Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2020 στις 12:46 ΜΜ, chriskav90 είπε Χάχαχα δεν το λέω επειδή δεν πήρα απάντηση, αλλά πήγα να γράψω μετα από ποσό καιρό, λέω ωραία, ανάθεμα κι αν ξαναμπεί κανένας εδώ να διαβάσει και βλέπω μέσα στην ίδια ώρα γράψαν άλλοι 4! Και λέω τι έγινε, το ενεργοποίησα? 😛 Λοιπόν... Ετ2, μπορεί κ ετ1 αλλά μάλλον 2. Καθημερινές κάπου 1996-1999. Αυτη (λες να μην ήταν γυναίκα, να κάνω τόσο λάθος?) είχε κοντά μαύρα μαλλιά. Με ξίφος και καπέλο τη θυμάμαι. Νομίζω ήταν κόρη του βασιλιά στο τέλος. Και γυρνούσε σαν τιμωρος/εκδικητής. Και είχε ένα ψευδώνυμο μάλλον φαντομάς ή κάτι που ακουγόταν έτσι. Γενικά πάντως από τα 90s της κρατικής τηλεόρασης δεν υπάρχουν πολλά. Κι ο γαργαντουας πχ πρόσφατα ανέβηκε, δεν έβρισκες ούτε αναφορά Μάλλον το Princess Knight. Δεν θυμάμαι ελληνικό τίτλο. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από GhostRiderLSOV 1
ask Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 ένα ποδοσφαιρικό καρτούν που κάνανε κάτι σουτ στο θεό και έμπαινε η μπλα στα διχτυα στο 92'. νομιζω ενας απο τους ποδοσφαιριστες λεγοτανε Ερικ. το έδειχνε το άλτερ αν δεν απαττώμαι γυρω στισ 08:00 το σαββατο. πώς λεγότανε, οεο;
Tenshi Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ask είπε ένα ποδοσφαιρικό καρτούν που κάνανε κάτι σουτ στο θεό και έμπαινε η μπλα στα διχτυα στο 92'. νομιζω ενας απο τους ποδοσφαιριστες λεγοτανε Ερικ. το έδειχνε το άλτερ αν δεν απαττώμαι γυρω στισ 08:00 το σαββατο. πώς λεγότανε, οεο; Captain Τsubasa μάλλον. 1
chriskav90 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Princess knight.... Ω ρε φίλε είχε τόσο εύκολο τίτλο!!! 🤣🤣🤣🤣 Ναι αυτό ήταν κ έχει κ ελληνικό dub! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από chriskav90
*nenya* Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) On 05/04/2020 at 12:50, polonos1313 said: @Akujin το Γ είναι ο Πρίγκιπας των Κεραυνών ! XD κλαίωωω που έκανες quote το παλιό μου φιλαράκι τον Aku! Να τον ρωτήσω αν έχει ακόμα τις απορίες απ'το μακρινό...2007;;;; Συγκίνηση! Νομίζω ήμουν μπροστά όταν έγραφε αυτές τις απορίες! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από *nenya*
ask Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 7/4/2020 στις 7:14 ΜΜ, juventinos είπε Μήπως λές αυτο; πωωω..μοιαζουνε λιγακι, δεν ειμαι σιγουρος 😕 γκουγκλαρα αν δω το alter παλια αν το ειχε αλλα δεν βρηκα κατι.. θα δω λιγα επεισοδια για να βεβαιωθω.
polonos1313 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, *nenya* είπε XD κλαίωωω που έκανες quote το παλιό μου φιλαράκι τον Aku! Να τον ρωτήσω αν έχει ακόμα τις απορίες απ'το μακρινό...2007;;;; Συγκίνηση! Νομίζω ήμουν μπροστά όταν έγραφε αυτές τις απορίες! Νομίζω και αυτός θα κλάψει !!! χαχαχαχαχα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 3:11 ΜΜ, ask είπε πωωω..μοιαζουνε λιγακι, δεν ειμαι σιγουρος 😕 γκουγκλαρα αν δω το alter παλια αν το ειχε αλλα δεν βρηκα κατι.. θα δω λιγα επεισοδια για να βεβαιωθω. Captain Tsubasa είχε αρκετά anime/manga.
Sugizo Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 2:11 ΜΜ, ask είπε πωωω..μοιαζουνε λιγακι, δεν ειμαι σιγουρος 😕 γκουγκλαρα αν δω το alter παλια αν το ειχε αλλα δεν βρηκα κατι.. θα δω λιγα επεισοδια για να βεβαιωθω. Στο Alter/Tempo αν θυμάμαι καλά είχε ένα ανιμε με έναν βόλεϊμπολίστα που του πρότειναν να παίξει ποδόσφαιρο επειδή είχε καλό σουτ ή κάτι τέτοιο και είχε μια κοπελίτσα φίλη που έπαιζε κι αυτή βόλεϊ και πήγαινε στα ματς του. Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέριες. Παιζόταν εποχή που παιζόταν και τα Super Mario και το 2 χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους. Δεν ήταν το Captain Tsubasa σίγουρα
BRAXOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 για να ρωτησω και εγω για 2 παιδικες αναμνησεις. Η μια ειναι καμια 30αρια χρονια πισω. Ειχε κακο ηρωα τον Κλεντεστινο που ζουσε σε ενα καστρο και ηξερε το μυστικο πως να τα εχεις ολα. Καταστρεφε σιγα σιγα το δασος και ειχε ζωακια που αντιστεκοντουσαν. Ενα ζωακι ηταν κουκουβαγια και ενας αρκουδος που ετρωγε ολο μελι. Η δευτερη ηταν μια σειρα με ανθρωπους που ζουσαν σε μια εποχη στυλ terminator που πολεμουσαν ρομποτ και ειχε μια σκηνη που εδειχνε ενα ιπταμενο ρομποτ με φτερα (το εδειχνε συνεχεια) που αν θυμαμαι καλα ειχε το ενα ματι με λειζερ. ευχαριστω προκαταβολικα
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) το δευτερο ηταν το Captain Power, ενα απο τα πρωτα interactive tv shows. και οχι το Bandersnatch του Netflix. https://www.youtube.com/watch?v=M678PVOf5F0 Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από KilliK
polonos1313 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BRAXOS είπε για να ρωτησω και εγω για 2 παιδικες αναμνησεις. Η μια ειναι καμια 30αρια χρονια πισω. Ειχε κακο ηρωα τον Κλεντεστινο που ζουσε σε ενα καστρο και ηξερε το μυστικο πως να τα εχεις ολα. Καταστρεφε σιγα σιγα το δασος και ειχε ζωακια που αντιστεκοντουσαν. Ενα ζωακι ηταν κουκουβαγια και ενας αρκουδος που ετρωγε ολο μελι. Η δευτερη ηταν μια σειρα με ανθρωπους που ζουσαν σε μια εποχη στυλ terminator που πολεμουσαν ρομποτ και ειχε μια σκηνη που εδειχνε ενα ιπταμενο ρομποτ με φτερα (το εδειχνε συνεχεια) που αν θυμαμαι καλα ειχε το ενα ματι με λειζερ. ευχαριστω προκαταβολικα Εδώ είσαι !!! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από polonos1313 1
BRAXOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 εισαι αρχηγος!!! βρηκα και το πρωτο μετα απο ψαξιμο. μπλοφες λεγοτανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα