Deo Domuique Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λέγεται Super Monsters. http://www.youtube.com/results?search_query=supermonsters&search= Μιλάμε το έψαχνα για πολύ καιρό και δεν μπορούσα να βρώ τον τίτλο του Να πάρει η ευχή... Δε θυμόμουν με τίποτε τον τίτλο. Εδώ που τα λέμε, ούτε καν τον ήξερα. Σαν "Τζιμ, τζεμ, τζέμινάιτ" το θυμόμουν. Με καθήλωνε το συγκεκριμένο... Εν ολίγοις, τα ΄κανα επάνω μου σε ορισμένες σκηνές. Αρκετά τρομακτικό για παιδιά, σε κρατάει σε εγρήγορση. Ήμουν και μικρούλης τότε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μου αρέσει το original japanese name: Dinosaur War Izenborg. 1
Nemecza Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στις 29/1/2012 στις 4:26 ΜΜ, gavros10 είπε θυμαστε ενα cartoon που εβαζε το αλτερ παλια με κατι εξωγηινους... αν δεν κανω λαθος ηταν 3 και ελεγαν συνεχεια ειμαστε αρειανοι, ενωμενοι δυνατοι. πως λεγετε; (μετα απο 7 χρονια) το εψαχνα κι εγω και πως το το βρηκα! πρεπει να ειναι το butt ugly Martians
chriskav90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Θυμάται κανείς ένα με μια πριγκίπισσα (η κάτι τέτοιο) που γινόταν κάτι σαν ηρωας/ιππότης? Φαντομάς νομίζω? Μεσαιωνική εποχή το έδειχνε η ετ 2 μέσα δεκαετίας 90
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Πως λέγανε ένα παλαιό καρτούν που ήταν ένας μπαμπάς κι ένας γιος αρκούδοι νομίζω ήταν και ήταν και οι 2 χαζούληδες. Νομίζω τον ένα έλεγαν Τζορτζ
polonos1313 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Στις 2/7/2007 στις 8:15 ΠΜ, Akujin είπε τότε να ρωτήσω κι εγώ κάτι. πρόκειται για κάτι anime που έδειχνε παλιά στο junior's tv. Α) μ' ένα παιδί τον Σολ Κάτσι, μου φαίνεται και είχε πολύ καλό pitch και τον πήρανε να παίξει baseball σε μια ομάδα. Β) μ' ένα πρωτάθλημα που γινόταν με κάτι ρομποτάκια που με λαπτοπ κάτι παιδιά τα χειρίζονταν και μονομαχούσαν. Γ) μ' ένα παιδί, που ήξερε πολύ καλό καράτε, το είχε τσιμπήσει ένα φίδι σε κάποια φάση, κάτι το πνεύμα του δράκου, κάτι καράτε κιντ φάση, λίγο dragonball φάση, κάτι του στυλ θ' αντιμετωπίσω τον αιώνιο εχθρό, κάτι παίζει να του είχε σκοτώσει τους γονείς, θα σας γελάσω, είναι τόσο αχνό στο μυαλό μου, δεν θυμάμαι τπτ περισσότερο. ΑΥΤΑ... θενξ! @Akujin το Γ είναι ο Πρίγκιπας των Κεραυνών !
Nate Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Πως λέγανε ένα παλαιό καρτούν που ήταν ένας μπαμπάς κι ένας γιος αρκούδοι νομίζω ήταν και ήταν και οι 2 χαζούληδες. Νομίζω τον ένα έλεγαν Τζορτζ Το Yogi Bear λες μάλλον. Δεν ήταν μόνο ένα σήριαλ από όσο βλέπω, δες ένα δυο παραδείγματα. https://www.youtube.com/watch?v=cyEFNQFWBtY https://www.youtube.com/watch?v=eCQBJ9wk-GA
chriskav90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Το ότι είχε ένα χρόνο να γράψει κάποιος και γράψαμε τόσοι μέσα στην τελευταία ώρα... 😛 Δεν το βρήκε κανείς το δικό μου ε?
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, Nate είπε Το Yogi Bear λες μάλλον. Δεν ήταν μόνο ένα σήριαλ από όσο βλέπω, δες ένα δυο παραδείγματα. https://www.youtube.com/watch?v=cyEFNQFWBtY https://www.youtube.com/watch?v=eCQBJ9wk-GA Ωραίος αυτό πρέπει να είναι. Νομίζω το έβαζε μαζί με το Γούντι
polonos1313 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2012 στις 6:27 ΜΜ, paoqqq12 είπε Καλησπερα κ απο μενα παιδιαα.. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γτ δεν το βρισκω με τπτ!! Ειναι cartoon των 80's κατα 80%.. Το μονο π θυμαμαι ειναι πως 3 φιλοι - ενας χοντρος με μια ελια κοντα στο ματι, ενας λεπτος με γυαλια κ ενας αλλος π ξερει καρατε κ δινει κλωτσιες - ταξιδευουν με ενα spaceship για να σωσουν μια πριγκιπισσα π την εχει απαγαγει ενας γιγαντας με ενα σκουλαρικι στη μυτη. Σιγουρα το εδειχνε παλια η TV αλλα δεν θυμαμαι σε πιο καναλι.. Κατι αλλο δεν μ ερχεται για να σας διαφωτισω περισσοτεροο.. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα τ ειμαι ευγνωμων.. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδιαα!!! ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ SPACE OF THREE MUSKETEERS Στις 1/1/2009 στις 11:33 ΜΜ, sno0py είπε Eνα παλιο διαστημικο anime νομιζω γυρω στο 90 δεν παιρνω και ορκο οπου θυμαμαι μια χαρακτηριστηκη για την ηλικια μου σκηνη οπου εναν τον εβαζαν μεσα σε ενα μηχανημα που τον συνεθληβε μια μηχανη με καρφια? Το θυμαται κανεις? Locke The Superman μαλλον.... πάνε στο 1:39:02 Αυτό το έβλεπε κανείς ? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από polonos1313 1
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, chriskav90 είπε Το ότι είχε ένα χρόνο να γράψει κάποιος και γράψαμε τόσοι μέσα στην τελευταία ώρα... 😛 Δεν το βρήκε κανείς το δικό μου ε? ε δωσε πιο πολυ ινφο.
cabdik Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, chriskav90 είπε Το ότι είχε ένα χρόνο να γράψει κάποιος και γράψαμε τόσοι μέσα στην τελευταία ώρα... 😛 Δεν το βρήκε κανείς το δικό μου ε? εδω... , ο polonos1313 απαντησε σε ποστ του 2007...!! εσυ για -ουτε- ενα χρονο κανεις ετσι..! πολωνε...ευχομαι να ειναι ακομα εδω ο akujin και να το δει.....!!!!
chriskav90 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χάχαχα δεν το λέω επειδή δεν πήρα απάντηση, αλλά πήγα να γράψω μετα από ποσό καιρό, λέω ωραία, ανάθεμα κι αν ξαναμπεί κανένας εδώ να διαβάσει και βλέπω μέσα στην ίδια ώρα γράψαν άλλοι 4! Και λέω τι έγινε, το ενεργοποίησα? 😛 Λοιπόν... Ετ2, μπορεί κ ετ1 αλλά μάλλον 2. Καθημερινές κάπου 1996-1999. Αυτη (λες να μην ήταν γυναίκα, να κάνω τόσο λάθος?) είχε κοντά μαύρα μαλλιά. Με ξίφος και καπέλο τη θυμάμαι. Νομίζω ήταν κόρη του βασιλιά στο τέλος. Και γυρνούσε σαν τιμωρος/εκδικητής. Και είχε ένα ψευδώνυμο μάλλον φαντομάς ή κάτι που ακουγόταν έτσι. Γενικά πάντως από τα 90s της κρατικής τηλεόρασης δεν υπάρχουν πολλά. Κι ο γαργαντουας πχ πρόσφατα ανέβηκε, δεν έβρισκες ούτε αναφορά Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από chriskav90
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 κατι μου θυμιζει, αλλα δεν μου παει το μυαλο πως λεγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα