Προς το περιεχόμενο

OC SE CELERON 3,2 512KB

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΗΡΑ ΕΝΑ CELERON 3,2GHZ STA 512KB Mia asrockconroe945G DVI,RAM 1G KINGSTON 667.400W TROFODOSIA.tο φτιαχνω για κατεβασματα και τρελα οc.ειμαι αρχαριος στο oc kai σκεφτομαι να προπονηθω σε συτο το δευτερο υπολογιστη.το ερωτημα εινα? ειναι ικανοσ για ανεβασματα μεγαλα?μεχρι ποσο? και θα δω μεγαλες διαφορες,δυλαδη θα ειναι γρυγορος

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οι Celeron με πυρηνα CEDAR MILL (512KB L2) ειναι ΑΡΙΣΤΟΙ και ανεβαινουν στο θεο...

Ειναι socket 775 (δεν ειχε βγει σε 478 πανω απο 2,6GHz CeleronIII).

Βεβαια για παιχνιδια ειναι αδυναμος, αλλα ετσι για το γαμωτο μπορεις ανετα να τον ανεβασεις. :)

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνα με δικες μου μετρησεις στο δικο μου CeleronD (256L2 και οχι 512σαν του παιδιου, 2,8Ghz Και οχι 3,2, s478 και οχι 775, και το σημαντικοτερο: PRESCOT και οχι Cedar Mill -> δλδ μεγαλυτερες θερμοκρασιες), ειχα τα εξης αποτελεσματα:

Celeron D 2,8 = Pentium 4 2,4 (±2%)

Με full stable overclocking στα 3,88Ghz με απλη ψυκτρα, χωρις παστα και χωρις overvoltage ηταν:

CeleronD 3,9> P4 2,4 (35% διαφορα).

Με full stable overclocking του P4 απο 2,4 στα 2,87 με απλη ψυκτρα, χωρις παστα και χωρις overvoltage ηταν:

CeleronD 3,9> P4 2,9 (15% διαφορα).

Οι 2 επεξεργαστες στο ιδιο ακριβως συστημα ε. :)

Ολα αυτα πληροφοριακα...

Δημοσ.

και σε παιχνιδια δε μασαει. δλδ με μια 7600gs που εχω στον αδερφο μου παιζει linage, serious sam 2, COD2. (αλλα παιχνιδια δεν ηθελε) και παιζει σε ρυθμισιες και fps παραπλησιων των δικων μου στο συστημα της υπογραφης μου. ειναι και πιο αθορυβος και πιο δροσερος σε σχεση με τα πρεσκοτ(ΠΟΛΥ) καικλοκαρει παρα πολυ. βεβαια για να κλοκαρεις πρεπει να ξερεις τι και πως και δεν αναφερομαι μονο στο πως γινεται αλλα και στο μεχρι που ειναι επικινδυνο τι κανουμε αν κατι δε παει καλα κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο λεω κι εγω...

Εφοσον το παει 3,6-3,7Ghz (χαλαρα) θα ειναι σαν P4 3,4, ενω εαν δωσει κι αλλο (και παει 4GHz), θα ειναι σαν P4 3,6, δλδ μια χαρουλα. :)

Δημοσ.

στον αδερφο μου τον πηγα 3,4 στο ετσι. την εποχη του doom3 ας πουμε καλο cpu ηταν πχ ενα πεντιουμ4 στα 3γιγα 533mhz με 512κας ετσι? ε κατι αντιστιχο του ειναι αυτος ο σελερον τωρα ισως και καλυτερος λογω δδρ2 και ειναι και πιο δροσερος

Δημοσ.

paidia to an masai i den masai sta paixnidia einai telios sxetiko...

O kathenas mas exi ala stantar kai ales apetisis... alos theli na exi max resolution eno alos medium-low, kathoristiko rolo episis pezoun kai ta details apo ta game, opos episis kai i fisi tou game (oi apetisis tou diladi)....

Me liga logia akoma kai sta 3.9GHz na ton exi ean theli max resolution kai max details tha exi xamilo framerate, me tis sostes omos rithmisis sta games kai me mia metria karta grafikon opos ipate kai pio pano (7600gs-gt) tha mpori na antapekselthi sxetika psilometria sta games tou paidiou.

Episis min ksexnate oti ta MHz pou kerdizi se sxesi me tin apodosi den exoun kai tin kaliteri analogia (celeron....)

Δημοσ.

οπως τα λες. προς θεου δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο cpu που εχει βγει. ειπα οτι δεν ειναι για πεταμα στα παιχνιδια. ανταπεξερχεται. κα μιλησα για συνδιασμο με μια 7600gs οχι για 8800.... ;)

Δημοσ.

epithdes den phra vga gia na apofasisw argotera.poia 7600 proteinete? thn xfx poy thn exei 88eyro to e-shopmagazo h allh?oso gia to o.c twra arxizw na ma8enw, tolis86 steile kamia forma an 8es gia to ti na peiraksw sto o.c.pantws paidia eyxaristw gia tis apanthseis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...