Προς το περιεχόμενο

Volkswagen Polo...

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KWSN_Men έχω ένα κορσάκι ΄03. Το αγόρασα από ένα φίλο μου που εμπορεύεται used cars. Έχει μέσα 3 polo, 2 '03 και ένα '04. Και στα τρία τρίζουν όλα τα εσωτερικά πλαστικά! Έχουν αυτό το σκληρό-φθηνό πλαστικό που μετά από καιρό παίρνει μέντα και τρίζει σαν καρούλι! Δε μου γέμισε κανένα το μάτι...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κακό είναι οτι στην Ελλάδα τα αμάξια των αλβανών πια είναι καλύτερα από των Ελλήνων... Βλέπω εδώ μερικούς με RX-8, S3, Prelude... Άσε, άσε δε συμφέρει αυτή η συζήτηση!!!

Δημοσ.

Επειδής εγώ προτιμώ να έχω κάτι που να μην είναι μια χρυσή μετριότητα αλλά να ξεχωρίζει σε κάτι, προτίμησα το Fiesta. Και πιστεύω ότι είναι κοινά αποδεκτό ότι έχει τα καλύτερα κρατήματα στην κατηγορία του και το πιο ωραίο τιμόνι.

Το που κατασκευάζεται κάτι, δεν νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Η πρώτη απάντηση πάντως στο παρόν θρεντ, νομίζω ότι είναι και η πιο σωστή.

Περί ορέξεως...

Δημοσ.

Το βασικό που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι το νέο polo που λες αλλάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σύντομα. Το skoda fabia το καινούριο έχει την καινούρια πλατφόρμα από όπου θα βγει και το Polo και το Ibiza... Για αυτό έχει και καλή τιμή. Το επόμενο Polo να περιμένεις πως θα είναι: πιο όμορφο, πιο μεγάλο, πιο καλά κατασκευασμένο, πιο καλό οδηγικά. Επίσης από την άλλη να περιμένεις: Πιο βαρή, πιο ακριβό :P. Αυτά. Οδήγησε τα υποψήφια και κρίνε μόνος. Το polo πάντως δεν ήταν ποτέ το αστέρι της κατηγορίας.

P.S. Εγώ θα έπερνα το swift sport με 16k ;).

Δημοσ.

γενικα θα ελεγα να αποφευγετε να αγοραζετε αυτοκινητα που δινουν μόνο 2 χρονια εγγυηση, διοτι πολυ απλα σημαινει οτι η εταιρια σας πουλαει αυτοκινητο που εκ των προτερων ξερει οτι θα χαλασει ευκολα και παει να γλυτωσει χρηματα επισκευων.

Προτιμηστε ο,τι μαρκα θελετε αρκει να εχει τουλαχιστον 3 χρονια εγγυηση και πανω. Και ακομα καλυτερα η εταιρια να ειναι και γιαπωνεζικη για εχετε και το κεφαλι σας ησυχο.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ

Caterham

Dacia

Audi 2

BMW 2

Chrysler 2

Citroen 2

Jeep 2

Lada 2

Lamborghini 2

Lancia 2

Lotus 2

Merceds-Benz 2

Mg-Rover 2

Peugeot 2

Porsche 2

Renault 2

Saab 2

Seat 2

Skoda 2

Smart 2

Volvo 2

VW 2

Alfa Romeo 3

Chevrolet 3

Daihatsu 3 ή 100.000χλμ.

Ferrari 3

Hummer 3 ή 60.000χλμ.

Hyundai 3

Jaguar 3

Kia 3

Land Rover 3 ή 100.000χλμ.

Maserati 3

Mazda 3 ή 100.000χλμ.

Nissan 3

Ssangyong 3

Subaru 3

Suzuki 3

Fiat 5

Ford 5

Lexus 6

Toyota 6 ή 180.000 χλμ.

Opel 6

Honda 7

Mitsubishi 7

Δημοσ.

Αυτά τα η τάδε είναι καλύτερη εταιρία γενικά, και μπλα μπλα μπλα δεν τα αντέχω...

Δεν υπάρχουν θέσφατα ρε παιδιά...Κάνεις έρευνα αγοράς πρώτα. Απ' ότι καταλαβαίνω θες super-mini. Σε αυτή την κατηγορία atm θεωρείται καλύτερο το corsa...

Βέβαια σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το Leon που είναι εξαιρετικό....Όλα είναι θέμα αναγκών και προτιμήσεων...ΘΑ σου πρότεινα να πας σε μια αντιπροσωπεία να τα δεις, αλλά επειδή έχει ο κολλητός μου polo (1,4 101hp) είναι καλό αυτοκίνητο αλλά όχι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.
Έτσι. Μην πέρνετε Mercedes που χαλάνε εύκολα, πάρτε FIAT που είναι αθάνατα.

και άμα του βάλεις κινητήρα από χανεμπού δέν σε φτάνουν ούτε με bugatti

αναρωτιέμαι άν στα 60 το polo κουνιέται σαν καρυδότσουφλο [όπως κάτι άλλα :(]

Δημοσ.
Έτσι. Μην πέρνετε Mercedes που χαλάνε εύκολα, πάρτε FIAT που είναι αθάνατα.

Επισης προτου πεταξουμε και το flame καλο θα ειναι να εχει και βαση η απαντηση. Δεν συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Στο κατω κατω αν το παμε ετσι με την λογικη που δινεις απαντηση να πω και ΄γω οτι η Ferrari ειναι απλως ενα Fiat.

Συγκρινε Mercedes με Lexus αν θες να εχει καποια βαση αυτο που λες. Επισης στο μηνυμα μου αν ειδες εκτος της εγγυησης, τεινω επιπλεον και προς τα γιαπωνεζικα.

Δημοσ.
Επισης προτου πεταξουμε και το flame καλο θα ειναι να εχει και βαση η απαντηση. Δεν συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Στο κατω κατω αν το παμε ετσι με την λογικη που δινεις απαντηση να πω και ΄γω οτι η Ferrari ειναι απλως ενα Fiat.

Συγκρινε Mercedes με Lexus αν θες να εχει καποια βαση αυτο που λες. Επισης στο μηνυμα μου αν ειδες εκτος της εγγυησης, τεινω επιπλεον και προς τα γιαπωνεζικα.

Πρωτού λοιπόν αρχίσουμε να λάμε ό,τι θέλουμε, ας σκεφτούμε ότι τα χρόνια της εγγύσης είναι συνήθως διαφημιστικό κόλπο, αφόύ σπάνια καλύπτουν τα πάντα και ακόμα σπανιότερα έχουν να κάνουν με την πραγματική αξιοπιστία των αυτοκινήτων.

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω Corsa και μετά Yaris.

Δεν αξίζει τα λεφτά του το Polo. Ψάξε και το κόστος του service να δείς εκεί τι γίνεται... vw=ωχ αμάν

Δημοσ.

Λοιπον ακου δεν θα σε παροτρυνω να μην το παρεις αλλα να ξερεις οτι παλια τα VW "θεωρουνταν" ποιοτικα αλλα τωρα εχουν παει κατα διαολου απο τοτε που συναρμολογουνται στην ισπανια οπως ειπε και καποιος πιο πριν.Λοιπον ακου ακου ενας συγγενης μου εφερε πριν 10 χρονια ενα mitsubishi lancer απο Ιαπωνια οχι σαν αυτα που φερνουν στην ελλαδα τα οποια τα συναρμολογουν στην γερμανια.9 χρονια δεν ειχε βγαλει κανενα προβλημα πριν 1 χρονο το αγορασα απο αυτον με 3,5 χιλιαρικα,ενα χρονο το οδηγαω και κανενα προβλημα μεχρι τωρα.Αυτο που θελω να σου εξηγησω ειναι οτι αν θες ποιοτητα περνεις οπωσδηποτε japan car ειτε ειναι τoyota,honda,mitsubishi,nissan kai αλλα....

Δημοσ.

Απλως επισημαινω οτι η vw δινει και επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια σε αρκετα λογικη τιμη(γυρω στα 300 ευρω). Ενα ακομα διαφημιστικο τρικ για να φαινεται η τιμη του αυτοκινητου πιο χαμηλη, δε νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν θα κανει την επεκταση!(Για το Golf ειναι 100% για το polo δεν φανταζομαι καποιο λογο να μην ισχυει αλλα δεν ειμαι σιγουρος).

Παντως αν λες το 1,4 με τα 75 αλογα το εχει φιλος και ειναι ικανοποιημενος. Για εμενα για 15 χιλ. ειναι αρκετα αργο αμαξι, θα προτιμουσα κατι πιο γρηγορο. Οσο για αξιοπιστια, εχω ιστοριες για ολες τις μαρκες ανεξαιρετως!

καλυτερα κοιταξε εγγυηση και after sales, παρε το αμαξι που σου αρεσει και ασε τους αλλους να παιρνουν toyota με 20 χιλιαρικα επειδη δεν σπανε ποτε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...