corfiot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά έχω πάρει για τον υπολογιστή ένα παιχνίδι(αντιγραμένο) το οποίο κατά την εγκατάσταση (και συγκεκριμένα στο 49%) μου βγάζει ένα μήνυμα οτι κάποιο αρχείο δεν μπορεί να αντιγραφτεί.Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να να το εγκαταστήσω Σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει:|
spear-o Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 prospathises na to kaneis eggatastasi se kapio allo pc?
telegamesvg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μαλλον εχει προβλημα το cd , αλλα δοκιμασε το κ σε καποιον αλλο υπολογιστη για να εισαι σιγουρος ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 prospa8hses na to agoraseis original? ase pou to forum den prosferei voh8eia se peiratiko software...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά έχω πάρει για τον υπολογιστή ένα παιχνίδι(αντιγραμένο) το οποίο κατά την εγκατάσταση (και συγκεκριμένα στο 49%) μου βγάζει ένα μήνυμα οτι κάποιο αρχείο δεν μπορεί να αντιγραφτεί.Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να να το εγκαταστήσω Σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει:| Ξέρω και απαντώ: Αγόρασέ το! :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.