναν αθώο παιδάκι που του άρεσε να παίζει μπάλα. Μέχρι τη μέρα που αυτή έκατσε σταυροπόδι λίγο απρόσεκτα κι έχασα το φως μου. Για πάντα.

Επίσης θυμάμαι αυτή την τεράστια τενεκεδένια παπαριά που μας έδιναν στο σχολείο και είχε μέσα πορτοκαλάδα κι έπρεπε να την κουβαλήσω 5 χιλιόμετρα στα χέρια για να την πάω σπίτι.

Δημοσ.
Επίσης θυμάμαι αυτή την τεράστια τενεκεδένια παπαριά που μας έδιναν στο σχολείο και είχε μέσα πορτοκαλάδα κι έπρεπε να την κουβαλήσω 5 χιλιόμετρα στα χέρια για να την πάω σπίτι.

Εμάς μας έδιναν έναν απαίσιο, πηχτό, σιχαμερό χυμό ροδάκινου, μέσα σε τενεκεδένια πεντάκιλα βαρελάκια. Νομίζω αν ψάξω στο πατρικό μου θα βρω κανα-δυό ξεχασμένα από τότε...

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι τα κατρουλίνια....Εκείνα τα γυμνά παιδάκια που τα γέμιζες με νερό κ πιτσιλούσανε....χι χι χι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...