Προς το περιεχόμενο

Router Crypto F330!HELP!

Graphistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το 2play.Η forthnet mou εστειλε αυτο το router...Eχω ακούσει πολλά κακα σχόλια για το συγκεκριμένο...και ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ!Το δοκίμασα εχτες...Εκανα και τις ρυθμισεις σωστα απο το site της Forthnet αλλα σημερα δεν μπορουσα να συνδεθω με τιποτα....elege limeted connection κλπ...Συνδεσα ξανα το μοντεμ το παλιο μου και ολα οκ....Επίσης μπαίνω ακόμα στο 1mbps ενώ υπάρχει καλυψη στη περιοχη μου...Και μου λενε δεν εχουνε πόρτες...Aλλο αυτο...και τους λεω καλα το μοντεμ-ρουτερ που μου στειλατε πιάνει μεχρι 8mbps και οταν με συνδεσετε στα 24 και καλα(ουτε τα 10 δεν εχω δει ακομα) θα πρεπει να πάρω αλλο ρουτερ????Στην αρχη μου ειχα στείλει το f200.Ena katestrameno modem...Το εστειλα πίσω γιατι ειχε προβλημα...Τι να κάνω κοντευω να τρελλαθω..Τους εσκασα 79 ευρουλακια εχτες και φως δεν εχω δει στο ιντερνετ...

Δημοσ.

To 330 ειναι μια χαρα και η κρυπτο σαν εταιρια οταν βεβαια και εγω εκανα την συνδεσει τα βρηκα λιγο σκουρα αλλα εαν θυμαμαι καλα το ειχα φταξει αλαζοντας απο εκει που λεει ΡΡΡ η ΡΤΡ καπως ετσι για ψαχτω λιγο

Δημοσ.

Το f330 καλο router?? Από πότε???? Το f200 που μου έστειλαν πρώτο άντεξε μια βδομάδα, μου το άλλαξαν και μου έστειλαν το f330 και καλά γιατι είναι καλύτερο... Το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ μου ούτε εγώ ούτε κανεις να το κάνει port forward ως που πρίν απο κανα 10ημερο δεν μπορούσε καν να μπει στο ιντερνετ, χωρις κανα προφανή λογο και χωρίς να του κάνω τίποτα...

Ειλικρινα εφυγε απο τον ακάλυπτο απο τα νευρα μου και πηγα και πήρα ένα ανθρωπινό ρουτερ να κάνω τη δουλειά μου και να μην μου σπάει τα νεύρα κάθε φορα....

Έκανα τρελή υπομονη με το συγκεκριμένο αλλά σε συμβουλεύω να το αλλάξεις γρήγορα.. Εγώ το μετανοιώνω που περίμενα να χαλάσει...

Δημοσ.

Εγω εχω το εξης προβλημα με το 330.Οσο εχω ανοιχτο το bitcomet δεν μπορω να ανοιξω καμμια σελιδα με τον explorer.Πηρα στην υποστηριξη της Forthnet και μου ειπαν να ανοιξω πορτες απο το NAT και φυσικα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη γιατι μου ζηταει static IP και δεν ξερω πολλα πολλα για να το ρυθμισω.Ερχομαι λοιπον να ρωτησω το εξης:Aν κανω το ΝΑΤ disable δεν θα εχω firewall?Πειραζει να μεινω με το firewall των windows οπως ειμαι τοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοο καιρο χωρις προβλημα!

Δημοσ.

den patheneis tipota xoris firewall.pos kanoun port forward ego den tha po .http://www.portforward.com .exo kourastei na leo gia to thema tis static ip.prepei na to exo etoimo na to kano copy paste.min afineisx 100 pragmata sto bit comet.miose ta maximum connections.an kliseis to nat den tha exeis internet.toso apla.

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι σε θεση να κανω port forwarding ειτε γιατι δεν θελω ειτε γιατι δεν καταλαβαινω πως ειτε γιατι δεν ξερω αγγλικα για να καταλαβω τι μου λενε, παρακαλω θα ηθελα να μου προτεινετε να αγορασω ενα καλο και ευκολο router ως προς τις ρυθμισεις του.Ευχαριστω

Δημοσ.

as to po den mou paei i kardia.

a.klinoume firewall pc fireewall router.

b.mpenoume sto crypto .pame kartela nat kai virtual server.ekei rotaei an thimame apexo start port end port trigger port kai ip kai udp i tcp.emeis dinoume px thira 3389 end port 3389 trigger 3389 se tcp kai udp .ip 10.0.0.3

afou ftiaxoumeosa thelooume kai afou patame add kathe fora kai kanoume save kai reboot pame ston pinaka elegxou sindeseis diktiou dexi klik topiki sindesi.tcp/ip kai properties kai dinoume ip 10.0.0.3 subnet 255.255.255.0 gateway 10.0.0.2. dns forthnet 194.219.227.1 193.92.150.3

Δημοσ.
.Εκανα και τις ρυθμισεις σωστα απο το site της Forthnet αλλα σημερα δεν μπορουσα να συνδεθω με τιποτα....elege limeted connection κλπ...Σ

Γεια χαρά. Έχω και γω 2play και παιδεύομαι εδώ και λίγες μέρες. Φίλε γραφίστα αν έχεις και εσύ σαν βάση isdn για την DSL γραμμή σου τότε το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στο splitter της crypto. Έβαλα το splitter απʼ το παλιό μου modem και μπήκα κανονικά. Επίσης ένα λαθάκι στο site της forthnet είναι ότι σαν username πρέπει να βάλεις αυτό που σου έχουν στείλει με sms και όχι αυτό που λέει στη σελίδα. Τι θέλω να πω; Στη σελίδα λέει ότι το user είναι της μορφής [email protected] στο pop λέει βάζουμε την πόλη που βρισκόμαστε. Είμαι από Θεσσαλονίκη δηλ pop = the όμως στο sms με τους κωδικούς μου βάλανε pop= ath και φυσικά με "the" δε μπορώ να μπω…

Φίλε poulinο μήπως να έκανες ένα sticky περί static ip για να μη σε πρήζουμε;

Ακόμα σε ευχαριστώ γιατί χάρη στη συνδρομή σου κατάφερα επιτέλους το πολυπόθητο portforward. Ήθελε subnet mask 255.255.255.0 και όχι 255.0.0.0 που είχα. Στο http://www.portforward.com/networking/staticip.htm ανέφερε ότι βάζουμε subnet mask αυτή που έβγαζε με ipconfig/all όταν η κάρτα δικτύου διάλεγε αυτόματα ip βέβαια οι φωτογραφίες έδειχναν "255.255.255.0"…

Όσοι θέλετε να κάνετε portforward θα πρέπει να επιλέξετε αριθμό static ip που να είναι μέσα στα όρια του User Defined Start Address - User Defined End Address του “DHCP Server” στο Configuration>LAN του router f330

Δημοσ.

kapoia stigmi tha prospathiso na ftiaxo kai ena thema gia static ip.b.to usenrame einai auto pou erxetai me sms.apla palia px an o alos itan lamia sou estelnan username me lam.genika bazeis auto pou sou irthe asxeta pou brisketai.apla palia to energopoiousan me basi tin poli alla den pezei kamia diafora.diladi ite ath ise ite the ite lam to idio ine.apla etsi mporei na iparxei kostas.ath. alla na iparxei kai kostas.the.subnet kalo einai na bazoume 255.255.255.0 alla to crypto dinei 255.0.0.0 sto automato.to allazeis bebea mesa apo to crypto an thes alla an thes dineis kai monos 255.255.255.0 sto tcp ip

Δημοσ.

palikaria... kalimera.

Θα συνεχισω το λιγο το θεμα....

Πρωτον και κυριοτερο δηλωνω ασχετος....

Χθες παρελαβα το f330. Εκανα οτι ελεγαν οι οδηγιες....

και μπηκα....

Μετα απο καποια στιγμη ενω ηθελα να κατεβασω κατι απο το ασεπ.gr κολησε το συμπαν. Εκανα επανεκινηση και ... ΟΛΑ ειχαν χαθει.. δεν εβλεπε το router.. Bgazontas to apo ti mpriza to vrike... alla pali kolaei.... και ενω μου δειχνει οτι ειναι συνδεμενο... ειναι κολημενο... και θελει μια απο τα ιδια.

Εχω κανει αιτηση για 2play και απο τη προηγουμενη εβδομαδα μου ειχε ερθει το μυνημα της ενεργοποιηση του ιντερνετ. Μετα απο τρεις μερες ακολουθησε και αυτο της τηλεφωνιες το οποιο ομως μου ειπε πως για λιγες μερες θα πρεπει αν χρησιμοπ. προθεμα.. περιμενο λοιπων τριτο sms. Η περιοχη μου δεν εχει ακομα ιδιοκτητο. θε εχει λεει σε 10 μερες...

Η γραμμη της εταιριας δεν απανταει (..οπως παντα βεβαια.) να με διαφωτισει. Χθες ειμουν ετοιμος να μη το δοκιμασω καν το ροθτερ.. με τη λογικη οτι αφου δεν εχει ενεργοποιηθει πληρως η τηλεφωνια.. δεν θα επρεπε να εχω ουτε ιντερνετ. Τελικα οως διαβασατε ειχα.. με τα γνωστα επακολουθα.

Που να παω να δω ενα αξιοπιστο τεστ.?

Απο καποια σιτε που μπηκα... ειχα τιμες.. απο 600-375κββσ και 175-133upload.

Δε ξερω που παν τα 4... :(

Δημοσ.

a.allo to tilefono allo to internet.an kai mperdeutika ligo me to post sou an thes na deis downloads grigora bale ena download manager kai katevase apo ftp.ntua.gr ftp.otenet.gr kai ftp.forthnet.gr .oti allo einai xanarota to giati mperdeutika ligo me to post sou.prothema den tha baleis otan mpeis sto idioktito.tora ama den ise idioktiko mporei na min deis 1 mbit giati ine kai o ote stin mesi.mexri na mpeis idioktiko tha prepei na bazeis prothema.

Δημοσ.

gia na gino pio katanoitos....

ta ksanagrafo....

---------------------------------------------------------

Οκ.. παρελαβα σημερα τον εξοπλισμο.

Και ηταν το crypto f330.

ekana OTI eprepe... simfona me tis odigies... alla gia portforwort... oute logossssssssssssssssssss

Η επιλογη.. πετα το απο το παραθυρο.. δε παιζει. Οποτε.. το προβλημα πρεπει να αντιμετωπιστει.

ερωτηση 1. αποτι βλεπω δεν ειναι συσκευη adsl+2.... τι γινεται τωρα? Σε 10 μερες... οπως λεει η 4νετ θα υπαρχει ιδιοκτητο. αλλα με συσκευη που αποτι διαβασα πιανει 8 το πολυ.... (εκτος αν εκανα λαθως...)

ερωτηση 2. Η ταχυτητα που εχω αυτη τη στιγμη παιζει απο 60-80kbbs οταν κατεβαζω απο download.com. kai diafora alla site... Καλό ειναι αυτο τωρα?? γιατι νομιζα πως αφου εχω για την ωρα 1Μβιτ επρεππε να ειναι παραπανω??

ερωτηση 3. μtorrent. Καταλαθως πριν απο λιγο επιασα 17κβ... κανονικα ειμαι στα 1,7-2,5... χρειροτερα απο pstn. Αποτι διαβασα το προβλημα εδω ειναι το static ip .. Απο χθες κοπανιεμαι αλλα αποτελεσμα ΤΠΤ....

Για να μην παρεξηγιθω δηλωνω ΑΣΧΕΤΟΣ.

ερωτηση 4. Αποσυνδεεται.... Χανετε εντελως η συνδεση μετα απο καποια ρεβοοτ... γενικα συμβαινουν πολλα και τρελα.... εχω "αγκοσαααααααααααα" (που λενε...) με τις οδηγεις

ακρη ΔΕΝ εβγαλα :c losed:

εχω στο pc ενσωματωμενη καρτα δικτυου... μηπως ειναι καλυτερα να το κανω μεσω αυτου??? θα λυθει δια-μαγειας καθε πρόβλημα???

Αν... λεμε.. ΑΝ. καποιος τα καταφερε... Εδω ειμαι.. καθε βοηθεια δεκτη

Δημοσ.

1.mexri 8.

2.ise se dslam ote min perimeneis full speed.

3.thelei kai kala torrents kai port forward.den ine test taxititas to torrents.

4.pare ena adsl2 router gia na exeis to kefali sou isixo otan mpeis sto idioktito.

5.me karta diktiou sindese to .oxi usb.

Δημοσ.
1.mexri 8.

2.ise se dslam ote min perimeneis full speed.

3.thelei kai kala torrents kai port forward.den ine test taxititas to torrents.

4.pare ena adsl2 router gia na exeis to kefali sou isixo otan mpeis sto idioktito.

5.me karta diktiou sindese to .oxi usb.

....molis... mporesa na kano to kitrino trigonaki PRASINO KYKLAKI.. sto mtorrent.... APOKALYPSH!!!!:???: 50kb!!!!

to ekana kanontas off to firewall ton windows... (den piraksa tpt sto rooter... elpizo na exo firewall apo ekei....:confused:)

tora... eno exo kopanithei toso gia to USB.,... na to kano sti karta diktyou????

as..to dokimaso.... kai o theos voithos....

oson afora to erotiam 1.... afou agorazeis vlepontas ti prooptiki tou 24,,,,, kai sou parexoun dorean eksoplismo... ti @stia einai ayti me to router tou "8"???? TA LEFTA MOU PISOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...