Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πωπω, αυτό το θυμόμουν πριν λίγο καιρό αλλά δεν θυμόμουν το όνομα. Καλή φάση gsarig! Porco_rosso21, Captain Harlock λέγεται και γράφω πιο πάνω τι ήταν το Arcadia εκεί.
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Oυπς,μαλλον διαβαζα τεν-τεν οταν το γραφα...τα εσπαγε ο Harlock,με τη διαστημοπλοιαρα του...
red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εγω σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω μια ταινια με κινουμενα σχεδια...την ειχα δει πολυ μικρος...ηταν με κατι ηλεκτρικες συσκευες πχ ηταν μια λαμπα γραφειου, μια ηλεκτρικη κουβερτα, τοστιερα (νομιζω) και αλλες, ξεκινησαν απο την πολη και πηγαιναν καπου, διεσχιζαν ενα δασος, δεν θυμαμαι...αν θυμαμαι καλα το τελος εχει σκηνες απο μια χωματερη αυτοκινητων, εκεινο το μερος που τα διαλυει...το ξερει κανεις?
zenso Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ^ Μα φυσικα,το The Brave Little Toaster , a good'ol'disney classic
red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ^ Μα φυσικα,το The Brave Little Toaster , a good'ol'disney classic Μπραβο ρε συ!!!!αυτο ειναι!!!!κoρυφαιο....thnx a lot!!!ο τιτλος στα ελληνικα πως να ναι?
zenso Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δε ξερω,λιγο που εψαξα δε βρηκα κατι. Πραγματι,κορυφαια ταινια! Οι χαρακτηρες εχουν πολυ πλακα,ειδικα το ραδιοφωνο
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 πο πο τι μου θυμησατε τωρα ολα αυτα τα εβλεπα πριν πολλα χρονια. Αλλα ψαχνω και εγω κατι ,που δεν μου ερχεται ο τιτλος με τιποτα.Λοιπον πολλες φορες το εδειχνε το junior tv alla kai to mega , ηταν καποια παιδια που οταν ενωναν τα δαχτυλιδια τους (νερο , γη , αερας κλπ..) εβγαινε 1 σουπερ ηρωας που ειχε σχεση με το περιβαλλον. Γεια χαρα , τα λεμε.
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Σωστος !!! σε ευχαριστω πολυ αδερφε, εισαι αρχοντας ,δεν μου ερχονταν με τιποτα.
com_hs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια να ρωτισω και εγω κατι επι της ευκαιριας θελω να βρω το ονομα του καρτουν που ετρεχαν σε ραλι, και ενας με μουστακι εκανε ολο απατεωνιες .Και το καλυτερο απο ολα ηταν ο σκυλοσ του που γελαγε χαρακτηριστικα .Ευχαριστο
zenso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια να ρωτισω και εγω κατι επι της ευκαιριας θελω να βρω το ονομα του καρτουν που ετρεχαν σε ραλι, και ενας με μουστακι εκανε ολο απατεωνιες .Και το καλυτερο απο ολα ηταν ο σκυλοσ του που γελαγε χαρακτηριστικα .Ευχαριστο Πρεπει να εννοεις το Wacky Races .Και ο Dick Dastardly μαζι με το μουστακι του και το σκυλο του εχουν παιξει και σε αλλο καρτουν.Πολυ πλακα
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Αξέχαστο κινούμενο σχέδιο για μένα ήταν ο διαστημικός Οδυσσέας ( Ulysses 31) Απίστευτο ήταν....
Sermac Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Και ο Dick Dastardly μαζι με το μουστακι του και το σκυλο του εχουν παιξει και σε αλλο καρτουν.Πολυ πλακα Dastardly & Muttley
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα