dll.hal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 καλησπερα παιδες... σε ενα pc αντιμετωπιζω το εξης: αφου ανοιξει κανονικα μετα απο λιγα κλικ κολλαει το ποντικι και το πληκτρολογιο και γενικα ολο το pc.ομως: 1.το εκανε ακομα και οταν εκανα repair στα os xp 2.το εκανε ακομα και οταν απενεργοποιησα ολα τα περιττα προγραμματα στο ανοιγμα 3.οταν ειναι κολλημενο τα τα 2 cdrom ανοιγουν κανονικα(δεν δοκιμασα αν παιζουν) 3.και το κουφο ειναι οτι με ανοιχτο το παραθυρο εργασιων δεν δειχνει ουτε καποια εργασια να ειναι προβληματικη ουτε το pc στο full.. και κατα 99% στην ασφαλη λειτουργια δεν το κανει... πειτε μερικες ιδεες βρε παιδια... (σκεφτομαι και ενα memtest) ευχαριστω πολυ.
astrea966 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 δοκιμασε να αλλαξεις τροφοδοτικο.τα ιδια μου εκανε και μενα
dll.hal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 απο δω και μια ωρα λοιπον τραγουδω <<χερια ψηλα>>...γιατι: δεν ειναι τροφοδοτικο(δουλεψε κανονικα σε αλλο pc),:evil: δεν ειναι ram(ελεγχος με memtest-ok,αντικατασταση με αλλη,τα ιδια),:evil: δεν ειναι crash των os (με τα χιλια ζορια με αφησε και εκανα format και καθαρη εγκατασταση,αλλα παλι το ιδιο),:evil: δεν ειναι mouse(Το αντικατεστησα ,αλλα τιποτα...),:evil: δεν ειναι ιος(προφανως λογω format),:evil: τι διαολο μπορει να ειναι βρε παιδια? επαγγελματιες και μη,βοηθηστε με....
dll.hal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Bios update δοκίμασες??? οχι,το φοβαμαι(θα με αφησει να δουλεψω λιγα λεπτα με το ποντικι? και δεν εχω ξανακανει..) εχω κανει ομως Clear Cmos ...
Members gsarig Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Επαγγελματίας δεν είμαι, αλλά θα κάνω μερικές ερωτήσεις μήπως βοηθήσουν κάπως Έκανες κάποια αλλαγή hardware τελευταία; Με liveCD σου κάνει τα ίδια; Τί θερμοκρασίες πιάνει το σύστημα;
dll.hal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 θεμα νεου hardware δεν υπαρχει μια και οπως ανεφερα,τρεχει φρεσκα και απειραχτα xp,δεν εχει τοποθετηθει καμμια συσκευη η οτιδηποτε αλλο,δεν εχω προβλημα boot,οι θερμοκρασιες ειναι ok...
PepeLePew Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εγώ θα δοκίμαζα να αποσυνδέσω όλες τις κάρτες από πάνω και θα άφηνα το μηχάνημα όσο πιο γυμνό γίνεται ( Δίσκος & VGA μόνο πάνω) . Στην περίπτωση που τα άλλα είναι onboard κάντα disable από το bios. Κάνε καθαρή εγκατάσταση και δες αν κολάει. ( Αφού κάνεις install τους drivers) Αν όχι ξεκίνα να κάνεις enable τις συσκευές ή κάρφωσε τες πάλι πάνω. Μία την φορά μέχρι να δεις που θα σου κολήσει. Αν διαπιστώσεις ότι σου κολάει από την αρχή δοκίμασε έναν άλλο δίσκο από ένα φίλο. Αν σου κάνει τα ίδια τοτέ η λογική μου λέει ότι είναι mobo.
dll.hal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 αυτα τα εκανα,και το pc εχει πανω μονο vga και hdd (ο οποιος ειναι οκ,αφου δουλεψε σε αλλο pc και πηρα τα data που ηθελα). δεν εχω συνδεσει καμμια συσκευη πανω ουτε drivers για την onboard καρτα ηχου καν...(δεν προλαβαινω αλλωστε....).πανω ειναι συδεδεμενα μονο το πληκτρολογιο και το ποντικι....χιλιες φορες να μου εβγαζε μπλε οθονες...
giorgosts Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 http://www.knoppix.org/ liveCD ή geexbox liveCD για multimedia. To δεύτερο είναι μικρό, γύρω στα 6MB, μπουτάρεις από αυτό και μετά βάζεις έργο της αρεσκείας σου. Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου. Το knoppix είναι πλήρης υπολογιστής σε liveCD έχει και έκδοση για USB stick http://www.pendrivelinux.com/2007/01/01/usb-knoppix-510
dll.hal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 εγινε και test με αλλη vga ,τα ιδια... το livecd που θα το χρειαστω?αφου δεν εχω προβλημα software η windows...
giorgosts Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Για να είσαι σίγουρος 100% ότι το μηχανάκι σου δεν πάσχει από λογισμικό. Ειδικά το knoppix έχει drivers για όλα, γραφικά, ήχο, δίκτυο κλπ. Αν δεν σου κολλήσει ξέρεις ότι είναι λογισμικό, και ψάχνεις εκεί. Αν σου κολλήσει, πάλι βλέπουμε.
dll.hal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Για να είσαι σίγουρος 100% ότι το μηχανάκι σου δεν πάσχει από λογισμικό. Ειδικά το knoppix έχει drivers για όλα, γραφικά, ήχο, δίκτυο κλπ. Αν δεν σου κολλήσει ξέρεις ότι είναι λογισμικό, και ψάχνεις εκεί. Αν σου κολλήσει, πάλι βλέπουμε. εκανα αυτα που ειπες,αλλα το μαμημενο δεν μπουταρει και λεει: could not find kernel image:linux (να υπενθυμισω οτι εχω εγκαταστησει στον δισκο xp) αν και μπουταρισα απο το usbstick...
dll.hal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 τωρα παρουσιαζει το παγωμα και σε safe mode..καμμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.