ata1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Εκπεμπω SOS, πηγα να βαλω το sp2 σε μια προσφατη εγκατασταση win xp pro, καπου στη μεση της διαδικασιας μου εβγαλε σφαλμα οτι δεν μπορουσε να προχωρησει η εγκατασταση λογω ελλειπους μνημης και με αφησε ξεκρεμαστο, δεν διεγραψε δηλαδη τα αρχεια που ειχε ηδη εγκαταστισει. Το αποτελεσμα ειναι ο υπολογιστης να κανει επανεκκινηση αμεσως μετα τη μπαρα εκκινησης των xp, Τι μπορω να κανω?
dimitris2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 dokimase na beis se safe mode kai na kaneis epanafora sistimatos
ata1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 δεν μπαινει σε safe mode, δοκιμασα και απο την repair console ενα chkdsk /p /r μηπως διορθωσει τα αρχεια συστηματος αλλα τιποτα
PepeLePew Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δοκίμασε να κάνεις boot από cd των windows και να επιλέξεις setup. και όχι repair. Στην φάση που θα διαβάσει τον σκληρό σου δίσκο (μετά από το F8 νομίζω) θα σου βγάλει μήνυμα ότι τα windows βρήκαν μια παλιά εγκατάσταση και αν θέλετε να την κάνετε repair. Θα πατήσεις ΝΑΙ και θα σου ξαναπεράσει τα αρχεία που άλλαξαν.
ata1983 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Τη βρηκα τη λυση, υπαρχει τροπος να απεγκατασταθει απο την κονσολα. Οδηγιες για να υπαρχει και η λυση του προβληματος ειναι εδω: http://support.microsoft.com/kb/875350/ Τωρα δεν υπαρχει πλεον το sp2, λετε ομως να πειραχτηκε τιποτα στα αρχεια συστηματος? Το λεω γιατι ειναι ενος φιλου το πηρα για format μη μου το στειλει παλι πισω σε καμια βδομαδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.