Προς το περιεχόμενο

motherboard μέσα στο λαδι ...

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι συμπιεσμένο διοξείδιο και άζωτο..

εμείς εδώ στο insomnia ασχολούμαστε με το μεθάνιο μονο..

πάντως αυτοί που ξέρουν.. ποτε δε θα το επιδείκνυαν..

αυτό τα λέει όλα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ηρεμησε ρε πυρηνικε επιστημονα λες και ετοιμαζεις το APOLLON13 για απογειωση - ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ

λιγη ταπεινοφροσυνη δεν βλαπτει

EXTREME = ΒΛΕΠΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!

otan milas gia extreme overclocking h emfanish einai to MONO pou DEN se noiazei...mono to apotelesma metraei...

Το υφάκι σου μέγιστε τεχνικέ της NASA δεν το πολυπιάνω είναι η αλήθεια. :???:

mallon milaei gia auto pou aneferes me to poso 8a piasoun oi C2D? apo oti 3erw panw apo 5.5ghz (dior8wste an kanw la8os) den exoun paei...ara to 20ghz pou eipes htan teleiws akyro...

εμείς εδώ στο insomnia ασχολούμαστε με το μεθάνιο μονο..

Anemos kai me8anio prosoxh mhn exoume 8ymata... :P :p :P

Δημοσ.
Το υφάκι σου δεν μου αρέσει καθόλου.

Και αν δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που εννοεί ο άλλος αυτό που είπε καλύτερα να κάνεις την πάπια.

Τώρα αν πιστεύεις ότι το extreme overclocking είναι εύκολο και όπως λες εσύ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ, τι να σου πω...τόσα ξέρεις τόσα λες...

Χεραιτίσματα,

Ο Πυρηνικός Επιστήμονας

1.αμα δεν σου αρεσει το υφακι μου μην το κοιτας

2.εχω την εντυπωση οτι οποιος ασχολειται με τετοια δεν το ανακοινωνει

3.αμα ειχα φραγκα θα σου λεγα για extreme overclocking , αζωτα και μεθανια ελα ομως που δεν εχω την πολυτελεια να καιω μνημες , mobos k cpu μεχρι να μα8ω το "extreme overclocking"

4.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ OVERCLOCKING (αυτο ειναι για τον φιλτατο ThReSh)

4.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ απο ενα απλο hobbista

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα, αν το κάνεις, σε καμμία περίπτωση μην βάλεις τη μητρική έτσι όπως είναι στο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127026 . Για να έχεις καλή απαγωγή θερμότητας τα πιο ζεστά μέρη πρέπει να είναι χαμηλά στο λάδι. Αντίθετα στο παραπάνω thread κάποια mosfets είναι στην επιφάνεια του λαδιού και έχουν ακριβώς απο κάτω τον επεξεργαστή. Έτσι τα μόρια του λαδιού που θερμαίνονται από την gpu ανεβαίνουν στον επεξεργαστή όπου αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη θερμότητα και στα επάνω mosfets ακόμα μεγαλύτερη. Μάλλον τα τελευταία θα καούν. Άρα πρέπει η cpu και συνεπώς και τα ports να είναι χαμηλά μέσα στο λάδι. Άρα memory leaks, ουπς συγνώμη, oil leaks ήθελα να πω.

• Super Moderators
Δημοσ.
2.εχω την εντυπωση οτι οποιος ασχολειται με τετοια δεν το ανακοινωνει

4.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ OVERCLOCKING (αυτο ειναι για τον φιλτατο ThReSh)

2. lan8asmenh entypwsh dystyxws...ri3e mia matia se forums me overclockers na deis oti postaroun OI PANTES ta apotelesmata oute overclocking tous...(eite extreme eite oxi)

4. ee to topic pros to overclocking to paei pantws :)

Δημοσ.
....

με αυτο τι καταλαβες ρε φιλαρακι?

οτι μιλω για overclocking ?

ισα ισα που προσπαθησα να ξηγηθω - απο αποψη γουστου κ τπτ αλλο

καποιοι απο εμας ενδιαφερονται περισσοτερο για εμφανιση και λιγοτερο για επιδοσεις

Δημοσ.
....

με αυτο τι καταλαβες ρε φιλαρακι?

οτι μιλω για overclocking ?

ισα ισα που προσπαθησα να ξηγηθω - απο αποψη γουστου κ τπτ αλλο

καποιοι απο εμας ενδιαφερονται περισσοτερο για εμφανιση και λιγοτερο για επιδοσει

2. lan8asmenh entypwsh dystyxws...ri3e mia matia se forums me overclockers na deis oti postaroun OI PANTES ta apotelesmata oute overclocking tous...(eite extreme eite oxi)

4. ee to topic pros to overclocking to paei pantws :)

μα το θεμα εδω περα δεν ηταν ποτε για overclocking

ηταν κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο που ειδαμε στο video

ναι μονο που εδω περα στο λεω ξανα το θεμα ειχε τιτλο motherboard μεσα στο λαδι

υ.γ πειτε καποιος πως να σβησω το πρωτο ποστ και τα εκανα μανταρα

• Super Moderators
Δημοσ.

eipes oti exeis thn entypwsh oti autoi pou kanoun tetoia den ta lene...kai sou apanthsa oti TA LENE einai enas apo tous logous gia tous opoious ta kanoun....

ok den milhses gia overclocking alla gia emfanish...den vlepw o topic creator na leei pws 8elei na gemisei to case me ladi gia logous emfanishs...alla gia logous 8ermokrasias kai 8oryvou

twra gia to poso efikto einai auto pou eidame sto video...ee to eidame ara einai efikto...apo ekei kai pera krinoume an exei kapoia xrhsimothta...kai an prosferei thn kalyterh dynath lysh se auto pou kanei...an oxi profanws den a3izei na asxolh8oume me auto...

Δημοσ.

mallon milaei gia auto pou aneferes me to poso 8a piasoun oi C2D? apo oti 3erw panw apo 5.5ghz (dior8wste an kanw la8os) den exoun paei...ara to 20ghz pou eipes htan teleiws akyro...

Μα το είπα ρε συ εντελώς στην πλάκα. Στην βάση ότι 1 Northwood 5, ένας 4πύρηνος 20 (1x5). Απλοϊκός συσχετισμός.

Τώρα για μεθάνιο, δεν ξέρω αν θα ψύξει, αλλά σίγουρα θα βρωμίσει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Μα το είπα ρε συ εντελώς στην πλάκα. Στην βάση ότι 1 Northwood 5, ένας 4πύρηνος 20 (1x5). Απλοϊκός συσχετισμός.

Τώρα για μεθάνιο, δεν ξέρω αν θα ψύξει, αλλά σίγουρα θα βρωμίσει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vale kai ena emoticon sto telos gia na to dei3eis...den fainetai eukola ston grapto logo oti asteieuesai...

pantws h metrhsh ghz se tetrapurhnous den paei etsi...

Δημοσ.

Την 'ταχύτητα' των πολυ-πύρηνων επεξεργαστών δεν την μετράμε προσθέτοντας την συχνότητα λειτουργίας των πυρήνων...

Δηλαδή τι ένας Core 2 Duo E6600 των 2.4GHz 'μετριέται' στα 4.8GHz επειδή είναι διπύρηνος ?

Δεν είναι 1 + 1 = 2.

Και να το ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό, δεν λέει να το λες ούτε για πλάκα γιατί ξέρεις πολύ απλά μπορεί κάποιοι να το πάρουν στα σοβαρά και να νομίζουν ότι έτσι είναι.

Δημοσ.
Την 'ταχύτητα' των πολυ-πύρηνων επεξεργαστών δεν την μετράμε προσθέτοντας την συχνότητα λειτουργίας των πυρήνων...

Δηλαδή τι ένας Core 2 Duo E6600 των 2.4GHz 'μετριέται' στα 4.8GHz επειδή είναι διπύρηνος ?

Δεν είναι 1 + 1 = 2.

Και να το ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό, δεν λέει να το λες ούτε για πλάκα γιατί ξέρεις πολύ απλά μπορεί κάποιοι να το πάρουν στα σοβαρά και να νομίζουν ότι έτσι είναι.

[offtopic]Ετσι απο περιεργεια πως τα μετρανε τα ghz στους διπυρινους ? Εγω μεχρι τωρα τους συγκρινα με το performance/watt. Ειναι ο σωστος τροπος αυτος ?[/offtopic]

Δημοσ.

καλημέρα παίδες,έχασα επεισόδια,το θέμα παλικαρια μου είναι αν γίνετε να βουτήξουμε το mo.bo στο λαδάκι,από άζωτο δυστυχώς καθόλου αλλα από μεθάνιο....άφθονο :) (ας είναι καλά τα ροβίθια που έφαγα....)τώρα που λέμε για overclocking να σας πω την αλήθεια του χω κάνει του δικού μου και από 2.0 GHZ

τον ανέβασα στα 2.6 GHZ αλλα από θερμοκρασίες όλα καλά.45 με 50 και σε ένα test που έκανα μου ανέβασε στους 53 βαθμούς περίπου,το θέμα είναι ο θόρυβος....αυτό θέλω να πετύχω ποιο πολύ,λίγα db στην λειτουργία του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...