Προς το περιεχόμενο

Volkswagen Polo...

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν μερη τα λες σωστα passenger57 αλλα σε μερικά σημεία σημεία έχεις άδικο. Ενώ όλες οι εταιριες αυξάνουν την ποιότητα (με σκοπό να φτάσουν την WV) η ίδια η WV την μειώνει. Διάβασε το παράδειγμα που αναφέρω παραπάνω για τα Polo, είναι να τους πετάξεις τα κλειδιά στην μουρη ή οχι?

Το GOLF 5 είναι αποδεκτό πλέον πως έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής απο το GOLF 4, αμα ανοίξεις το καπο το πρώτο πραμα που βλέπεις είναι Made in Czech Republic στα φτερά.

Δεν θέλω να πώ πως τα WV δεν αξίζουν τα λευτά τους, απλά δεν σημαίνει πως επειδη παλία εβγαζε τα ποιο ποιοτικά αυτοκίνητα, το ίδιο θα σημβαίνει απαραίτητα και σήμερα. Και ουτε οποιος κράζει τα WV είναι κομπλεξικός, ίσως μαλιστα να ξέρει περισοτερα πράγματα απο εσένα που απλά έχεις οδηγήσει 1-2-3 WV.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω προσέξει αλλά δεν νομίζω να θάβουν και το Golf το ίδιο. Λογικό μου φαίνεται να υπάρχουν πολλοί που το αντιπαθούν το Polo αλλιώς η τιμή και μόνο δεν είναι αρκετή για να έχουν τόση επιτυχία μοντέλα που βρίσκονται στον αντίποδα.Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία τόσες δεκαετίες δεν νομίζω ότι ζούσε μόνο από μαλάκες, ο καθένας εκτιμά διαφορετικά πράγματα.

Δημοσ.
Δεν έχω προσέξει αλλά δεν νομίζω να θάβουν και το Golf το ίδιο. Λογικό μου φαίνεται να υπάρχουν πολλοί που το αντιπαθούν το Polo αλλιώς η τιμή και μόνο δεν είναι αρκετή για να έχουν τόση επιτυχία μοντέλα που βρίσκονται στον αντίποδα.Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία τόσες δεκαετίες δεν νομίζω ότι ζούσε μόνο από μαλάκες, ο καθένας εκτιμά διαφορετικά πράγματα.

Όπως είπα και πριν, πήγαινε στο forum των 4Τ και θα δεις τρομερό θάψιμο, ειδικά για το Golf.

Δημοσ.
Λοιπόν έχω παρατηρήσει το εξής: Στα περισσότερα ελληνικά φόρα τα οποία αναφέρονται για την αγορά ή τον σχολιασμό αυτοκινήτων, οι χρήστες vw είναι διώκονται λυσσαλέα!

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω! Λέω: παιδία έχω πάρει το Polo 1.4 16v και είμαι ευχαριστημένος. Τι? Έχεις VW? ΠΩΠΩ! ντενεκές! σακαράκα! σε κορόιδεψαν!! δεν αξίζει τα λεφτά του! δεν τρέχει ! δεν στρίβει! δεν κουνιέται! Μα ρε παιδιά,δεν είμαι κανένας αλβανός που είπια μπύρα το 2000 πρώτη φορά, έχουμε 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια και εχω οδηγήσει καμμια δεκαπενταριά και σας λέω εν πλήρη ειλικρίνια πως έχω πολύ καλή εμπειρία απο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο! Οοοοοχι! δεν ξέρεις να κρίνεις ! εισαι ένας χαμένος!!

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως υπάρχει κόμπλεξ κατωτερότητας σε αυτούς που δεν έχουν VW. Δεν εξηγείται αλλιώς!!! Kαι σας λέω, ναί γουστάρω κάργα να έχω VW γιατί την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία, γιατί αισθάνομαι ασφάλεια στα αυτοκινητά της, γιατί γουστάρω την ποιότητα κατασκευής τους ( που όποιος την αμφισβητεί πρέπει να είναι τρελός ή άσχετος) γουστάρω τον τρόπο κύλισής τους.Θα αγοράζω πάντα vw γιατί γουστάρω,όπως γουστάρω να πάρω ένα πόλο μπλουζάκι απο το dur και όχι την απομίμησή του απο την λαϊκή αγορά με το 1/4 της τιμής ή γουστάρω να πάρω μια lcd tv sony - samsung και όχι funai απο το φυλλάδιο της εφημερίδας της κυριακής σε προσφορά.

Ναι ρε φίλε, τα έχω ( τα δουλεύω δεν μου τα χαρίζουν τα ευρά ) και τα σκάω!

Τέλος γουστάρω να παίρνω vw γιατι φτιάχνει σοβαρά αυτοκίνητα και γιατι μου την σπάει ο τύπακος στην απέναντι πολυκατοικία που πήρε ένα jazz ή swift kai του έβαλε σποιλερ, ζάντες 32'', ψευτικο turbo και ραδιοσιντιεμπιτριαωφονοτηλεορασοντιβιντιφοθρνομικροκυμμάτων και κόβει βόλτες πανω κάτω με τέρμα την μουσική.

Δεν ήθελα να σας προσβάλλω ή λυπήσω.Συγνώμη.

να σου πω και εγω vw εχω 4ης γενιας ομως! μπες http://www.vwclub.gr και δες απο χρηστες γκολφ προβληματα που εχουν στο 5αρι φσι τσι κτλ , την αντιμετωπιση της αντιπροσωπειας και των σουπερ μηχανικων της και μετα ελα παλι!και δεν σου μιλαω σαν κομπλεξικος που θα θελα να εχω vw γιατι εχω vw

Δημοσ.
να σου πω και εγω vw εχω 4ης γενιας ομως! μπες http://www.vwclub.gr και δες απο χρηστες γκολφ προβληματα που εχουν στο 5αρι φσι τσι κτλ , την αντιμετωπιση της αντιπροσωπειας και των σουπερ μηχανικων της και μετα ελα παλι!και δεν σου μιλαω σαν κομπλεξικος που θα θελα να εχω vw γιατι εχω vw

Έλα όμως που εγώ μπήκα στο vw club και οι αναφορές προβλημάτων είναι ελάχιστες!

Δημοσ.
Eν ολιγοις, μονο οσοι εχουν golf δε το κραζουν.

Οπότε 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

Είτε όσοι έχουν δε θέλουν να παραδεχθούν ότι έχουν αγοράσει κάτι μάπα, είτε τα προβλήματα είναι σαφώς λιγότερα από ότι λένε διάφοροι.

Εδώ μέσα διάβασα τον άλλο που έλεγε ότι ο TSi, με εξαίρεση κομπρέσορα και υπερσυμπιεστή, είναι ίδιος με τον 1.4 75HP. Άντε να του πεις μετά ότι η ίδια η VW (καθώς και σε fora και sites σε όλο τον κόσμο) λέει ότι έχουν γίνει συμαντικές ενισχύσεις σε όλα τα μέρη που καταπονούνται και δοκιμάστηκε στα 300.000 χλμ...

Δημοσ.

To Golf είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, μακράν πιο ισορροπημένο πακέτο απευθυνόμενο σε διαφορετικής οδηγικής νοοτροπίας αγοραστές απ'ότι το Polo.Η ελεγχόμενη πτώση της ποιότητας του εσωτερικού νομίζω ότι οφείλεται σε αυτό που λένε πολλοί, ότι προσπαθούν να σπρώξουν το Α3 μάλλον. Παιδιά δεν πιστεύω ότι αμφισβητεί κανείς την ποιότητα των VW, είχαμε στην οικογένεια και ένα Α4 και έναν αδερφό κατσαβιδά μέχρι αηδίας που είχε ανοίξει ότι μπορούσε ν'ανοίξει και σ'αυτό και σε άλλης μάρκας δικά μας ή φίλων με τα εγχειρίδια της Haynes στο χέρι, εκεί είναι που βλέπεις την διαφορά και την προσοχή στην λεπτομέρεια, εκεί διαπιστώνεις περισσότερο ότι δεν είναι καθόλου υπερτιμημένα.Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το μικρό της εταιρείας είναι μια εμετικού βαθμού stressfree κατασκευή :P, είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά όχι να το βγάζετε και το καλύτερο της κατηγορίας του.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι το Polo δεν είναι το κορυφαίο της κατηγορίας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι επίκειται αλλαγή του μοντέλου.

Θα συμφωνήσω εξ ιδίας πείρας για τη προσοχή στη λεπτομέρεια στα Audi.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είδα αυτή τη σελίδα και κουφάθηκα. Αρχικά να σας πω ότι και εγώ εχω polo και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κατι σας ειπα τωρα... Τέλος παντων ακουω καποιουσ και λενε παρε Toyota yaris και καθαρισες..σαν να ακουω τον παππου μου Toyota σου λεει. Λοιπον επειδη τυχαινει να εχουμε Υaris μπορω να σας πω πως ειναι η μερα με τη νυχτα, αυτο ειναι φτερο στον ανεμο. Αν σας πς πως ςίναι και ποιο αργο απο το Yaris τι θα μου πειτε ασε ποια τα πλαστικα και τισ πορτεσ κανει σαν κουδουνιστρα. Εσεισς που μιλατε για ποιοτητα κατασκευης εχει πιασει κανεις απο εσας την πορτα του polo?Να πω το Jazz ενταξει έχει τουλαχιστον κινητήρα ΑΑ. Πέρα όμως απο αυτά διαβασε κανείς τι λένε τα περιοδικα για το καθε αυτοκινητο γιατι εδω ο καθενας λεει οτι θελει! Αν διαβαζε κανεις θα έπερνε μια γευση περι Polo για ποιοτητα για κρατηματα για κατασκευη για για για!

Δημοσ.

Εγώ έχω το 9Ν και το έχω περίπου 5 χρόνια.Είναι σύμφωνα με τα περιοδικά top στην κατηγορία του. Τα υπόλοιπα συγκρινονται με το polo για την ποιότητα της κατασκευής τους κτλ. Ακόμα και η καλύτερη εκπομπή στον χώρο του αυτοκινήτου το Top Gear του BBC ( που ας σημειώθει έχω δεί όλα τα επισόδεια απο 1992) εκθιάζει τα wolkswagen και τα έχει ως μέτρα σύγκισης των κατηγοριών. Το τελευταίο που θυμάμαι να έχουν κάνει "θεό" είναι το golf gti.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...