Προς το περιεχόμενο

Ioς απο μσν

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες μια επαφη μου εστειλε ενα αρχειο rar album..εγω ο μ@λ@κ@ς εκανα accept ως αθωος και το ανοιξα και μετα αρχιζε και το στελνε το ιδιο αρχειο σε ολες τις επαφες μου ενω το pc σερνετε ασχημα....Αυτο το trojan που βρισκεται ρε παιδες?μεσα στο pc η και στο msn mου γενικα ας πουμε?δηλαδη αν μπω απο αλλο pc παλι θα στελνει το αρχειο?

Δημοσ.

FILE MOU to esteile kai se mena kai mou elege oti htan fhotografies 2007 katebase to ewido micro kai kane scan mesa apo safe mod kai tha fugei einai backdoor.ircbot.acd enas filos sto insomnia brhke thn plhroforia ircbot is a bot who send data to an irc channel. it's used too by a hacker to gain control acces of your computer in order to makes the settings he need for his irc channel...

Δημοσ.

και σε περιπτωση που το καθαρισω δεν θα παιζει προβλημα και στο μσν θα σταματησει να στελνει το αρχειο?

Δημοσ.

Tην επαφη την ηξερα ενας φιλος μου ηταν ρε!απλα του το ειχαν κανει και αυτουνου και δεν το ξερε οτι το στελνει και σε αλλα ατομα..

φιλε λουθιρε σε safe mode δεν μου φορτωνει το ewido micro..πρεπει να συνδεθω με το ιντερνετ,...το βαλα να ψαξει και θα δουμεε

Δημοσ.
Ενταξει το φτιαξα...χιλια ευχαριστω αλανια

wraia....kukloforei polu kairo ematha prosoxh gt pote den ksereis apo pou tha sou erthi kai na eiste kaxupoptoi me tetoia arxeia....skiaxtro otan to katebases elege arxeio profulakshs othonhs?

Δημοσ.

Παιδια γεια σας...και εγω το βρηκα αυτο...αλλα ευτυχως ημουν στην δουλεια και εχει στα pc deep freeze και με ενα restart πηγε στο καλο..αλλα μετα που εκανα restart μου ξαναστειλαν το αρχειο και δεν το δεχτηκα φυσικα...εκανα search και βρηκα τι ειναι και το προαναφερατε βεβαιως...βρηκα και αυτο το site...λεει αναλυτικα τι παιζει... http://www.sophos.com/security/analyses/w32ircbotwv.html :-D

Δημοσ.
8elei prosoxi twra..egw oute kan to anoigw to msn tis teleytaies meres

Ego kai na thelo den mporo. Olo provlimata mou dimiourgi stin sindesi. den mporo na miliso, den vlepoun ti leo kai alla tetia. Afto andiviotiko apo to msn

Δημοσ.

Προσέξτε επίσης και το email με τίτλο invitation. Έχουν ιό που σου καίει το αρχείο zero του σκληρού και σε στέλνει αδιάβαστο. Ο ιός ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τη McAffee και δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος αντιμετώπισης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...