Προς το περιεχόμενο

Apo pou psonizetai?

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ΠΛΑΙΣΙΟ !!!!!!!!Αγοραζεις και κρατας την αποδειξη.Οτι και να σου παθει στο αντικαταστουν ή αν εχει εξαντληθει σου δεινουν επιταγη να αγορασεις οτι θες απο το μαγαζι με την τιμη που το ειχες αγορασει εστω και αν περασαν 10 μηνες!!!!!!!!Δυο φορες ειχα προβλημα και δεν μπορω να πιστεψω ποσο με εξυπηρέτησαν(δεν εχω σχεση με πλαισιο απλως ειμαι πολυ ικανοποιημενος).

----------------------------------------------------------------------------------------------

Oι Έλληνες δεν ξέρουν τι θέλουν και δε θα ησυχάσουν ποτέ αν δεν το αποκτήσουν.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος είναι μεγαλύτερος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Φίλε υπάρχουν και χειρότερα μαγαζιά από το Cosmodata

www.vardenpc.com/index.htm COMPUTERS GREECE VARDEN greece computers

DIMMS 512MB SDRAM 100MHz 253.012 Drx (Oι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 18%)

Varden Computers S.A. 57 Ippokratous str. 10680

Athens - Greece

Tel. + 030 1 3636785

Fax. + 030 1 3617482

E-mail: [email protected]

Στη αρχή νόμισα πως ή τιμή για 512MB ΝΟ ΝΑΜΕ SDRAM 100MHz ήταν απλά λάθος και ζήτησα διευκρινήσεις και να η απάντηση:

"Η τιμή είναι σωστή και είναι η κατώτερη νόμιμη επιτρεπόμενη"

Κι όμως το κολομάγαζο μένει ανοιχτό.

Βρίσκουν κορόϊδα ; ΕΜΑΣ

Δημοσ.

Egw to mono problima pou exw me to PLAISIO einai to service tou stin zaimh milame oi tipoi einai apateones tou kerata ..... kitane na bgaloun kai apo tin miga ksikgi se kitane prota san portofoli kai meta san pelati !!! makria makria.

Δημοσ.

Οταν αγοράζω τεμάχια πάω Πλαίσιο γιατί έχει ενημερωμένο κατάλογο online, έχει στυλ super market δηλαδή μπορείς να μπείς να κοιτάξεις όση ώρα θες χωρίς να σε ακολουθεί συνέχεια ενας πωλητής για "εξυπηρέτηση", και πιστεύω λόγο όγκου πωλήσεων έχει καλές τιμές.

Πρόβλημα: πολλές φορές αυτό που ζητάω δεν το έχει το κατάστημα Συντάγματος (Μετρό), και πρέπει να πας Στουρνάρη.

Για pc, ή κιτ αναβάθμισης τις τελευταίες 2 φορές πήγα Microchip γιατι έχει περισσότερα υποκαταστήματα, κοντά στο σπίτι, αν χρειαστώ service.

Και στα δύο, ΠΛ, Mchip, χρειάστηκα αλλαγή προβληματικής μνήμης, και δεν με δυσκόλεψαν καθόλου στην αλλαγή, αλλα θα προτιμούσα να μου είχαν δώσει εξαρχής τις καλές (αν ήμουν αρχάριος μπορεί και να μην έπαιρνα χαμπάρι το πρόβλημα).

Εχω αγοράσει απο μία φορά σε AVAX Computers Νέα Ιωνία, ΤΕΣΤ Αγ.Δημήτριος, Intergrand Καλλιθέα, με σωστή εξυπηρέτηση, αλλα δεν μπορώ να κρίνω το after sales, καθώς δεν είχα πρόβλημα με τις συσκευές.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Kserei kaneis to FUTURE SYSTEMS ?? einai stin stournari akrivos apenadi apo to plaisio, dipla apo to mikro tou papasotiriou kai dipla apo to cosmos...Exei kai allo ena piso stin solomou.Ego ekei pada vrisko poly kales times....

File to magazi to kserw, kai kserw kai to palikari pou to doulevei, exei ontws poly kales times,

kai basika psaxnetai kai fernei mpixlimpidia se tromeres times.

Eixa agorasei MSI 256MB USB2 stick me 80€ otan apenanti to plaisio poulouse ta antistoixa trancend me 115€.

Panta otan psaxnw gia kati 8a perasw apo ekei na parw mia timh, synh8ws briskw afto pou 8elw fthna.

Δημοσ.

ego agorazo mono online -se auta pou mporo- ta shops pou agorazo einai ta eksis\

play.com

ebookers.ie

opodo.com

openjet.com

amazon.com

expansys.co.uk

nomatica.com

kai polla pola alla

gia ta psilologia pao plaisio i opou vro ftinotera....elpizo omos kapia stigmi na erthoun kai ta aldi stin ellada -opos peripou ta lidl einai- pou dio treis fores ton chrono kanoun prosfores se eidi gia ipologistes videocameras and so on .....pou den mporei na tis chtipisei kaneis. elpizo i mediamarkt pou erchete na archisei ton "polemo" kai oi alloi pou tha erthoun na ton sinechisoun akomi perisotero...

na doulepsei o anta/sina gonismos epitelous !!!!

Δημοσ.

Εγω συνηθως παω Πλαισιο. Εχει καλες τιμες(η αρκετα καλες anyway)και κατα τη γνωμη μου πολυ καλη εξυπηρετηση. Πριν κανα δυο μηνες που πηγα με εναν χαλασμενο Western Digital 200GB(ειχε χτυπησει ο καταραμενος, αστο μην το θυμαμαι)μου τον αλλαξαν σε δυο λεπτα κοιτωντας μονο την αποδειξη χωρις γιατι, πως, που, ποτε...Και αλλες φορες εχει συμβει το ιδιο και μια αλλη φορα θυμαμαι μου ειχαν αλλαξει DVD-ROM και CDR ΕΚΤΟΣ εγγυησης, τα οποια μαλιστα ειχαν καει λογω των σκαμπανεβασματων της αγαπημενης μας ΔΕΗ(κοινως αυτοι δεν ειχαν καμια ευθυνη και κανενα λογο να μου δωσουν καινουρια δωρεαν)μου εδωσαν και μαλιστα οχι τα ιδια μοντελα, γιατι δεν υπηρχαν, αλλα καλυτερα! Απο τετοιου ειδους εξυπηρετηση οχι απλα με ικανοποιουν αλλα με εχουν αφησει αφωνο!!! Και γι'αυτο μπορει να συχωρεσω τους μη ιδιεταιρα καταρτισμενους, αλλα αρκετα ευγενικους πωλητες. Εξαλλου δεν με ενδιαφερει και πολυ αυτο μιας και οταν πηγαινω να αγορασω κατι ξερω τι θελω και γιατι το θελω! Αυτααα, δεν εχω καμια σχεση με το Πλαισιο ουτε εχω καμια ορεξη να τους κανω διαφημηση, αλλα τα καλα πρεπει να λεγονται!

P.S. Ολα τα παραπανω εχουν διαδρματιστει στο υποκαταστημα του Ψυχικου.

Δημοσ.

για θεσ/νίκη αγοράζω κυριως απο τον ματσουκα (μητροπολεως με διαγώνιο),μπόλικα-ωραία πραγματακια,καλες τιμες,τις περισσοτερες φορες ετοιμοπαράδοτα,και μάλιστα 2 φορες που χρειάστηκα να αλλαξω 2 πραγματα,1 cd-r kai 1 card reader μου το αλλάξανε αμεσως χωρις καν αποδειξη!!Το μόνο αρνητικό ειναι ο ίδιος ο ματσουκας,πιο ξινο ανθρωπο δεν εχω δει ποτε στη ζωή μου,γι αυτο και πηγαίνω στα άλλα παιδιά που υπαρχουν στο μαγαζί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...