dimis_z Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Καλησπερα παιδια.. Ειμαι αναμεσα στα δυο λαπτοπ acer Aspire 5920(2ghz) και MULTIRAMA-HQ FORCE FL-G 7300 Το προβλημα μου εκτος απο την αξιοπιστια ειναι συγκρτικα ποιο ειναι καλυτερο? Το acer παιζει βιντεο μεχρι 720p ενω το multirama 1080i/1080p? Ποσες USb εχει του μουλτιραμα?hdmi εχει? Οι καρτες γραφικων ειναι ιδιες η ειναι διαφορετικες?μπορει του μουλτιραμα να φτασει το 1gb?(μεσω TC) Αυτα τα laptop παιζουν και dvd + k - ε? Νομιζω οτι εβαλα στο σωστο μερος το τοπικ.. Ευχαριστω!
poihths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 an mas edines kapoio link apo ta laptops tha voithuse poly
dimis_z Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=129590 & http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=964212 Οσο για τον multirama τον εχουν αγορασει καποια παιδια απο εδω μιας και εκεινοι εχουν παρει μια γευση ας μου πουν γνωμες!
giannisgt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 εχω τηε μουλτιραμα..παιχνιδια δεν εχω παιξει να σου πω αλλα δεν φτανει το 1 gb..δεν εχει hdmi αλλα vga ,4 usb,oi 2 einai power usb.. Το ασερ δεν λεει στα ποσα ΜΗΖ ειναι οι μνημη,επομενως ειναι 533..ιδια με του μουλτιραμα.. ο ασερ ΕΧΕΙ ΑΡΓΟ ΣΚΛΗΡΟ-->μακρυα(εκτος αν κανονισεις και τον αλλαξεις..)
beman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 NB MULTIRAMA - HQ FORCE FL-G 7300 an σε ικανοποιει η πιοτητα τους....
giannisgt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 ...ακουω τη λεξη ποιοτητα τοσο πολυ και καπως μου καθεται καθε φορα.. Τι ποιοτητα και μ@λ@κιες.. Αν θες ποιοτητα σκασε πανω απο 3000 ευρω και παρε.. Ολα τα πραγματα πανω κατω ειναι ιδια..τι το καλυτερο εχει hp η ενα τοσιμπα η ενα FS απο ενα ασερ η το FL-G 7300..τιποτα..ιδια ειναι τα σωθηκα τους..Το ονομα και το ντιζαιν πληρωνεις.. Και στο κατω κατω οσα λεφτα και να δωσεις σε 3 χρονια θα ειναι "για πεταμα"
cybernero Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω τον Acer...Πετάει...Απλά έχει τα αναθεματησμένα Vista και δεν μπορεί να δείξει τα δόντια του.Αχ που πήγαν τα XP!!!! Και από όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει επάρκεια από drivers στα XP προκειμένου να το γυρίσω... Αλλά κατα τ'άλλα φυσάει.. Α και ένα μικρό παράπονο αλλά αναμενόμενο...Όταν πάιζω παιχνίδια η αριστερή μεριά καίει... Κατα τ'άλλα για τα λεφτά του είναι αστέρι (1300? με τον T7300 & 200GB HD) Και η μνήμη είναι στα 677MHz το έψαξα στο internet. Τέλος ξέρει κανείς πως αλλάζουμε το memory allocation ώστε να δίνει λιγότερη μνήμη στην κάρτα γραφικών?
dreez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 αν το Multirama ειναι συναρμολογημενο απο τα τσακαλια που εχουν τοτε ΜΑΚΡΙΑ!!!+15 στον acer απο μενα!!!τουλαχιστον εχουν μια στανταρ ποιοτητα παραγωγης και οχι φτου αυτο δεν κολλησε καλα αλλα στα @@ μου:cool::cool:
poihths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 acer me kleista matia.. ase na lene oti theloun oi alloi gia poiotita 5 xronia exw acer kai paei mia xara.
Roben Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Και εγώ Acer προτείνω φίλε μου με κλειστά μάτια... Η μνήμες είναι χρονισμένες στα 667mhz και επίσης ο σκληρός τρέχει στις 5400rpm όπως και του multi (Μόνο που του acer είναι 200gb)... Επομένως υπερτερεί το acer κατα πολύ και με HDMI και με turbocache και πιστεύω και πολύ καλύτερη όθονη. Το μόνο + που δίνω στον MultiRama είναι τα 3 χρόνια εγγύηση. Δές και εδώ για το σκληρό : http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5514 Εκτός και κάνει λάθος η σελίδα...τι να πώ... Ας μας πεί κάποιος που το έχει ρε παιδιά στις ποσες στροφές τρέχει ο σκληρός να το δεί με κάποιο πρόγραμμα. Επίσης ο Acer έχει 8 cell μπαταρία ή 6 ? και πόση ώρα περίπου κρατάει.. ?? Ας μας απαντήσουν όσοι έχουν τον Acer γιατι και τα site ίσως γράφουν ότι ναναι και μας μπερδεύουν...
chrismasgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν έχω acer αλλά επειδή το ψάχνω γιατο aspire 5920. Τα περισσότερα e-shop εν Ελλάδι γράφουν 5400 ή δεν γράφουν καθόλου εκτός από του Πλαισίου που γράφει 4200. Πήρα τηλέφωνο την acer hellas αλλά δεν γνωρίζουν .Τους έστειλα e-mail και την μόνο απάντηση που πήρα ήταν ευχαριστούμε που στείλατε e-mail και σύντομα θα απαντήσουν.Ακόμα... περιμένω.Για την μπαταρία πρέπει να είναι 6 cell και να κρατάει γύρω στα 130 λεπτά. Αυτά τα ολίγα χωρίς να έχω το μηχάνημα μόνο από όσα έχω μάθει από site και καταστήματα.
CloudConnected Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγώ που έχω τον Multirama είμαι ικανοποιημένος. Επιπλέον, έχει και 3 χρόνια εγγύηση (διόλου αμελητέο πλεονέκτημα). Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, τα ίδια είναι πάνω κάτω. Δε νομίζω 40GB επιπλέον σκληρού δίσκου να σε νοιάζουν και πολύ... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να εμπιστευτώ έναν ACER μετά από αυτά που έχω ακούσει... Όσοι δεν έχουν παράπονο, ίσως είναι εξαιρέσεις του κανόνα...
irahara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Από ποιότητα κατασκευής, θερμότητα και αυτονομία πως πάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.