ReZonanZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 KISSYFUR!!!!εσύ που το ξέθαψες είσαι θεός!!!! You can call me ReZonanZ :wink: Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτικα λιγο να το βρω επειδη δεν φανταστηκα οτι το ΚΙΣΙΦΕΡ βγαινει απο το KissyFur
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 επίσης παίδες τρελενόμουν για το Mysterious Cities of Gold που ήταν κάτι πιτσιρίκια που βρήκαν ένα χάρτη για μια χαμένη πόλη των Ίνκας και πήραν μαζί τους ένα παλιό καπετάνιο κ βάλθηκαν να την βρουν κτλ.. κ είχε τρελές τεχνολογίες των Ίνκας παλιά που χρησιμοποιούσαν τον ήλιο όπως ένα καράβι, έναν σιδερένιο κόνδωρα κ.α. πολύ πολύ καλό! Κι εγώ το έβλεπα αυτό. Ακόμα θυμάμαι το τραγούδι της έναρξης! http://www.youtube.com/watch?v=LbVNZ-cghz0
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 εδω σταματαει το συμπαν κ προσκυνανε ολοι...
Toufas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Λέγεται Super Monsters.http://www.youtube.com/results?search_query=supermonsters&search= Μιλάμε το έψαχνα για πολύ καιρό και δεν μπορούσα να βρώ τον τίτλο του me estiles...to thimame kai mou aresan para poli ta realistika oximata
warewolf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 εγω ειχα αγαπησει τους G-force (ομαδα τζι) και αργοτερα το διαστημοπλοιο αργω. ααα... και μαγια η μελισσα.
Sermac Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Alvin and the Chipmunks Asterix and Obelix Astroboy Bolek and Lolek BraveStar Candy Candy Captain Harlock Captain Planet and the Planeteers Casper and the Angels Dastardly & Muttley Dennis the Menace Doctor Snuggles Dragon Ball Dragon Ball Z DuckTales G.I. Joe - Action Force G-Force Heathcliff and Marmaduke He-Man and the Masters of the Universe Here Come the Littles Inhumanoids Inspector Gadget Jem Jungle book Laser Tag Academy Lassie's Rescue Rangers Laurel & Hardy Lensman Lucky Luke Maya the Bee My little pony Pingu Pink Panther Pole Position Popeye and Son Potato Head Kids Raggedy Ann & Andy - A Musical Adventure RoboCop Robotech Saber Rider and the Star Sheriffs Sandybell Scooby-Doo and Scrappy-Doo Scooby-Doo, Where Are You! She-Ra Princess of Power SilverHawks Spiderman and his Amazing Friends Spiral Zone Sport Billy Super Monsters Taro the Dragon Boy Teenage Mutant Ninja Turtles The Adventures of Tintin The Flintstones The Glo Friends The Herculoids The Jetsons The Little Lulu Show The Moomins The Pink Panther The Real Ghostbusters The Smurfs The Transformers Three Musketeers Thundarr the Barbarian Thundercats Tom and Jerry Triton Ulysses 31 Voltes 5 Voltron Αυτά έβλεπα εγώ (αρχές 90's, τα περισσότερα σε τοπικά κανάλια των Σερρών)
electroasd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Παιδια καλησπερα! Μπορει να θυμηθει να μου πει καποιος το ονομα ενος cartoon που ητανε 3 μικρα διαστημοπλιακια και μπορουσαν να σχηματιζαν ενα μικρο ρομποτ και οταν εβρισκαν τα δυσκολα , ερψοταν ενα μεγαλο και εμπαιναν τα 2 στα ποδια του και το ενα στο θωρακα? Νομιζω οτι το τραγουδι τοπυ ελεγε κατι σε makro one. Θυμαται κανεις?
Mystirios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μπορει να θυμηθει να μου πει καποιος το ονομα ενος cartoon που ητανε 3 μικρα διαστημοπλιακια και μπορουσαν να σχηματιζαν ενα μικρο ρομποτ και οταν εβρισκαν τα δυσκολα , ερψοταν ενα μεγαλο και εμπαιναν τα 2 στα ποδια του και το ενα στο θωρακα? Νομιζω οτι το τραγουδι τοπυ ελεγε κατι σε makro one. Ίσως ένα απο τα : Voltron , Voltus 5 , Mazinga 7 όλα στο ίδιο μοτίβο ήταν :wink:
electroasd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ίσως ένα απο τα : Voltron , Voltus 5 , Mazinga 7 όλα στο ίδιο μοτίβο ήταν :wink: Φιλε μου αυτα τα καρτουν τα γνωριζω πολυ καλα. Ηταν ενα άλλο , που εαν θυμαμαι καλα , επαιζε εμπορικα κομματια τραγουδιου....
Toufas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ίσως ένα απο τα : Voltron , Voltus 5 , Mazinga 7 όλα στο ίδιο μοτίβο ήταν :wink: http://en.wikipedia.org/wiki/Getter_Robo
dot.com Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ FLINTSTONES ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΙΔΑ..ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΟΠΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΑ ΟΝΕΙΡΑΑΑΑ???ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ??ΤΟ ΨΑΧΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΠΛΖ!!ΑΑΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟΟ
orangepictures Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγω εβλεπα ενα παιδικο ταινια που λεγονταν στα ελληνικα νομιζω "η δυναμη του φακου" με ενα τυπο που ειχε κατι σαν φακο στο χερι του. ατακα απο το παιδικο ¨"τσιρακια των βοσκονων ποτισμενα με θειονιτη.."χαχαχαχα απιστευτο παιδικο οποιος εβλεπε tv serres και ειναι γυρω στα 25-30 θα το ξερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα