zazik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Καλησπερα παιδες... Λέμε με τον πατέρα μου να πάρουμε το καινουριο το Polo sportline 5θυρο ειναι καλό αμάξι , από ότι το έχω δει,και καλα λεφτά (15000). Έχει και καλά χαρακτηριστικά .... Επειδή δεν είμαι τόσο αμαξόβιος , θα ήθελα την γνώμη σας. Αν αξίζει τα λεφτά του, γιατι θέλουμε σχετικά φτηνο,αν υπάρχει καλύτερο με αυτά τα λεφτά , και αν το πάρω τι χρώμα να το παρω( εξωτερικά και ταπετσαρία). Ευχαριστώ
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ως γνωστόν, η άποψη είναι σαν τυν κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουμε οπωσδήποτε την δική μας. Η δική μου κωλοτρ... εεε, sorry, άποψη, είναι ότι το polo δεν αξίζει τα (πολλά) λεφτά του. Από τότε που η VW συναρμολογεί στην Ισπανία, έχασε την αξιοπιστία που είχε παλιά. Κάποτε golf και polo ήταν αυτοκίνητα απροβλημάτιστα για μια ζωή, τώρα δεν είναι. Για μένα μπορείς με λιγότερα να πάρεις κάτι καλύτερο (πχ yaris), ή με αυτά τα λεφτά να πάρεις αυτοκίνητο ανώτερης κατηγορίας (πχ astra, leon ή focus). Τώρα ως προς το χρώμα, τι να σου πω... Εγώ θα το έπερνα πορτοκαλί μεταλικό με φυστικί δερμάτινο σαλόνι, μπορντώ ταπετσαρία στις πόρτες, και οπωσδήποτε επένδυση τριανταφυλλιάς στο ταμπλώ... Καλό δεν θα ήταν;
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μου αρέσει που θάβεις το Polo επειδή φτιάχνεται Ισπανία και μετά προτείνεις Leon...
IOSTEFO Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 το ακουσατε στο Βελγιο εφτασαν τα πρωτα Κινεζικα BMW
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δεν το θάβω. Παραμένει πολύ καλό αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι δεν έχει όμως την εγγύηση που είχε κάποτε το όνομα VW. Παλιότερα πλήρωνες ακριβά ένα golf, polo ή passat, αλλά είχες αυτοκίνητο αρμα μάχης. Τώρα όχι.
Zderg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Και γω θεωρω πολλα τα λεφτα του polo και σαν αυτοκινητο δεν μου αρεσει.. Πριν απο λιγο καιρο κατεληξα στο corsa.. Βεβαια τα επιχειρηματα μου (ποια; ) δεν ειναι πειστικα αλλα σου λεω την γνωμη μου.. Να ξερεις οτι σε αυτην την κατηγορια πρωτο σε πωλησεις ειναι το corsa κ μετα το yaris με ο,τι μπορει να σημαινει αυτο....
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Από μία μικρή εμπειρία που είχα με μαμά polo 1400cm^3, μου έδωσε την εντύπωση πως δεν εκμεταλλεύεται πλήρως τον κινητήρα του. Πάταγα να γκαζώσει και αυτό δεν... Αν δεν κάνω λάθος, κοίτα το στο site, για την κατηγορία του βγάζει πιο λίγα άλογα από τους ανταγωνιστές του.
kostasSTi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μπορεί σε πολλά πράγματα να ισχύει το "Ότι πληρώνεις παίρνεις" αλλά εδώ μάλλον το αντίθετο. Πληρώνεις τη μάρκα, και παίρνεις κάτι το οποίο είναι κακό ποιοτικά. Και αυτό φαίνεται με την πάροδο του χρόνου. Εγώ αν πήγαινα σε γερμανικό, θα προτιμούσα το corsa. Και πιο όμορφο και πιο εμπορικό και πιο ποιοτικό από τα polo...
lary7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Το αμάξι είναι αρκετά καλο, και πατάει γερά στο δρόμο. Πιστεύω πώς η sportline εκδοση θα έχει και ακόμα καλύτερες αναρτήσεις. Εχει καλούς χώρους και πάρα πολύ καλή ποιότητα αλλα η σχεδίαση είναι λίγο μουντή. Τώρα η έκδοση με τα 75 άλογα είναι οριακά για τα κιλά του.Αν δεν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα τότε ειναι καλα, αν όμως θέλεις κάτι λίγο σπίρτο τότε θα σε απογοητεύσει. PS:Σε 3!!! φίλους που πήραν Polo 1,4 75HP παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα, έχαναν -έκαιγαν λάδια με αποτέλεσμα να τους ανάβει το λαμπάκι συχνά.Στον 1 του άλλαξαν το αμάξι ολόκληρο, στον άλλο του άλλαξαν την μηχανη μετά απο φασαρία και στην άλλη της το έφτιαξαβν το πρόβλημε(άγνωστο πώς). Οπότε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτλο το θέμα.
kostasSTi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μετά σε τι είναι καλό ρε lary???? Στα ηλεκτρικά παράθυρα?
lary7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Εγώ που έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα σε Πολο μου αρέσει αρκετά σαν αμάξι. Σε σχέση με όσα έχω οδηγήσει ή έχω μπεί της γενιάς του (206,Corsa,Υαρις, Punto) το βρήκα συνολικά καλύτερο. Δεν ξεχωρίζει τραγικά σε κάποιον τομέα, απλά είναι σε όλους τους τομεις αρκετά καλο.
zazik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 απο σερβις πως παει ρε παιδες η VW? Γιατι έχω ακούσει οτι το τσούζει
lary7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ολα τα εξουσιοδοτημένα τα τσουζουνε. Εμείς στο Golf έχουμε κάνει μόνο τα βασικά (λάδια κτλ) και οι τιμές είναι νορμάλ. Για κάτι ποιο σοβαρό δεν γνωρίζω, αλλά δεν πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό απο άλλες μάρκες.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μπορεί σε πολλά πράγματα να ισχύει το "Ότι πληρώνεις παίρνεις" αλλά εδώ μάλλον το αντίθετο. Πληρώνεις τη μάρκα, και παίρνεις κάτι το οποίο είναι κακό ποιοτικά. Και αυτό φαίνεται με την πάροδο του χρόνου. Εγώ αν πήγαινα σε γερμανικό, θα προτιμούσα το corsa. Και πιο όμορφο και πιο εμπορικό και πιο ποιοτικό από τα polo... Opel ποιοτικότερο από VW; Λίγο χλωμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.