Προς το περιεχόμενο

μηχανολογων μηχανικών Πάτρα ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικων κ Μηχανικών Υπολογιστών Ξάνθη

Nick_Iommi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές ως προς τη θεματολογία σχολές.

Δημοσ.

Αναλογα ρε φιλε ποια ειδικοτητα γουσταρεις πιο πολυ εγω που πηγα ΤΕΕ μηχανολογος οχι μηχανικος,Θερμουδραυλικος:-D δεν ειχε και πολυ ενδιαφερον αρα εγω θα πηγαινα στην Xανθη.:-D

Δημοσ.
Αναλογα ρε φιλε ποια ειδικοτητα γουσταρεις πιο πολυ εγω που πηγα ΤΕΕ μηχανολογος οχι μηχανικος,Θερμουδραυλικος:-D δεν ειχε και πολυ ενδιαφερον αρα εγω θα πηγαινα στην Xανθη.:-D

ποια η διαφορα του μηχανολογου με τον μηχανικο?

Δημοσ.

Αν κ δεν ξερω να σου πω κατι συγκεκριμενο, ο μηχανικος ειναι κατι γενικο π.χ. αρχιτεκτονας μηχανικος (καμια σχεση με μηχανες δηλαδη).. Ο μηχανολογος ασχολειται με μηχανες γενικα..

Δημοσ.

Μηχανολόγος είναι η είδικότητα. Μηχανικός είναι ένας γενικός τίτλος που έχει σχέση και με τα επαγγελματικά δικαιώματα. Απο το πολυτεχνείο όλοι είναι μηχανικοι αλλα με διαφορετικές ειδικότητες (μηχανολογος,πολιτικός,αρχιτέκτωνας κτλ)

Δημοσ.

Mechanical engineering is an engineering discipline that involves the application of principles of physics for analysis, design, manufacturing, and maintenance of mechanical systems. It requires a solid understanding of key concepts including mechanics, kinematics, thermodynamics and energy. Practitioners of mechanical engineering, known as mechanical engineers, use these principles and others in the design and analysis of automobiles, aircraft, heating & cooling systems, manufacturing plants, industrial equipment and machinery, and more.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mechanical_engineering

An engineer is someone who is trained or professionally engaged in a branch of engineering.[1] Engineers use creativity, technology, and scientific knowledge to solve practical problems. People who work as engineers typically have an academic degree (or equivalent work experience) in one of the engineering disciplines.[2]

http://en.wikipedia.org/wiki/Engineer

Δημοσ.

Ηλεκτρολόγος για δυο λόγους.1ον επειδή η Ελλάδα δεν τα παέι καλα με μηχανές (δλδ δεν κατασκευάζει) οπότε παίζεις μόνο με κτηριακές εγκαταστάσεις (σωληνώσεις κτλ) και 2ον επειδή ως ηλεκτρολόγος έχεις περισσότερες εναλλακτικές.Πιο εύκολη νομίζς ότι είναι η μηχανολογία γιατί παίζει περισσότερο με δυνάμεις κλπ τα πρωτα χρόνια.Οσο να ναι το ρεύμα δε το βλέπεις.Αυτά τα ξέρς απο δω κι εκεί μη σε πάρω στο λαιμό μου.Γενικά αν πωρώνεσαι με το να κάνεις βίδες τα αμάξια τότε πας μηχανολογία.Αν σ αρέσει να κάνεις βίδες την τηλεόραση πας ηλεκτρολογία

στην Πάτρα έχεις ειδικότητα αεροναυπηγού.Τσέκαρε το

Δημοσ.

Αν δεν ενδιαφέρει κάτι απο τα δύο θα σου έλεγα να διαλέξεις άλλη σχολή. Είναι και οι δύο δύσκολες με την έννοια ότι είναι άχαρες σε άτομα που δεν τους ενδιαφέρει το αντικείμενο. Οπότε θα σου πρότεινα να διαλέξεις μια σχολή με βάση αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και όχι με κάποιο άλλο κριτήριο.

Αν είσαι απο τα άτομα που μπορούν να διαβάζουν ανεξάρτητα απο το αν τους ενδιαφέρει το αντικείμενο θα σου πρότεινα να πας στην Πάτρα αν είσαι απο Αθήνα ή στην Ξάνθη αν είσαι απο κάπου βόρεια.

Και οι δύο σχολές είναι πολύ καλές με ΤΕΡΑΣΤΙΟ αντικείμενο για να δουλέψεις . Όσο η Ελλάδα δεν έχει βιομηχανίες για Μηχανολόγους άλλο τόσο έχει πήξει στου Προγραμματιστές. Καμμία σχολή απο μόνη της δεν σου εξασφαλίζει τίποτα αν δεν κυνηγήσεις εσύ κάτι που πραγματικά σου αρέσει.

Πάντα φιλικά

Νίκος - Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής

Δημοσ.
άλλο τόσο έχει πήξει στου Προγραμματιστές.

Τι σχέση έχει ο προγραμματισμός με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...