ciaoant1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Γεια σας καταρχήν, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα αν μπορείτε να μου λύσετε μερικές απορίες που έχω για αγορά νέου κινητού. Μπορώ να διαθέσω 150-200 ευρώ, και σκεφτόμουν να πάρω το Sony Ericsson K750i, το οποίο πληρεί τα χαρακτηριστικά που θέλω (σχετικά καλή τιμή, καλή φωτογραφική μηχανή, mp3 player, ραδιόφωνο, κτλ). Ένας φίλος όμως με έβαλε σε σκέψεις, διότι μου πρότεινε να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το Sony Ericsson W810i, το οποίο μου είπε πως είναι κινητό-walkman(τι ακριβώς είναι αυτό?), έχει ενσωματωμένη μια κάρτα μνήμης 512ΜΒ (σε αντίθεση με το K750i που έχει λιγότερη μνήμη), και έχει και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Η αλήθεια είναι πως θα χρησιμοποιώ το κινητό και για mp3, οπότε το συγκεκριμένο ζήτημα με ενδιαφέρει. Επίσης, με ενδιαφέρει, αν ξέρει κανείς, ποια είναι η κάρτα με τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα που δέχονται τα 2 κινητά (είναι 1 GB ή 2GB? Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα ένα κινητό με 2 GB). Εσείς ποιο από τα 2 θα αγοράζατε? Επίσης, έχω μια επιδότηση από τη εταιρεία που έχω συμβόλαιο για τον Αύγουστο. Μήπως μέχρι τότε ξέρει κανένας κάποιο νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει και θα είναι καλύτερο, ή μήπως μειωθούν οι τιμές σε υπάρχοντα μοντέλα?
dks_1979 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Το k750i είναι ίσως το κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή με τον καλύτερο λόγο τιμής/απόδοση. Έχει πολλά πράγματα (όλα όσα θέλει ο μέσος χρήστης βασικά) σε πολύ καλή τιμή. Όσο για το να πάρεις κινητό Walkman ή μη δεν έχει καμία σημασία. Η διαφορά είναι ότι τα Walkman κινητά της Sony Ericsson έχουν κάποια επιπλέον πλήκτρα για καλύτερη πρόσβαση στη μουσική και λίγο καλύτερο media player, τίποτα παραπάνω. Το W810i είναι ένα πολύ καλό κινητό (καλύτερο από το k750i), αλλά φυσικά ακριβότερο. Εξαρτάται από το πόσα διατίθεσαι να δώσεις, και τα δύο είναι καλά. Νομίζω ότι κανένα από τα 2 δεν παίρνει κάρτα 2GB, και τα δύο μέχρι 1 GB (αν κάνω λάθος σε αυτό, ας με διορθώσει κάποιος).
ciaoant1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αν ξέρει κάποιος το μάξιμουμ μέγεθος της κάρτας που δέχονται τα 2 κινητά πάντως (1 ή 2 GB), ας κάνει έναν κόπο να το γράψει, διότι το συγκεκριμένο θέμα με ενδιαφέρει πολύ. edit: Επίσης, αν όντως ισχύει ότι κανένα από τα δύο δε δέχεται κάρτα 2 GB, ας προτείνει κάποιος και κάποιο μοντέλο είτε ΝΟΚΙΑ είτε SONY ERICSSON που να δέχεται τέτοια κάρτα (και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 200-άντε 220 ευρώ)
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Και τα 2 παίρνουν ως 4GB κάρτα μνήμης. Εναλλακτικά δες το W700 το οποίο είναι σαν χαρακτηριστικά ίδιο με το W810,αλλά με 256ΜΒ κάρτα μνήμης μέσα στην συσκευασία και πιο οικονομικό.
chemist89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ξερει κανεις να μου πει ποση μνημη παιρνει το 850i;
pirates4ever Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αν εννοείς το Sony Erixcsson W850,εγώ που το έχω του έχω βάλει μιά κάρτα 4gb και την βλέπει μιά χαρά,ως 3,78gb βέβαια.Σε όλες τις κάρτες σου τρώει χώρο,όπως με τους σκληρούς δίσκους στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.