paoqqq12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπερα κ απο μενα παιδιαα.. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γτ δεν το βρισκω με τπτ!! Ειναι cartoon των 80's κατα 80%.. Το μονο π θυμαμαι ειναι πως 3 φιλοι - ενας χοντρος με μια ελια κοντα στο ματι, ενας λεπτος με γυαλια κ ενας αλλος π ξερει καρατε κ δινει κλωτσιες - ταξιδευουν με ενα spaceship για να σωσουν μια πριγκιπισσα π την εχει απαγαγει ενας γιγαντας με ενα σκουλαρικι στη μυτη. Σιγουρα το εδειχνε παλια η TV αλλα δεν θυμαμαι σε πιο καναλι.. Κατι αλλο δεν μ ερχεται για να σας διαφωτισω περισσοτεροο.. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα τ ειμαι ευγνωμων.. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδιαα!!!
astymagos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ποιο καρτουν σας θυμίζει;ενα με ενα παιδακι επιστημονα ή κατασκοπο;
mpikoz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 πιστευω πως ειναι αυτο εγω θελω να ρωτησω αν θυματε κανενας ενα παιδικο που ηταν στον αντεννα , με ανθρωπους σε στυλ παουερ ρειντζερ μονο που ηταν πιο μικροι σε ηλικια και νομιζω πως ειχαν κατι μηχανες και κλασικα κυνηγουασαν το κακο. Σάν σκαθάρια εννοείς φίλε ; Εγώ πάντως κάτι τέτοιο ψάχνω το έδειχνε στον ΑΝΤ1 το 90-20~ και ήταν κάτι τύποι-παιδιά που φόραγαν κάτι στολές σαν σκαθάρια αν θυμάμαι καλά, παραγωγή όπως των Power Rangers με Real Life ηθοποιούς. Και παρεπιμπτόντως και γαμώ τα thread νομιζω πως ναι σε αυτο ηταν και ενα "πλανο" (δεν ξερω πως αλλιος να το χαρακτηρισω) με μια πρασινη μασκα σε ενα τζακι που ηταν κακια Beetleborgs Sorry I'm late 1
Jimie Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Beetleborgs Sorry I'm late ΠΩΩΩΩ Ρε τώρα τί μου θύμισες...ξανάγινα 7 χρονών Και γαμώ τις εποχές...
theo93 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Beetleborgs Sorry I'm late TI ΝΑ ΠΩ..!!!!!!!!!! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
bloody_buny Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Guys δυσκολο αλλα θα δοκιμασω αν νιωσει κανεις καρτουν στην ετ1 η νετ ημουν ακομη δημοτικο(το 90 γεννημενος ειμαι) με μαγους(η μαγισσα δεν ειμαι σιγουρος) κατι δαση εδειχνε κ νομιζω να θυμαμαι σαν ονομα κατι στυλ χοπερτιντικ(χωρις να ειμαι και σιγουρος)
astymagos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ποιο καρτουν σας θυμίζει;ενα με ενα παιδακι επιστημονα ή κατασκοπο; τιποτα ε ; βασικα ηταν παιδικη σειρα στην tv oχι καρτουν..
Room 101 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Hi κι απο μένα παιδιά! Από καιρό ήθελα να ρωτήσω για την ονομασία ενος anime και αφού βρήκα επιτέλους ένα thread που χρησιμοποιειται ακόμα και δεν έχει ξεχαστεί (ελπιζω τουλαχιστον), θα περιγράψω ό,τι θυμάμαι κι όποιος γνωρίζει κάτι περι αυτού ας μου το πει να τον γεμισω φιλια και αγκαλιες! Το anime ειναι παλιό. Επι εποχής junior. Δεν πιστεύω να είναι καρτούν διοτί η θολή μου ανάμνηση περιέχει σχέδιο anime. Η πλοκή είχε να κάνει με την απαγωγή μιας ομάδας (ή και περισσοτέρων) ανθρώπων απο ρομπότ ή εξωγήινους (γι αυτό δεν είμαι σίγουρη) που τους ανάγκαζαν να παίζουν παιχνίδια επιβίωσης. Νομίζω πως σ' ένα απ' αυτά τα παιχνίδια ένας άνθρωπος "φαγώθηκε" από κάτι που έμοιαζε με τον pacman. Λοιπον? Σας θυμίζει τίποτα η περιγραφή μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 αυτο πρεπει ναναι: http://io9.com/5713088/behold-the-1983-korean-tron-rip+off-savior-of-the-earth
Room 101 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 αυτο πρεπει ναναι: http://io9.com/5713088/behold-the-1983-korean-tron-rip+off-savior-of-the-earth O Ιησους και οι σαγιονάρες του!!! Αυτό είναι! Πωπωπω μια χαρά που πήρα τώρα... *kisses and hugs very tightly* Σ' ευχαριστώ πααααααααααρα πολύ Killik. ^__^
aloumvrios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Είχα σκαλώσει χρόνια τώρα να βρω το animation με τη super φάλαινα που τρώει την αιθαλομίχλη. Και επειδη είδα ότι το ψάχνει κιαλλος κόσμος *drum roll* Noel's Fantastic Trip
billstamaniac Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 δυο που εδειχνε το new channel το ενα με κατι παιδια που ειχαν μεταφερθει σε παραλληλο συμπαν με κατι δεινοσυαρους και ενα αλλο με κατι ποδοσφαιριστες που ειχε κ μια σπεσιαλ κεφαλια απο οτι θυμαμαι κανεις ;;
paoqqq12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το ενα ειναι αυτο σιγουραα Το αλλο μπορει να ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=uJFzr7994xs
giorgolavos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δυο που εδειχνε το new channel το ενα με κατι παιδια που ειχαν μεταφερθει σε παραλληλο συμπαν με κατι δεινοσυαρους και ενα αλλο με κατι ποδοσφαιριστες που ειχε κ μια σπεσιαλ κεφαλια απο οτι θυμαμαι κανεις ;; Το ενα ειναι αυτο σιγουραα Το αλλο μπορει να ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=uJFzr7994xs Νομιζω οτι αυτο Moero Top Striker δεν το εδειχνε στο New Channel, Στο New εδειχνε ενα αλλο που ο πρωταγωνιστης λεγοταν Σον ή Σαν και η ειδικη ικανοτητα του ηταν το πισογυριστο σουτ, που μολις η μπαλα εσκαγε κατω μετα το σουτ, πηγαινε προς τα πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα