Προς το περιεχόμενο

LARA CROFT ANNIVERSARY (BOΗΘΕΙΑ)

nice_kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χαιρετε...εχω κολλησει εδω στο: Tomb of Tihocan στο σημειο με τα ρημάδια τα άλογα, επειδη δεν μπορω να τα βγαλω και εχω φτασει στο σημειο να το πεταξω το dvd στα σκουπιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω αυτά τα ρημάδια τα άλογα? http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/images/tihocan10.jpg όλο με τρώνε οι ρημαδες οι σφαιρες που μου πετάνε.Και παρόλο που προσπα8ω να τους φαω λιγη δυναμη η μπάρα της δυναμης τους δεν μειωνεται ουτε γι'αστείο.Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

Αφου τα βαρεσεις και ζαλιστουν πρωτα,με το λασσο τους τραβας τις ασπιδες.Μετα τα βαρας (αφου δεν εχουν πλεον ασπιδες) και οταν πανε να σου ριξουν αυτες τις πρασινες ακτινες σηκωνεις μια απο τις 2 ασπιδες απο το εδαφος και πετρωνουν αυτοι(τα αλογα).Τοτε πυροβολεις παλι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν τα ακινητοποιείς κάνοντας τα αγάλματα. Τα πυροβολείς μέχρι να σου κάνουν slow motion επίθεση, τότε κάνεις το dodge και τα πυροβολείς στο κεφάλι. ΤΟΤΕ είναι ζαλισμένα (το ένα δηλαδή κάθε φορά) και πετάς το λάσο και τραβάς την ασπίδα. Μετά σηκώνεις την πεσμένη ασπίδα και όταν πάνε να σε πετρώσουν τους κάνεις το γνωστό που κάναμε παιδιά "καθρεφτάκι" ;)

Υπάρχει όμως θέμα για το tomb raider ann, δεν χρειαζόταν να ανοίξεις καινούργιο μόνο και μόνο για μια απορία.

Δημοσ.
μολις τ'ακινητοποιω κανοντας τα αγαλματα για λιγο ριχνω το λασο αλλα η ασπιδα δεν παιρνεται...

Για δες αυτό;-);-);-) :

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ANNIVERSARY KAI ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗ LOST VALLEY ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...