Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To UFO Grendizer πρέπει να βρούμε ρε γμτ. Κάτι αραβικά έχω βρει αλλά δεν λένε μία :cry:

δυστυχως το DVD ειναι με αραβικο audio :P

Δημοσ.

παιδια ψαχνω κι εγω ενα παιδικο αρκετα παλιο...δεν θυμαμαι και πολλα αλλα οι "καλοι" που επαιζαν θυμαμαι ειχαν ενα οχημα σαν αυτοκινητο με τεσσερις ροδες που ειχαν κατι βουλες πανω τους και ηταν σαν σκαθαρι το αμαξι με ενα κερατο μπροστα οπως ο σκαραβαιος..θυμαται κανεις τιποτα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.οποιος επιθυμει παιδικα παλαια μεταγλωτισμενα ας επικοινωνησει μαζι μου.εχω παρα παρα παρα πολλα.οτι ψαχνετε η ζητατε πεστε μου.αυτο ισχυει και για παλια παιχνιδια και κονσολες 80's

Δημοσ.
To UFO Grendizer πρέπει να βρούμε ρε γμτ. Κάτι αραβικά έχω βρει αλλά δεν λένε μία :cry:

ΘΑ (μεγάλο, πολύ μεγάλο...) κυκλοφορήσει... κάποια στιγμή...με jap audio και en/gr subs (για τα en δεν παίρνω και όρκο)

Έχω την εντύπωση όμως ότι κυκλοφορεί ήδη, αλλά έχουν βγει μόνο 2 episodes.

Δημοσ.
παιδια ψαχνω κι εγω ενα παιδικο αρκετα παλιο...δεν θυμαμαι και πολλα αλλα οι "καλοι" που επαιζαν θυμαμαι ειχαν ενα οχημα σαν αυτοκινητο με τεσσερις ροδες που ειχαν κατι βουλες πανω τους και ηταν σαν σκαθαρι το αμαξι με ενα κερατο μπροστα οπως ο σκαραβαιος..θυμαται κανεις τιποτα?

Θυμάσαι σε ποιο κανάλι το έδειχνε ;

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ψαχνω ενα παιδικο ρε παιδες αλλα δεν θυμαμαι πολλα πραγματα....

το μονο που θυμαμαι ειναι οτι αυτος ο τυπος ειχε ενα φακο πανω στο χερι του.....

βοηθηστε με.......HELP......:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Μήπως θυμάται κανείς ενα παιδικό που έπαιζε στο K-TV(aka FoxKids, aka Jetix, aka DisneyXD) που ηταν μια κοπελιά(νομιζω) που εμπαινε στον κυβερνοχώρο μεσω του σκανερ της και ειχε εναν φίλο απο τον κυβερνοχώρο και καλα, που ηταν ενα πρασινο πραγμα... Δεν θυμαμαι και πολλα, αλλα εχω φάει τoν κοσμο και δεν το βρήσκω...

Δημοσ.
Μήπως θυμάται κανείς ενα παιδικό που έπαιζε στο K-TV(aka FoxKids, aka Jetix, aka DisneyXD) που ηταν μια κοπελιά(νομιζω) που εμπαινε στον κυβερνοχώρο μεσω του σκανερ της και ειχε εναν φίλο απο τον κυβερνοχώρο και καλα, που ηταν ενα πρασινο πραγμα... Δεν θυμαμαι και πολλα, αλλα εχω φάει τoν κοσμο και δεν το βρήσκω...

Φανταζομαι εννοεις αυτο;;

http://en.wikipedia.org/wiki/Lensman_%28anime%29

http://www.oldcartoons.co.cc/2009/09/lensman-power-of-lens.html

στο δευτερο link εχει rapidshare links αν και δε ξερω αν λειτουργουν

Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ FLINTSTONES ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΙΔΑ..ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΟΠΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΑ ΟΝΕΙΡΑΑΑΑ???ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ??ΤΟ ΨΑΧΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΠΛΖ!!ΑΑΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟΟ

Λέγεται τα παιδιά του ονείρου ή moondreamers. Ωραίο παιδικό και εγώ το έβλεπα...Εχει επεισόδια του youtube...

post-154967-129063097721_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εγω ψαχνω εδω και πολυ καιρο 2 καρτουνς:

Το ενα ηταν με μια πολικη αρκουδα και νομιζω και καποιο αλλο ζωο που ταξιδευαν με ενα αεροστατο ψαχνοντας κατι καπου στους παγους αν δεν κανω λαθος.Το εδειχνε η ΕΤ2 καπου στη δεκαετια του 90 αν δεν απατωμαι.

Αν αυτα σας φαινονται λιγα που να δειτε για το δευτερο. Για αυτο το μονο που θυμαμαι ειναι οτι αναφεροταν στην αιθαλομιχλη!Αυτο το καρτουν ηταν η πρωτη φορα που ακουσα τη λεξη αιθαλομιχλη στη ζωη μου και απο τοτε μου εχει μεινει στο μυαλο.Αλλα δεν μπορω να θυμηθω κανενα στοιχειο για δαυτο!

Επισης εχετε ιδεα πως λεγοταν στα ελληνικα το waldo kitty??

ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...