Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Kαι ποιος μας εξασφαλίζει ρε συ sed, ότι ο Cevat δεν τα "πήρε χοντρά" από την n-Vidia, ώστε να γράψει κάτι τέτοιο για τα Requirements του παιχνιδιού σε Ultra High Details???? Μπορεί να το παρατραβάω κάπως, αλλά προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι ΔΕΝ πρέπει να βασίζεις την άποψή σου, αλλά και να την διαλαλάς και στους υπόλοιπους (βλέπε post σου: 8800GTS = Crysis), σε unofficial δεδομένα, αφού το μόνο που πετυχαίνεις είναι να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ... Καλα εσυ δωσε 1000 ευρω και παρε 8800gtx σε sli mode....
magnaman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 χαιρομε που ενα ποστ μου εδωσε τροφη για σκεψη σε τοσους insomniacs
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Καλα εσυ δωσε 1000 ευρω και παρε 8800gtx σε sli mode.... Δε σφάξαμε... Αν είχα 1000ε το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα τα έδινα για να πάρω 2 x 8800gtx σε SLI... Όσο για το Crysis, σου είπαμε τόσα άτομα ήδη, είναι unofficial τα ανακοινωθέντα requirements....
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 χαιρομε που ενα ποστ μου εδωσε τροφη για σκεψη σε τοσους insomniacs Γιατί αυτό μου φαίνεται ολίγον ειρωνικό....
magnaman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 καμια σχεση φιλαρακι ισα ισα που παρακολουθω με ενδιαφερον το τι λεγετε στην τελικη ακομα δεν εχω παρει την καρτουλα
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ok sorry, ήταν βλέπεις και η ώρα που πόσταρα λίγο περασμένη...:grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.