**G** Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Παιδες έχω το wag200g καλό μηχανημα κανένα πρόβλημα (πολυ καλο στα games), αλλά μετά απο ώρες λειτουργίας, μου φαίνεται ότι πέφτει λίγο η συνδεση μου (forthnet 2play, adsl2+, 19mbps, 6dB d.margin, 10dB d.attenuation, interleaved) και μόλις το κάνω reboot πάει στα φυσιολογικά επίπεδα. Φταίει το μοντεμ ή η γραμμη? Είναι δηλαδη φυσιολογικό να χρειάζεται συχνά reboot ενα ρουτερ? Δοκίμασα να κανω connect-diconnect στο gateway, αλλα δε φαίνεται να διορθώνεται ετσι. firm 1.01.03 (02)
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 kai exei bgei kai 1.01.04.alla den nomizo na allaxei kati.katevase apo kapou na deis an peftei i sindesi sou
**G** Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Thnx poulinos για την απαντηση σου. Ορίστε μου το ξανάκανε. Τα τεστ (εκτος του τελευταιου) ειναι με διαφορά 5 λεπτων. Πρώτο τεστ running 10s outbound test (client to server) . . . . . 323.63Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.91Mb/s Δευτερο τεστ: running 10s outbound test (client to server) . . . . . 324.62Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 4.20Mb/s Τρίτο τεστ: running 10s outbound test (client to server) . . . . . 317.16Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.26Mb/s Αποσυνδέω τη γραμμή του router απο το τηλέφωνο και οριστε: running 10s outbound test (client to server) . . . . . 326.14Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 9.85Mb/s Δεν μπορει ξαφνικά να απέκτησε τοσο bandwidth o server των τεστ :-? Επισης δεν εκανα reboot αυτη τη φορά απλά αποσυνδεσα και ξανασυνδεσα τη γραμμη του τηλεφώνου.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 min kaneis kai poli auto to test pleon me ta 10 mbit.to kalitero einai download me get right apo kana ftp.ntua.gr i kana ftp.otenet.gr
**G** Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 min kaneis kai poli auto to test pleon me ta 10 mbit.to kalitero einai download me get right apo kana ftp.ntua.gr i kana ftp.otenet.gr Δυστυχώς δοκίμασα να κάνω και download όταν μου έβγαζε αυτά τα στατιστικά. Έβαλα να κατεβαίνουν τα ubuntu, και drivers της ATI. Και τα 2 έπιαναν μαζί ενα σύνολο 450. Μετά έβαλα να κατεβαίνει και ένα Demo Quake 4 και όλα μαζί πιάσαν ένα υπέροχο 460-470 max. Μοιράζομαι* αυτη τη σύνδεση και χρειάζομαι μερικές φορές της ημέρας full bandwidth. Θα το παρακολουθώ και θα δώσω επιπλέον πληροφοριες. Thnx για την υποστήριξη, στη forthnet θα μου λέγαν για άλλη μια φορά αν εχω αποσυνδέσει όλες τις συσκευές απο τις πριζες μ -.- Χαμενος χρόνος δεν ξαναπαίρνω τηλ. *Το άλλο pc που παίρνει σύνδεση ήταν κλειστό εκεινη την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.