sotris99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε αυτό το φανταστικό παιχνίδι με τις κάρτες...
desolatorXT Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 ναί είχα πολλά τέτοια (ακόμα τα έχω δηλαδή ) Πλάκα είχανε παίζαμε με τους φίλους μου ειδηκά το καλοκαίρι.... Που τα θυμήθηκες?
lalanis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Τι μου θύμησες τώρα.... Αθώες εποχές....Όχι όπως τώρα. με τα pokemon και τα yu-gi-oh του διαβόλου... 666
emilios_x Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 όχι ρε φίλε τι μου είπες τώρα....το είχα ξεχάσει αυτό το παιχνίδι... είχα πάρα πολλές κάρτες...
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Για να έχει κάποιο υποτυπώδες νόημα το θρεντ, ας ποστάρουμε εδώ ό,τι μας φέρνει στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις, υπερατού, φρουτοπίες, silverhawks κτλ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Εμείς το λέγαμε "Περατού" για συντομία... Xωρίς το ύψιλον μπροστά; :?
Lighter122 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 δεν ξερω αν θυμαται κανείς ποιος είμαι Δωσε μας μια τυροπιτα και θα σε θυμηθουμε
punky Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 ας ποστάρουμε εδώ ό,τι μας φέρνει στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις Ωραία. Εγώ θυμάμαι την Μάργκαρετ που ήταν η καθηγήτρια αγγλικών μου όταν πήγαινα δημοτικό και ήμουν έναν αθώο παιδάκι που του άρεσε να παίζει μπάλα. Μέχρι τη μέρα που αυτή έκατσε σταυροπόδι λίγο απρόσεκτα κι έχασα το φως μου. Για πάντα. Επίσης θυμάμαι αυτή την τεράστια τενεκεδένια παπαριά που μας έδιναν στο σχολείο και είχε μέσα πορτοκαλάδα κι έπρεπε να την κουβαλήσω 5 χιλιόμετρα στα χέρια για να την πάω σπίτι.
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Επίσης θυμάμαι αυτή την τεράστια τενεκεδένια παπαριά που μας έδιναν στο σχολείο και είχε μέσα πορτοκαλάδα κι έπρεπε να την κουβαλήσω 5 χιλιόμετρα στα χέρια για να την πάω σπίτι. Εμάς μας έδιναν έναν απαίσιο, πηχτό, σιχαμερό χυμό ροδάκινου, μέσα σε τενεκεδένια πεντάκιλα βαρελάκια. Νομίζω αν ψάξω στο πατρικό μου θα βρω κανα-δυό ξεχασμένα από τότε...
Mijithroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ωρε ποτε πηγαινατε εσεις σχολειο??? Στην κατοχη με το συσιτειο???
Tzinaki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εγώ θυμάμαι τα κατρουλίνια....Εκείνα τα γυμνά παιδάκια που τα γέμιζες με νερό κ πιτσιλούσανε....χι χι χι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.